Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(kelniki @ 2009 07 24, 16:31)
sveikos, merginos 4u.gif
pagaliau ir as jau galiu grizti pas jus. norvegijoje ilga laika neturejome kompiuterio, dabar jau savaite kaip grizau i lietuva. kadangi norime susilaukti vaikelio, tai nusprendziau, kad man reikia pasilikti LT ir rimtai pasirupinti savimi. Jau buvau pas savo seimos gydytoja, tai dabar laukiu eiles pas endokrinologus, po to tvarkysiuos invaliduma. kiek seimos gydytoja sake, tai tureciau gauti pirma grupe, nes turejau komplikacijas buvau komoje ir buvo ketoacidoze, o dar ir vaikeli praradau. dabar jau apsipratau su savo liga. tik tie mano cukriukai dar pabludija.vakare nuejus miegoti buna 5,o nakti 12. laukiu labai apsilankymo pas endokrinologus, nes noriu kuo daugiau informacijos apie savo nauja gyvenimo buda. labai dziaugiuos uz visas nestuke.gif  rupinkites labai savimi ir savo pilvukais 4u.gif  dabar jau pasizadu uzsukti dazniau pas rolleyes.gif

Sveika sugryzus 4u.gif . Cia musu, turbut kaip jau pastebejai, visai nemazai, o drauge ir visus sunkumus iveikti lengviau group.gif

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 07 24, 16:48)
na tai gal jau suzinoti kas pilvelyje gyvena. eisim kartu su vyru, tikiuosi ji ileis su manimi pabuti.
o beje merginos nuo kelinto menesuio pradeda didetiinsulino poreikis, kazkopaskutiniu metu pastebiu kad jis nori buti i didesne puse smile.gif

Zinoma, kad leis ir vyrui, o kaip gi kitaip, mes 12 sav. buvom kartu ir nuotraukyte dovanu gavom. Ir viska smulkiai aiskino gydytoja ir leliuka rode atsukus ekrana, tai vyrui daugiau aiskino nei man, o tai jis ziurejo apstulbes bigsmile.gif
O insulino poreikis sako paskutiniais nestumo menesiais ypac padideja, bet gal pasakys tos, kurios jau turi vaikiukus rolleyes.gif . Kol kas dar nejauciu didesnio pareikio, nebent jis pasireiskia tuo, kad tiesiog daugiau valgau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 24 liepos 2009 - 16:39
Labas vakaras merginos,
Ar priimsit i bendrabedziu bureli? Siandien pakartotinai dariau GTT ir vis delto konstatavo, kad man nestumo diabetas unsure.gif
Kazkaip baisiai nesmagu... verysad.gif
Kiek perziurejau temele neradau atsakymo i viena klausima, kuri is streso pamirau gydytojos paklaust: Jei nustate ta vadinamaji GD, ar vaikiukui nera rizikos gimti serganciam cukriniu diabetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujamarte: 24 liepos 2009 - 17:26
QUOTE(Naujamarte @ 2009 07 24, 18:17)
Labas vakaras merginos,
Ar priimsit i bendrabedziu bureli? Siandien pakartotinai dariau GTT ir vis delto konstatavo, kad man nestumo diabetas  unsure.gif
Kazkaip baisiai nesmagu...  verysad.gif
Kiek perziurejau temele neradau atsakymo i viena klausima, kuri is streso pamirau gydytojos paklaust: Jei nustate ta vadinamaji GD, ar vaikiukui nera rizikos gimti serganciam cukriniu diabetu?

Labas labas. Na zinoma, kad priimsim. Sveika prisijungus 4u.gif . Na gal tiksliau tau i si klausima atsakys tos, kurios kaip ir tu turejo GD. Bet nemanau, kad galetu buti kazkokiu problemu schmoll.gif . Tuo labiau, kad ir sergancios diabetu( CD) pagimdo sveikus ir drutus vaikelius. Ir jiem paveldeti CD yra labai maza tikimybe, nes diabetas ne genetine liga mastau.gif
Atsakyti
Sveikutes,
del paveldejimo, kaip tik neseniai straipsni skaiciau, kad serganciu mamyciu vaikeliams yra tik 10% tikimybe pavldeti sia liga, o jei serga tevelis, tai tikimybe dar didesne. Bet cia ne apie GD, o apie CD. Siaip sia liga labiausiai itakoja gyvenimo budas, stresas, patirtos infekcijos ir pan., vienu zo viskas, kas sukrecia organizma.
Atsakyti
QUOTE(Naujamarte @ 2009 07 24, 18:17)
Labas vakaras merginos,
Ar priimsit i bendrabedziu bureli? Siandien pakartotinai dariau GTT ir vis delto konstatavo, kad man nestumo diabetas  unsure.gif
Kazkaip baisiai nesmagu...  verysad.gif

