Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(madmuazele @ 2009 06 26, 08:24)
Na žiūrėsiu kaip čia šiandien bus...

vėl atsikėliau su 16 g.gif iš vakaro buvo 7,2.

Eudora teisi, tik kontrole pades issiaiskinti kodel taip yra. Man tai irgi rytais taip budavo, bet pries pompa. Tai viena vakara iki pat ryto kas dvi valandos matavausi doh.gif . Ir rezultatas sunkai suprantamas, sakykim vakare buvo 8, po dvieju valandu truputi maziau, dar po dvieju irgi viskas normaliai, 6-a ryto lygiai 6-i, o va jau 8-a ryto 11-a. Lygiai per dvi valandas toks soktelejimas, va ir suprask, kad nori blink.gif . Matyt vadinamasis ausros sindromas, kai paryciais sukyla. Pompa sitas problemas man issprende smile.gif . Taigi pasek cukriukus ir jeigu ka, didink baze i ryta.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 26, 12:17)
Ale, kad tingisi naktimis kilnotis.. blush2.gif  Teks si savaitgali pasibudinti kas 2 val.

oi, aš irgi galvojau, kad niekaip nesugebėsiu naktim keltis ir matuotis kas kelias valandas, nes aš gi esu visiška miegapelė blush2.gif Bet žinok tikrai verta - pora naktų pavargsi ir matysi tikrąjį vaizdelį. Ir kai pagal jį susireguliuosi dozę - nebus jokių problemų. Ir ryte tikrai nebeatsikelsi su daugiau nei 10 (aišku, jei iš vakaro ko nors nepadauginsi arba tą kažką padengsi papildomu insulinu).
Papildyta:
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 06 26, 12:16)
Aciu, Eudora, truputi nuraminai  smile.gif

na, kartais reikia, kad kas nors iš šono blaiviai į viską pažiūrėtų mirksiukas.gif , nes man pačiai tai sunkiai sekdavosi lotuliukas.gif Prisimenu, didžiausios parkės man buvo kai po 12 savaitės vizito kitą vizitą paskyrė tik 18 savaičių. Galvojau, nu blyn, kaip čia taip blink.gif taigi pusantro mėnesio nieko nežinosiu kas ir kaip, galvojau išdurnėsiu blush2.gif bet nieko, kažkaip susikaupiau ir pratempiau tą laiką (nors reikia pripažinti, kad vieną kartą skambinau B., kad paguostų ir nuramintų lotuliukas.gif )
Atsakyti
Eudora norejau paklausti dar pompa turi ? ar jau nebedraugauji su ja?
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 06 26, 17:13)
Eudora norejau paklausti dar pompa turi ? ar jau nebedraugauji su ja?

dar turiu, bet jau atsijungus ax.gif vis niekaip nerandam su Jelena abiem tinkamo laiko, kad galėčiau atiduot ją.
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 06 26, 19:06)
dar turiu, bet jau atsijungus  ax.gif vis niekaip nerandam su Jelena abiem tinkamo laiko, kad galėčiau atiduot ją.

Man irgi turbut reikes su pompa atsisveikint, kai jau zirniukas isvys pasauli, nes visgi brangu ja islaikyti doh.gif
Atsakyti
Oi kokia diena šiandien doh.gif doh.gif Atsiprašiau iš darbo pusei dienos, kad nuvažiuoti į Santariškes pas gydytoją, kurią užsiregistravusi buvau . Tai ne tai, kad atvažiavusi virš valandos pralaukiau, bet prabuvau pas ją 2 min. doh.gif Pareiškė, kad komisija tik ketvirtadieniais ligoninėje...Maniau nusprogsiu vietoje... nei adatėlių turiu, nei dar kartą galiu iš darbo atsiprašinėti unsure.gif Paskui pusę Vilniaus apvažiavau-niekas tų adatėlių neturi, o daugelis net negirdėję apie jas doh.gif Tai susisiekiau su firmos atstove-surado ji man moterį, kuri paskolins kol aš gausiu, bet jai turėsiu atiduoti gi. O man vis viena trūkumas bus... Firmos atstovė sakė, kad galiu užsisakyti, bet tik 10 vnt. doh.gif doh.gif Žodžiu košmaras... vargas man ... keikiuosi... ir tikrai keisiu gydytoją, nu kažkokia man ji vėpla...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 26, 21:46)
Oi kokia diena šiandien doh.gif  doh.gif  Atsiprašiau iš darbo pusei dienos, kad nuvažiuoti į Santariškes pas gydytoją, kurią užsiregistravusi buvau . Tai ne tai, kad atvažiavusi virš valandos pralaukiau, bet prabuvau pas ją 2 min. doh.gif Pareiškė, kad komisija tik ketvirtadieniais ligoninėje...Maniau nusprogsiu vietoje... nei adatėlių turiu, nei dar kartą galiu iš darbo atsiprašinėti unsure.gif Paskui pusę Vilniaus apvažiavau-niekas tų adatėlių neturi, o daugelis net negirdėję apie jas doh.gif  Tai susisiekiau su firmos atstove-surado ji man moterį, kuri paskolins kol aš gausiu, bet jai turėsiu atiduoti gi. O man vis viena trūkumas bus... Firmos atstovė sakė, kad galiu užsisakyti, bet tik 10 vnt. doh.gif  doh.gif  Žodžiu košmaras... vargas man ... keikiuosi... ir tikrai keisiu gydytoją, nu kažkokia man ji vėpla...

