Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(aitiii @ 2009 07 14, 16:34)
3 dienas buvom, aisku ne taip jau lengva kaip dviem tik su vyru, bet seip  sunkumas tai, kad i  kopas nusinesti vezimuka su Domuku, o visa kita baika. pavalgo Domukas ir miega, pasitaike geras oras tai prie pat juros jam tik i sveikata biggrin.gif Tik kaip jau eidavom Basanaviciaus gatve, jam reikia viska matyti tai reikia nesti ant raku ir šukalioti.  lotuliukas.gif  labai jau smalsuolis.
Butinai vaziuokit matem dar su mazesniais leliukais.

oj kaip fainiai rolleyes.gif o tu dar pati maitini (savo pienuku)? o nuo kada tie vaikeliukai jau pradeda taip gražiai čiauškėti ir pašnekinus kokius garsus skleisti? aš taip laukiu nesulaukiu to laiko, nes dabar dar tik nevalingai kartais pasišypso, nusijuokia, dar nelabai į kalbinimus tereaguoja verysad.gif

QUOTE(aister @ 2009 07 14, 21:37)
sU tokiais leliukais labai lengva prie juros.Jiems tik pavalgyti ir pamiegoti.

nu kad žinok nežinau, ar čia mums labai lengva būtų, nes mūsiškis bernužėlis pradėjo beveik nebemiegot dienom (nu šiandien išimtis, gal dėl to, kad tik vakar vakare pradėjom tiūtę čiulpt, neiškentėm doh.gif blush2.gif )
Atsakyti
as jau senokai nebemaitinu pati, o tiute (kaip jus ja cia vadinat) mes beveik nuo pirmu dienu ciulpiam, man vaikas labai normalu. vaikai su joms ramesni, jie gali vieni pabuti, ciulpdami. na cia mano nuomone. o kodel tavo nemiega,tai turi tu ji migdyti, nes nemiegojes bus neramus irzlus, jei rezimo nebus, su miegu.
ax.gif
na musu guguoti pradejo netoli 2 men, o dabar tai isvis juokingai paspygauja, na mirti galima is juoko. kazka aiskina bet neina suprasti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 07 15, 20:19)
nu kad žinok nežinau, ar čia mums labai lengva būtų, nes mūsiškis bernužėlis pradėjo beveik nebemiegot dienom (nu šiandien išimtis, gal dėl to, kad tik vakar vakare pradėjom tiūtę čiulpt, neiškentėm doh.gif  blush2.gif )

Paguldysiu ant dekiuko ir zvalgysis.Tikrai niekur nenubegs ir nereikes gaudyti biggrin.gif
Atsakyti
aister teisi, su tokiais lengva poilsiauti. musu ir gulejo po skeciu, patenkintas.
Atsakyti
Labas, merginos,
paskaitinėju kartais jūsų temelę, kadangi iš dalies ji man taip pat aktuali. Prieš keletą mėnesių man nustatė diabetą, tačiau iki šios dienos gydytojai nesutaria, kurio tipo man tas diabetas, kadangi antsvorio - nė lašo, amžius - 30, tačiau cukrus - pakankamai didelis (GTM rezultatai 7,4/ 14,7). Žodžiu, iš pradžių man paskyrė tabletes ir dietą, tačiau tik griežta dieta šiek tiek mano cukrus palaiko arčiau normos, ir tabletės jokio poveikio neturi, todėl jų nebegeriu ir kol kas laikausi tik maistą labai griežtai ribodama, insulino man kol kas neskyrė - gydytojas liepė laukti, kaip jis sakė, „kažko, kas išlįs nežinia kada - gal rytoj, gal po metų, gal kažkada. Greičiausiai I tipo suaugusiųjų diabetas“. Tai taip ir gyvenu, tačiau nelabai laukiu to kažko rolleyes.gif Diagnozę išgirdau kaip tik tuo laiku, kai jau pradėjau galvoti apie antrąjį vaikelį, tačiau gydytojas nuramino ir sakė imtis visų reikalingų priemonių jam atsirasti biggrin.gif todėl norėjau jūsų pasiteirauti, ar jums nebuvo padidinta folio rūgšties dozė planuojant ir pirmisiomis nėštumo savaitėmis? Aš skaičiau užsienio šalių interneto puslapiuose, jog kitose valstybėse diabetikėms skiriama 5 mg dienos dozė, o LT tokios info niekur neradau.
Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(simcool @ 2009 07 16, 08:34)
Labas, merginos,
paskaitinėju kartais jūsų temelę, kadangi iš dalies ji man taip pat aktuali. Prieš keletą mėnesių man nustatė diabetą, tačiau iki šios dienos gydytojai nesutaria, kurio tipo man tas diabetas, kadangi antsvorio - nė lašo, amžius - 30, tačiau cukrus - pakankamai didelis (GTM rezultatai 7,4/ 14,7). Žodžiu, iš pradžių man paskyrė tabletes ir dietą, tačiau tik griežta dieta šiek tiek mano cukrus palaiko arčiau normos, ir tabletės jokio poveikio neturi, todėl jų nebegeriu ir kol kas laikausi tik maistą labai griežtai ribodama, insulino man kol kas neskyrė - gydytojas liepė laukti, kaip jis sakė, „kažko, kas išlįs nežinia kada - gal rytoj, gal po metų, gal kažkada. Greičiausiai I tipo suaugusiųjų diabetas“. Tai taip ir gyvenu, tačiau nelabai laukiu to kažko  rolleyes.gif Diagnozę išgirdau kaip tik tuo laiku, kai jau pradėjau galvoti apie antrąjį vaikelį, tačiau gydytojas nuramino ir sakė imtis visų reikalingų priemonių jam atsirasti  biggrin.gif todėl norėjau jūsų pasiteirauti, ar jums nebuvo padidinta folio rūgšties dozė planuojant ir pirmisiomis nėštumo savaitėmis? Aš skaičiau užsienio šalių interneto puslapiuose, jog kitose valstybėse diabetikėms skiriama 5 mg dienos dozė, o LT tokios info niekur neradau.
Dėkoju.

