Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(Margareta @ 2009 07 21, 14:48)
dar klausimas o jus guldo i ligonine nes jus sergat cukriniu diabetu ar tuo nesciuju (gestaciniu) diabetu ar cia visas be isimties guldo ir man teks?  unsure.gif

man buvo gestacinis (nėščiųjų) diabetas, bet pirmą kartą vistiek guldė cukriukus pasekt (3-4 dienos) į akušerinį skyrių. Vėliau būtų reikėję 38 savaičių pasirodyt, būtų nusprendę, ar jau laikas gultis, ar dar galiu važiuot namo iki sueis terminas, na bet mano mažulėlis pasirodė anksčiau wub.gif
Atsakyti
nenoriu gultis doh.gif man gine sake, kad dabar neguldo o paciai reikai sekti ta cukraus kieki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simcool @ 2009 07 21, 09:55)

O tu pirmojo vaikelio gerdama tabletes laukeisi?

Sveikute. Istorija buvo tokia: kažkada daktarai užtiko didelį cukraus kiekį kraujyje ir nutarė mane "griebti į rankas". Liepė laikytis itin griežtos dietos. Laikiausi sąžiningai ir cukrūs pakankamai noramalūs buvo. Su vyru nusprendėm planuoti vaikelį, vaistų tada dar neišrašė, o tik dietą. Pastojau, o nuo kokio penkto mėnesio leidausi insuliną. Tai taip ir neteko prieš nėštumą gerti tablečių, tai taip ir nežinau. Kiek esu skaičiusi ir girdėjusi tabletės būtų negerai, apsigimimų rizika būtų...
Na čia aš iš anksto ruošiuosi... kitais metais nestuke.gif
Tai va ir ieškau bendro likimo sesių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 07 21, 16:07)
nenoriu gultis  doh.gif man gine sake, kad dabar neguldo o paciai reikai sekti ta cukraus kieki  unsure.gif

O tu zinai kaip ji sekti, ir koks jis turi buti???
Manau paciai butu ramiau pagulejus ligoninej, todel, kad ten suzinotum kas tai yra CD mirksiukas.gif
Atsakyti
Matau šnekatės apie guldymą į ligoninę. Kai laukiausi (čia prieš tris metus) man ir minėjo, kad reiktų gultis į ligoninę, bet taip ir nereikėjo, tik paminėjo, kad gimdyti būtų gerai Raudonajame Kryžiuje, nes šalia ligoninė, kur gydosi ir prižiūri sergančius cukriniu diabetu.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 07 21, 17:44)
O tu zinai kaip ji sekti, ir koks jis turi buti???
Manau paciai butu ramiau pagulejus ligoninej, todel, kad ten suzinotum kas tai yra CD mirksiukas.gif

dabar tai, aisku, kad nezinau,bet juk informacija gali man suteikti ir turi g.gif o nuo pacio gulejimo ligonineje, nemanau, kad butu geriau schmoll.gif
Atsakyti
kaip labai noresi kad leliukui viskas butu gerai, tai tuomet nekils 'nori- nenori' klausimai. ne del saves o del maziuko, viska padarytum. Taip manau
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 07 21, 21:59)
kaip labai noresi kad leliukui viskas butu gerai, tai tuomet nekils  'nori- nenori' klausimai. ne del saves o del maziuko, viska padarytum. Taip manau

visiskai sutinku su tavo nuomone, manau kad verta paguleti ligonineje, pasidaryti visus tyrimus
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 07 21, 19:49)
o nuo pacio gulejimo ligonineje, nemanau, kad butu geriau  schmoll.gif

Blogiau nuo to tikrai nebus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 07 21, 20:59)
kaip labai noresi kad leliukui viskas butu gerai, tai tuomet nekils  'nori- nenori' klausimai. ne del saves o del maziuko, viska padarytum. Taip manau

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nejau cia is tikro viskas taip baisu..nesijauciu esanti ligone, bet tuoj pasijusiu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 07 22, 14:04)
nejau cia is tikro viskas taip baisu..nesijauciu esanti ligone, bet tuoj pasijusiu  cray.gif

svarbiausia nusiramink ir nesijaudink smile.gif as opavyzdziui nors sergu jau 5 metus, taip pat nesijauciu ligone, nes gerai jauciuos, bet reikia daryti viska kad tik butu dar geriau ir tau ir leliui
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 07 22, 14:04)
nejau cia is tikro viskas taip baisu..nesijauciu esanti ligone, bet tuoj pasijusiu  cray.gif

nenoriu nei gąsdint, nei dar kartą pasakot savo liūdnos istorijos (jei bus įdomu, susirasi ankstesnėse temose), bet turiu labai liūdnos patirties su gestaciniu diabetu, tad stenkis daryti viską, kas įmanoma, kad tik pačiai ir leliukui būtų gerai 4u.gif
Atsakyti