sveika, junkis drąsiai mirksiukas.gif 4u.gif man buvo irgi GD, tai aš kiek klausiau, man sakė, kad praktiškai nelabai įmanoma, kad mažylis paveldėtų šią ligą. Tik gimusiam gliukozės kiekis kraujyje gali būti kaip tik nukritęs, bet tuoj pat uoda vaistukų ir viskas susitvarko 4u.gif ryt bandysiu darytis GTT unsure.gif bijau, kad nieko gero jis neparodys.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Man padidėjo žymiai insulino poreikis nuo 26 savaitės. Ypatingai po pusryčių reikia didelę dozę leistis insulino, kad išlaikyti normalų cukrų. Bet dažniausiai pavyksta išlaviruoti, kad cukrai butų geri. Na bet jau man yra 38 savaitės, tai jau laukiu vaikelio gimstant ir tikiuosi, kad jam bei man bus viskas gerai. Pirmadienį guluosi į klinikas ir lauksiu savo stebuklėlio. Sėkmės visoms besilaukiančioms ir bandančioms susilaukti vaikelio.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(junė @ 2009 07 24, 22:06)
Sveikos merginos. Man padidėjo žymiai insulino poreikis nuo 26 savaitės. Ypatingai po pusryčių reikia didelę dozę leistis insulino, kad išlaikyti normalų cukrų. Bet dažniausiai pavyksta išlaviruoti, kad cukrai butų geri. Na bet jau man yra 38 savaitės, tai jau laukiu vaikelio gimstant ir tikiuosi, kad jam bei man bus viskas gerai. Pirmadienį guluosi į klinikas ir lauksiu savo stebuklėlio. Sėkmės visoms besilaukiančioms ir bandančioms susilaukti vaikelio.

sėkmės susitikime su leliuku 4u.gif wub.gif

nu o aš prisiduodu.. blush2.gif ax.gif pasidariau šįryt GTT, rezultatai laaabai maloniai nustebino: prieš gliukozę 4.4, po 2 val. (po gliukozės) 5.9 clap.gif karsta.gif ačiū Dievui, vadinas, kaip ir viskas gerai thumbup.gif nu bet tikiuos, vistiek neišvarysit manęs.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 07 25, 09:41)
labas rytas 4u.gif

sėkmės susitikime su leliuku 4u.gif  wub.gif

nu o aš prisiduodu.. blush2.gif  ax.gif pasidariau šįryt GTT, rezultatai laaabai maloniai nustebino: prieš gliukozę 4.4, po 2 val. (po gliukozės) 5.9  clap.gif  karsta.gif ačiū Dievui, vadinas, kaip ir viskas gerai thumbup.gif nu bet tikiuos, vistiek neišvarysit manęs.. blush2.gif  4u.gif

Oi kokios naujienos bigsmile.gif Labai dziaugiuosi thumbup.gif
Ne, nepabek tik is musu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(junė @ 2009 07 24, 22:06)

Sekmes tau, lauksim nekantriai ziniu, kai jau abu grysite wub.gif

QUOTE(Gvile @ 2009 07 25, 10:41)
nu o aš prisiduodu.. blush2.gif  ax.gif pasidariau šįryt GTT, rezultatai laaabai maloniai nustebino: prieš gliukozę 4.4, po 2 val. (po gliukozės) 5.9  clap.gif  karsta.gif ačiū Dievui, vadinas, kaip ir viskas gerai thumbup.gif nu bet tikiuos, vistiek neišvarysit manęs.. blush2.gif  4u.gif

Saunu isgirsti tokias naujienas thumbup.gif . Mes tai neisvarysim, bet ir tu nepamirsk musu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 25, 10:47)
Oi kokios naujienos bigsmile.gif  Labai dziaugiuosi thumbup.gif
Ne, nepabek tik is musu biggrin.gif

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 25, 12:13)
Sekmes tau, lauksim nekantriai ziniu, kai jau abu grysite  wub.gif
Saunu isgirsti tokias naujienas  thumbup.gif . Mes tai neisvarysim, bet ir tu nepamirsk musu  mirksiukas.gif

aš tai nepabėgsiu, jei tik nevarot, vistiek kažkaip visiškai svetima čia nesijaučiu blush2.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Eikit sau, kaip sukilo tie nestumo hormonai.Jau antra diena bliaunu verysad.gif Labiausiai nervina, kad dabar reikes gultis i ligonine doh.gif Mes nesam dar nei vienos nakties atskirai praleide, o dabar tiek laiko nemataysiu cry.gif cry.gif cry.gif Net atrodo, kad nebenoriu to antro vaiko blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 07 25, 16:24)
Eikit sau, kaip sukilo tie nestumo hormonai.Jau antra diena bliaunu verysad.gif Labiausiai nervina, kad dabar reikes gultis i ligonine doh.gif Mes nesam dar nei vienos nakties atskirai praleide, o dabar tiek laiko nemataysiu cry.gif  cry.gif  cry.gif Net atrodo, kad nebenoriu to antro vaiko blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu čia dabar blink.gif net negalvok taip! suprantu, kad labai sunku, bet juk ateis kasdien aplankyt, matysi savo mažiuką (jau dabar vyresnėlį) wub.gif o juk viskas tik dėl to, kad jūsų šeimai būtų geriau wub.gif
Atsakyti