Labas, merginos,
paskaitinėju kartais jūsų temelę, kadangi iš dalies ji man taip pat aktuali. Prieš keletą mėnesių man nustatė diabetą, tačiau iki šios dienos gydytojai nesutaria, kurio tipo man tas diabetas, kadangi antsvorio - nė lašo, amžius - 30, tačiau cukrus - pakankamai didelis (GTM rezultatai 7,4/ 14,7). Žodžiu, iš pradžių man paskyrė tabletes ir dietą, tačiau tik griežta dieta šiek tiek mano cukrus palaiko arčiau normos, ir tabletės jokio poveikio neturi, todėl jų nebegeriu ir kol kas laikausi tik maistą labai griežtai ribodama, insulino man kol kas neskyrė - gydytojas liepė laukti, kaip jis sakė, kažko, kas išlįs nežinia kada - gal rytoj, gal po metų, gal kažkada. Greičiausiai I tipo suaugusiųjų diabetas. Tai taip ir gyvenu, tačiau nelabai laukiu to kažko Diagnozę išgirdau kaip tik tuo laiku, kai jau pradėjau galvoti apie antrąjį vaikelį, tačiau gydytojas nuramino ir sakė imtis visų reikalingų priemonių jam atsirasti todėl norėjau jūsų pasiteirauti, ar jums nebuvo padidinta folio rūgšties dozė planuojant ir pirmisiomis nėštumo savaitėmis? Aš skaičiau užsienio šalių interneto puslapiuose, jog kitose valstybėse diabetikėms skiriama 5 mg dienos dozė, o LT tokios info niekur neradau.
Dėkoju.
Toks jausmas, kad skaitau apie save. Tik man po gero mėnesio įformino, kad tai I tipo, nes juostelių daugiau kompensuoja,,,, o dabar jau turiu ir gražų, sveiką berniuką. Nebijok, nesigriaužk, gyvenimas tuo nesustoja. Džiaukis ir toliau juo. O išbandymus siunčia tik stipriesiems.Sekmės tau.