Sveika.
As folio rugsti gerdavau po 1 tablete per diena.Taip kaip ir visos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(simcool @ 2009 07 16, 09:34)
Labas, merginos,
paskaitinėju kartais jūsų temelę, kadangi iš dalies ji man taip pat aktuali. Prieš keletą mėnesių man nustatė diabetą, tačiau iki šios dienos gydytojai nesutaria, kurio tipo man tas diabetas, kadangi antsvorio - nė lašo, amžius - 30, tačiau cukrus - pakankamai didelis (GTM rezultatai 7,4/ 14,7). Žodžiu, iš pradžių man paskyrė tabletes ir dietą, tačiau tik griežta dieta šiek tiek mano cukrus palaiko arčiau normos, ir tabletės jokio poveikio neturi, todėl jų nebegeriu ir kol kas laikausi tik maistą labai griežtai ribodama, insulino man kol kas neskyrė - gydytojas liepė laukti, kaip jis sakė, „kažko, kas išlįs nežinia kada - gal rytoj, gal po metų, gal kažkada. Greičiausiai I tipo suaugusiųjų diabetas“. Tai taip ir gyvenu, tačiau nelabai laukiu to kažko  rolleyes.gif Diagnozę išgirdau kaip tik tuo laiku, kai jau pradėjau galvoti apie antrąjį vaikelį, tačiau gydytojas nuramino ir sakė imtis visų reikalingų priemonių jam atsirasti  biggrin.gif todėl norėjau jūsų pasiteirauti, ar jums nebuvo padidinta folio rūgšties dozė planuojant ir pirmisiomis nėštumo savaitėmis? Aš skaičiau užsienio šalių interneto puslapiuose, jog kitose valstybėse diabetikėms skiriama 5 mg dienos dozė, o LT tokios info niekur neradau.
Dėkoju.

Sveika prisijungus prie musu burelio drinks_cheers.gif . Na, folio rugsties neskiria padidintos dozes, tiesiog kaip ir visoms nesciosioms. As geriu 400 mg folio rugsti, o yra ir 600 ir 800 mg. Cia vidutine norma ir tai ji atitinka 200 % dienos normos. Kitos vartoja daugiau, bet folio rugsties perteklius pasisalina is organizmo, taip, kad tikrai nepakenks. Gali vartoti folio rugsti net puse metu pries pastojant ir paskui iki 12 sav., kai jau laukiesi. As dvylikta sav. buvau pas gydytoja, tai sake galiu ilgiau pagerti, tikrai nepakenks. Tai ir dabar geriu, liepos gale eisiu pas gydytoja, tai pasiklausiu ar dar gerti ar ne. Is tikruju, tai kiek gydytoju, tiek nuomoniu, vieni skiria vienaip, kiti kitaip. Na, o tau sekmes planuojant ir cukriukus dazniau savo pasek, neleisk, kad auksti butu. Gerai, jei vien tik dietos pagalba tau pavyksta susitvarkyti. Bet nenusimink, jei ateis laikas ir insulinui, mes ir su juo puikiausiai gyvenam ir valgom ka norim ir kiek norim mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 07 15, 22:07)
as jau senokai nebemaitinu pati, o tiute (kaip jus ja cia vadinat) mes beveik nuo pirmu dienu ciulpiam, man vaikas labai normalu. vaikai  su joms ramesni, jie gali vieni pabuti, ciulpdami. na cia mano nuomone. o kodel tavo nemiega,tai turi tu ji migdyti, nes nemiegojes bus neramus irzlus, jei rezimo nebus, su miegu.
ax.gif

jo jo, pastebėjau, kad nuo to laiko, kai atradom žinduką (dabar gerai? biggrin.gif ), tai ir vaikas tokios geros nuotaikos paliko, daugiau ir dienom vėl miega, ir žaidžiasi vienas ilgiau atsigulęs thumbup.gif tik jau dabar su siaubu su vyru pagalvojam, kas bus, kai reikės atpratint?.. g.gif doh.gif
QUOTE(aister @ 2009 07 16, 09:08)
Paguldysiu ant dekiuko ir zvalgysis.Tikrai niekur nenubegs ir nereikes gaudyti biggrin.gif

na tas tai teisybė smile.gif
Atsakyti
Vat vat, su tom tiutem gerai kol maziukai.O mes dabar turim klausima, kaip atsikratyti juo doh.gif Neuzmiega be jo niekaip schmoll.gif
Atsakyti
AS NEMATAU CIA JOKIO SIAUBO. ateina laikas ir pats vaikas ji meta, arba jau pradeda britketis jo, arba tik naktimis, o po to visai nebereikia. yra budu atpratinti. Pats vaikas ras laika. as taip manau, . tat nereikai cia gazdintis.
pazistu toki vaika be tiutes, nesuprantu , nenuorama, nenusedi vietoj, spiegia, nei ziadzia vienas nei ka. ozys. tiute labai gerai.
matau ir man Gvile pritaria. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 07 16, 13:58)
matau ir man Gvile pritaria.  drinks_cheers.gif

žinoma mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Musu dar tik laukia sitie malonus dziaugsmeliai ir rupesteliai bigsmile.gif
Papildyta:
Kazin kaip mums seksis, nieko nezinom, nemokam, vis del to pirmasis blush2.gif
Atsakyti