Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(aister @ 2009 07 25, 15:24)
Eikit sau, kaip sukilo tie nestumo hormonai.Jau antra diena bliaunu verysad.gif Labiausiai nervina, kad dabar reikes gultis i ligonine doh.gif Mes nesam dar nei vienos nakties atskirai praleide, o dabar tiek laiko nemataysiu cry.gif  cry.gif  cry.gif Net atrodo, kad nebenoriu to antro vaiko blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Dirzo gausi nono.gif Nieko nenutiks.... Maniskiui buvo 1.5 metuku, kai as i ligonine del CD buvau priversta gultis, ir viskas gerai buvo. Nepergyvenk ir net nemastyk taip.
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 07 25, 17:33)
nu čia dabar blink.gif net negalvok taip! suprantu, kad labai sunku, bet juk ateis kasdien aplankyt, matysi savo mažiuką (jau dabar vyresnėlį) wub.gif o juk viskas tik dėl to, kad jūsų šeimai būtų geriau wub.gif

Nematysiu as jo visa laika kiek gulesiu.Juk nevaziuos 300km manes lankyti doh.gif Paliksiu mamai ir isvaziuosiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 07 26, 08:40)
Nematysiu as jo visa laika kiek gulesiu.Juk nevaziuos 300km manes lankyti doh.gif Paliksiu mamai ir isvaziuosiu verysad.gif

Ir viskas bus gerai mirksiukas.gif Pati zinai, kad negalima tau nervuotis, o tu vis grauzi save schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 26, 09:33)
Ir viskas bus gerai mirksiukas.gif Pati zinai, kad negalima tau nervuotis, o tu vis grauzi save schmoll.gif

Darykis testa, gal bus teigiamas smile.gif Butu linksmiau kartu gulet smile.gif

Zinau, kad negalima nervuotis, bet neiseina man kitaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 26 liepos 2009 - 09:38
QUOTE(aister @ 2009 07 25, 16:24)
Eikit sau, kaip sukilo tie nestumo hormonai.Jau antra diena bliaunu verysad.gif Labiausiai nervina, kad dabar reikes gultis i ligonine doh.gif Mes nesam dar nei vienos nakties atskirai praleide, o dabar tiek laiko nemataysiu cry.gif  cry.gif  cry.gif Net atrodo, kad nebenoriu to antro vaiko blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aha, patarti lengva, bet va igyvendint kur kas sunkiau doh.gif . Bet daugiau optimizmo, prasiaus tie hormonai ir vel viskas bus ok ir tada jau galesi dziaugtis savo nestuke.gif . O as ligoninej net negulejau, prasisukau ax.gif , nes viskas buvo gerai ir cukrus geras, ir glikuotas superinis, tai pavyko isvengti to nemalonumo, nes kaip ir tu ziauriai nenorejau i ligonine schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 26, 10:23)
Aha, patarti lengva, bet va igyvendint kur kas sunkiau  doh.gif . Bet daugiau optimizmo, prasiaus tie hormonai ir vel viskas bus ok ir tada jau galesi dziaugtis savo  nestuke.gif . O as ligoninej net negulejau, prasisukau  ax.gif , nes viskas buvo gerai ir cukrus geras, ir glikuotas superinis, tai pavyko isvengti to nemalonumo, nes kaip ir tu ziauriai nenorejau i ligonine  schmoll.gif

Pas ka tu ejei, kad tave taip praleido?
Nes man irgi dabar ir gliukuotas geras ir cukrai geri.Bet Petrenko atostogauja, uzsirasiau pas Danyte.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 07 26, 11:30)
Pas ka tu ejei, kad tave taip praleido?
Nes man irgi dabar ir gliukuotas geras ir cukrai geri.Bet Petrenko atostogauja, uzsirasiau pas Danyte.

Pas Petrenko ejau. Bet ir tai nelabai jis norejo manes paleisti, nes tokia tvarka sergancioms CD. Ejom kartu su vyru, tai ir jis prase, kad neguldytu,sake pavezios tyrimams, jei reikes. Na zodziu isigaliojusia tvarka kaip ir pazeidem, bet nieko tokio, nes ir pats Petrenko sake, kad tai tik formalumas. Ir tiesa, dar neguldo, jei yra namie mazas vaikutis, nes vieno palikti tu negali. Taigi taip ir sakyk, kad turiu vaikiuka ir nebus kam juo pasirupinti ir taves tikrai nepaguldys yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 26, 10:46)
Pas Petrenko ejau. Bet ir tai nelabai jis norejo manes paleisti, nes tokia tvarka sergancioms CD. Ejom kartu su vyru, tai ir jis prase, kad neguldytu,sake pavezios tyrimams, jei reikes. Na zodziu isigaliojusia tvarka kaip ir pazeidem, bet nieko tokio, nes ir pats Petrenko sake, kad tai tik formalumas. Ir tiesa, dar neguldo, jei yra namie mazas vaikutis, nes vieno palikti tu negali. Taigi taip ir sakyk, kad turiu vaikiuka ir nebus kam juo pasirupinti ir taves tikrai nepaguldys  yahoo.gif

Bandysiu rolleyes.gif
Bet 24 sav.vistiek reikes gultis doh.gif Nu be ligoniniu niekaip mes negalim issisukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 07 26, 11:54)
Bandysiu rolleyes.gif
Bet 24 sav.vistiek reikes gultis doh.gif Nu be ligoniniu niekaip mes negalim issisukti doh.gif

Tai va, ne tokios jau mes silpnos kaip kam nors atrodo doctor.gif . As nesu ligoninej gulejus nuo tada, kai susirgau CD, o tai buvo prie septynis metus tongue.gif . O del 24 sav., tai irgi, dar paziuresim kaip ten bus lotuliukas.gif . Aisku priklausys ir nuo savijautos. O del taves, tai tikrai neguldys, nes taip Petrenko sake, kad jei turi mazameti vaikiuka, tai tada neguldo. O visus tyrimus ir pas save gali pasidaryti, ten kur ir visada lankaisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 26, 11:04)
Tai va, ne tokios jau mes silpnos kaip kam nors atrodo  doctor.gif . As nesu ligoninej gulejus nuo tada, kai  susirgau CD, o tai buvo prie septynis metus  tongue.gif . O del 24 sav., tai irgi, dar paziuresim kaip ten bus  lotuliukas.gif . Aisku priklausys ir nuo savijautos. O del taves, tai tikrai neguldys, nes taip Petrenko sake, kad jei turi mazameti vaikiuka, tai tada neguldo. O visus tyrimus ir pas save gali pasidaryti, ten kur ir visada lankaisi  smile.gif

Mane irgi buvo atleide nuo gulejimo 24 savaiciu, nes visi tyrimai ir glikuotas buvo geri. Buvau atejus is pat ryto su daiktais gultis, tai paklause, ar labai noriu, sakau, nu kad ne biggrin.gif Ir isleido namo smile.gif Bet mano gyd. Birzietis tai buvo gerokai nustebes del to, na bet sake, kad jei jie taip nusprende, tegul taip ir buna, bet del to tikrai nedziugavo.
Beje, situ laikotarpiu guldo pagrinde del padidejusios acetono atsiradimo tikimybes, bet kadangi nuo mazens nebuvau jam linkus, tai ir per nestuma isvengiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ivlinn @ 2009 07 26, 14:27)
Mane irgi buvo atleide nuo gulejimo 24 savaiciu, nes visi tyrimai ir glikuotas buvo geri. Buvau atejus is pat ryto su daiktais gultis, tai paklause, ar labai noriu, sakau, nu kad ne  biggrin.gif Ir isleido namo smile.gif Bet mano gyd. Birzietis tai buvo gerokai nustebes del to, na bet sake, kad jei jie taip nusprende, tegul taip ir buna, bet del to tikrai nedziugavo.
Beje, situ laikotarpiu guldo pagrinde del padidejusios acetono atsiradimo tikimybes, bet kadangi nuo mazens nebuvau jam linkus, tai ir per nestuma isvengiau smile.gif

Nu va, visai neblogos prognozes. Ech, kad ir mums taip pasisektu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 26, 10:46)
Pas Petrenko ejau. Bet ir tai nelabai jis norejo manes paleisti, nes tokia tvarka sergancioms CD.

O vat dar idomu pasidare, kodel registruodavotes pas kazkuri konkretu gyd.? Nes pas mane visada budavo taip: kliniku ginekologas duoda siuntima i stacionara, su juo vaziuoju gultis, registraturoj nukreipia pas bet kuri gyd., kuris uzpildo, ka reikia, ir jau eini gultis i palata smile.gif Arba neini, kaip kad karta atsitiko smile.gif Rytoj lygiai taip pat darysiu, nesu uzsiregistravus jokiam vizitui pas konkretu gyd.
Atsakyti