Eina sau gun_bandana.gif , keisk gydytoja ir kuo greiciau.
Atsakyti
Man taip apmaudu, kad tiek laiko veltui praėjo verysad.gif
Atsakyti
Na tikrai kokia diena doh.gif doh.gif Keičiau ampulę, tai visą insuliną ant savęs užsipyliau ph34r.gif Kaip smirda doh.gif

Beje, jei aš paimčiau naują adatą, o šlangelę 3 kartą panaudočiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 26, 22:31)
Na tikrai kokia diena doh.gif  doh.gif  Keičiau ampulę, tai visą insuliną ant savęs užsipyliau ph34r.gif Kaip smirda doh.gif

doh.gif Užuojauta dėl tokios šundaktarės doh.gif
bet čia ir yra nesigulimo į ligoninę blogumas kai dediesi pompą - nes kai guliesi, tai išrašo receptą toms dalims ir paskui šeimos gydytoja tik nukopijuoja tą receptą ir niekam nereikia sukt galvos. nu bet yra kaip yra.

o tavo atveju tai aš iki to ketvirtadienio visai nusiimčiau pompą - atkristų galvos skausmas dėl visų adatų, jų mainų ir trūkumo paskui. Jei turi lantuso (ar ką tu vietoj naudoji) tiesiog grįžk kuriam laikui prie seno režimo. o kai jau turėsi visus priedus - tada vėl prisijungsi pompą.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 26, 22:31)
Na tikrai kokia diena doh.gif  doh.gif  Keičiau ampulę, tai visą insuliną ant savęs užsipyliau ph34r.gif Kaip smirda doh.gif

Ir gali panaudoti, nieko neatsitiks smile.gif . As isvis adata ir ta slangele keiciu ne kas trys paros kaip rekomenduojama, o kas penkios, nes nei ten guziukas atsiranda, nei ka, kai insulinas baigiasi, tai ir pasikeiciu viska mirksiukas.gif . O slangele irgi teko ne karta panaudot ir adata ta pacia galima perdurti i kita vieta, jei pvz. uz kokiu poros dienu ar dienos pradeda skaudeti. Isbandyta thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
na va, siandien grizau is kliniku, pragulejau nuo penktadienio, padare reikalingus tyrimus. gydytojas Petrenko is ties fainas daktaras, labai gera ispudi padare, o gydziausi pas kita skyriuj, taipogi labai fainas daktaras. jau nuo antradienio man prikabino pompa. ir zinot ji niekiek man nemaiso - nei miegoti, nei myletis nei del kitu dalyku. is ties esu ja patenkinta. turiu dana firmos, labai maloni moteris prijunge, paaiskino, ir skambino vis kiekviena diena pasiteirauti kaip sekas. o sekas neblogai, aisku buna kad cukriukai pasokineja, ypac paskutiniu metu, na manau kad pavyks susireguliuoti. taipogi patikrino akis, joms viskas puiku. vakar apziurejo ginekologas, padare echoskopija. tik buvau ne pas Birzieti, nes jis atostogauja, buvau pas Cerniu, nu labai fainas daktaras, labai malonus. jis pasake kad vaisius vienas, mums jau 10 sav ir 5 dienos, pajudino kojyte (maciau echoskopijos metu, labai apsidziaugiau, net daktarelis issisiepe). esu viskuo patenkinta, dziaugiuosi kad mums viskas gerai.
oi kiek daugprirasiau, atsibos ir skaityti. tiesiog esu labai laiminga, kad viskas gerai smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti