Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(aister @ 2009 07 24, 08:34)
Jauciu kad turiu naujienu tongue.gif Testas parode II thumbup.gif
Eisiu siandien pas gydytoja, kad patvirtintu arba nepatvirtintu smile.gif

Net siurpulikai perbego per kuna bigsmile.gif Linkiu sekmes 4u.gif
As ir keistai jauciuosi-pamaudena pilvo apacia, krutine ir siek tiek blush2.gif Aisku, pas mane tik pati pati pradzia... juk per atostogas bandeme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 07 24, 09:34)

Naujienos thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
Jauciu kad turiu naujienu  Testas parode II 

Naujienos supper clap.gif clap_1.gif
Atsakyti

Laukiam laukiam geru naujienu clap.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 24, 09:40)
As ir keistai jauciuosi-pamaudena pilvo apacia, krutine ir siek tiek blush2.gif  Aisku, pas mane tik pati pati pradzia... juk per atostogas bandeme rolleyes.gif

Oi... wub.gif , gal ir is taves panasias naujienas isgirsime clap.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 24, 08:40)
As ir keistai jauciuosi-pamaudena pilvo apacia, krutine ir siek tiek blush2.gif  Aisku, pas mane tik pati pati pradzia... juk per atostogas bandeme rolleyes.gif

Man irgi tik 4 sav. Uzvakar turejo buti mm.Tik 2 dienas nesulaukiau ir jau testavaus biggrin.gif
Gydytoja sake, kad dar permazas kas echoskopa daryti, bet sake jei jau testai rodo, reiskia nestumas yra smile.gif

QUOTE(simcool @ 2009 07 24, 09:25)
Naujienos  thumbup.gif  clap_1.gif

QUOTE(inguška @ 2009 07 24, 09:59)
Naujienos supper clap.gif  clap_1.gif

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 24, 10:06)
Laukiam laukiam geru naujienu  clap.gif

Aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
aister sveikinu. nors pati noriu tik vieno vaikelio. Bet dziugu del kitu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 07 24, 11:19)
aister sveikinu. nors pati noriu tik vieno vaikelio. Bet dziugu del kitu.  thumbup.gif

Aciu.
Juk liudna vienam augti.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

va čia tai naujienos!! bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif sveikinimai didžiuliniai wub.gif 4u.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 24, 09:40)

o o o bigsmile.gif laukiam ir iš tavęs gerų žinių drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 07 24, 11:26)
Man irgi tik 4 sav. Uzvakar turejo buti mm.Tik 2 dienas nesulaukiau ir jau testavaus biggrin.gif
Gydytoja sake, kad dar permazas kas echoskopa daryti, bet sake jei jau testai rodo, reiskia nestumas yra smile.gif
Aciu merginos 4u.gif

na tai patys didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man dideliu problemu neiskilo del jhuosteliu kai nuyejau uzvakar issirasyti, pasakiau daktarei kad ana karta israset kaip iprastai, o man priklauso daugiau, tai sake jokiu problemu, jos niekur nedings , israsysim kiek priklauso, tai israse daugiau
taip pat padare visus kraujo tyrimus reikalingus, pirmadieni eisiu atsakymus suzinoti.
rugpjucio 19 diena keliausiu darytis ultragarsinio tyrimo, vyras taip pat kartu sake eis, jis pats uzsimane. kazi ar jam leis salia manes pabuti kol darys. ir beje merginos keliu menesiu ar savaiciu jau galima nustatyti lyti kudikio
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 07 24, 14:25)
na tai patys didziausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
man dideliu problemu neiskilo del jhuosteliu kai nuyejau uzvakar issirasyti, pasakiau daktarei kad ana karta israset kaip iprastai, o man priklauso daugiau, tai sake jokiu problemu, jos niekur nedings , israsysim kiek priklauso, tai israse daugiau
taip pat padare visus kraujo tyrimus reikalingus, pirmadieni eisiu atsakymus suzinoti.
rugpjucio 19 diena keliausiu darytis ultragarsinio tyrimo, vyras taip pat kartu sake eis, jis pats uzsimane. kazi ar jam leis salia manes pabuti kol darys. ir beje merginos keliu menesiu ar savaiciu jau galima nustatyti lyti kudikio

Lyti galima nustatyti jau 16-18 sav. As irgi eisiu kazkur rugpjucio vidury. Mums bus 18 sav., tai tikrai manau pasakys kas ten gyvena wub.gif .
Papildyta:
Na ka gi, aister
user posted image
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif
pagaliau ir as jau galiu grizti pas jus. norvegijoje ilga laika neturejome kompiuterio, dabar jau savaite kaip grizau i lietuva. kadangi norime susilaukti vaikelio, tai nusprendziau, kad man reikia pasilikti LT ir rimtai pasirupinti savimi. Jau buvau pas savo seimos gydytoja, tai dabar laukiu eiles pas endokrinologus, po to tvarkysiuos invaliduma. kiek seimos gydytoja sake, tai tureciau gauti pirma grupe, nes turejau komplikacijas buvau komoje ir buvo ketoacidoze, o dar ir vaikeli praradau. dabar jau apsipratau su savo liga. tik tie mano cukriukai dar pabludija.vakare nuejus miegoti buna 5,o nakti 12. laukiu labai apsilankymo pas endokrinologus, nes noriu kuo daugiau informacijos apie savo nauja gyvenimo buda. labai dziaugiuos uz visas nestuke.gif rupinkites labai savimi ir savo pilvukais 4u.gif dabar jau pasizadu uzsukti dazniau pas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 24, 15:27)
Lyti galima nustatyti jau 16-18 sav. As irgi eisiu kazkur rugpjucio vidury. Mums bus 18 sav., tai tikrai manau pasakys kas ten gyvena  wub.gif .
Papildyta:
Na ka gi, aister
user posted image

na tai gal jau suzinoti kas pilvelyje gyvena. eisim kartu su vyru, tikiuosi ji ileis su manimi pabuti.
Papildyta:
QUOTE(kelniki @ 2009 07 24, 16:31)
sveikos, merginos 4u.gif
pagaliau ir as jau galiu grizti pas jus. norvegijoje ilga laika neturejome kompiuterio, dabar jau savaite kaip grizau i lietuva. kadangi norime susilaukti vaikelio, tai nusprendziau, kad man reikia pasilikti LT ir rimtai pasirupinti savimi. Jau buvau pas savo seimos gydytoja, tai dabar laukiu eiles pas endokrinologus, po to tvarkysiuos invaliduma. kiek seimos gydytoja sake, tai tureciau gauti pirma grupe, nes turejau komplikacijas buvau komoje ir buvo ketoacidoze, o dar ir vaikeli praradau. dabar jau apsipratau su savo liga. tik tie mano cukriukai dar pabludija.vakare nuejus miegoti buna 5,o nakti 12. laukiu labai apsilankymo pas endokrinologus, nes noriu kuo daugiau informacijos apie savo nauja gyvenimo buda. labai dziaugiuos uz visas nestuke.gif  rupinkites labai savimi ir savo pilvukais 4u.gif  dabar jau pasizadu uzsukti dazniau pas rolleyes.gif

na tai linkiu pacios didziausios sekmes ir greiciau sulaukti gandriuku. o beje merginos nuo kelinto menesuio pradeda didetiinsulino poreikis, kazkopaskutiniu metu pastebiu kad jis nori buti i didesne puse smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauruciuxs: 24 liepos 2009 - 15:48