Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 11, 14:58)
o kazin tas zodis "iki" kam cia pavartotas, vadinasi gali papildomai skirti 100, 200 ar 600 simtus, nu zodziu kaip sumastys  g.gif

As suprantu, kad tas "iki" cia pavartotas tam, kad negalima issrasyti daugiau kaip 200 juosteliu per 3 men, ir ne daugiau, kaip 600 per nestuma.
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 11, 15:58)
o kazin tas zodis "iki" kam cia pavartotas, vadinasi gali papildomai skirti 100, 200 ar 600 simtus, nu zodziu kaip sumastys  g.gif
Papildyta:
Reikes atsispausdint ir nusinest sita lapa, tegul ziuri, gal sugebes ka nors iziuret ten  doh.gif

Tai jeigu tas 'nuo ...iki' priklausytų tik nuo gydytojos malonės - tai čia jau būtų apiplėšimas vidury baltos dienos doh.gif
O ten įžiūrėt nėra ką - gi viskas labai aiškiai parašyta mirksiukas.gif o jei tavo gydytoja nemoka skaityti - tai tu jai pabrauk su markeriu tą citatą, kur Aister buvo čia įkėlus, ir tegul ji paprašo savo kolegų, kad jai perskaitytų, jei tavim netikės lotuliukas.gif

QUOTE(aister @ 2009 07 11, 16:29)
As suprantu, kad tas "iki" cia pavartotas tam, kad negalima issrasyti daugiau kaip 200 juosteliu per 3 men, ir ne daugiau, kaip 600 per nestuma.

pritariu visu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 12 liepos 2009 - 07:42
QUOTE(aister @ 2009 07 11, 16:29)

Tai va, ji man ir israse 200 vnt. trims menesiams, o turejo israsyti plius 200 vnt., tai iseitu 150+200= 350 vnt, nes 150 vnt. ir taip priklauso g.gif
Papildyta:
lauruciuxs, o kaip dabar tavo cukriukai, pavyksta visada susitvarkyt? Nes dabar, kai apetitas padidejas, tai kartais ir sokteli man iki kokiu 11-os, 12-os, bet as visada praejus dviems valandoms po valgio pasimatuoju ir dasileidziu, jei per aukstas, tai gal nieko tokio g.gif . Rytais tai visada geras buna 4-6 ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 12, 12:04)
Tai va, ji man ir israse 200 vnt. trims menesiams, o turejo israsyti plius 200 vnt., tai iseitu 150+200= 350 vnt, nes 150 vnt. ir taip priklauso  g.gif
Papildyta:
lauruciuxs, o kaip dabar tavo cukriukai, pavyksta visada susitvarkyt? Nes dabar, kai apetitas padidejas, tai kartais ir sokteli man iki kokiu 11-os, 12-os, bet as visada praejus dviems valandoms po valgio pasimatuoju ir dasileidziu, jei per aukstas, tai gal nieko tokio  g.gif . Rytais tai visada geras buna 4-6  ax.gif .

rytais pas mane cukriukai visada liuks, ko nebuvo iki pompos. kol neturejau pompos rytais man budavo per auksti. o dienos metu buna visko, dazniausiai tai normoje, nors buna kad pakyla iki 12-13, bet tai nera daznai. as ir visada pasimatuoju cukru praejus dviem valandom po valgio, jei per daug dasileidziu, gi nevaiksciosi su aukstu. tik kazko paskutiniu metu nori i didesne puse buti, bet siaip viskas gerai. su pompa patogiau, nes nereikia pastoviai save badyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 12, 11:04)
Tai va, ji man ir israse 200 vnt. trims menesiams, o turejo israsyti plius 200 vnt., tai iseitu 150+200= 350 vnt, nes 150 vnt. ir taip priklauso  g.gif

Taip, turejo pripliusuoti g.gif Nu keista istikro ta tavo gydytoja smile.gif
Man kazkaip del to nebuvo problemu, nors ir ne pas endokrinologe, o pas seimos gydytoja eidavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 07 12, 13:01)
rytais pas mane cukriukai visada liuks, ko nebuvo iki pompos. kol neturejau pompos rytais man budavo per auksti. o dienos metu buna visko, dazniausiai tai normoje, nors buna kad pakyla iki 12-13, bet tai nera daznai. as ir visada pasimatuoju cukru praejus dviem valandom po valgio, jei per daug dasileidziu, gi nevaiksciosi su aukstu. tik kazko paskutiniu metu nori i didesne puse buti, bet siaip viskas gerai. su pompa patogiau, nes nereikia pastoviai save badyti thumbup.gif

Tai saunu, kad pas tave irgi viskas gerai, laikykimes taip ir toliau drinks_cheers.gif . O kiek jau jums laiko? Gal sakau netycia ir susimatyt tektu finale mirksiukas.gif ?

QUOTE(aister @ 2009 07 13, 10:16)
Taip, turejo pripliusuoti g.gif Nu keista istikro ta tavo gydytoja smile.gif
Man kazkaip del to nebuvo problemu, nors ir ne pas endokrinologe, o pas seimos gydytoja eidavau smile.gif

Tai dabar tik liepos 30-a eisiu, tai aiskinsiuosi, tegul atiduoda viska kas priklauso umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 13 liepos 2009 - 20:49
Sveikos merginos, senokai buvau uzsukus. Buvom su Domuku prie juros. labai jau smagu buvo.

Sekmes visoms su pompom. o man jau adatos pradejo atsibosti, gak kaip krize pasibaigs vis galvoju apie pompos pirkima.

Kaip gyvena Gvile su Benuku? nematyti ju. rolleyes.gif
O Shalna dar atostogauja turbut.

P.S. o del juosteliu nestumo metu man kas menesi 150. as pasakiau daktarui kad man priklauso daugiau. pasakiau jei kas neaisku pasiskambinkit i diabeto asoc.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 07 14, 12:03)
Kaip gyvena Gvile su Benuku? nematyti ju.  rolleyes.gif

labuka 4u.gif esam esam, paskaitau vis, bet, kadangi su pompom patirties neturiu (ir, tikiuos, neteks su jom susidurt unsure.gif ), tai nieko ir nepasisakau blush2.gif prie jūros buvot? bigsmile.gif kaip smagu rolleyes.gif mes ir ant vasaros galo planuojam važiuot, bent dienelei smile.gif ar nesunku su tokiu mažuliuku važiuot? kiek laiko buvot?
Atsakyti
3 dienas buvom, aisku ne taip jau lengva kaip dviem tik su vyru, bet seip sunkumas tai, kad i kopas nusinesti vezimuka su Domuku, o visa kita baika. pavalgo Domukas ir miega, pasitaike geras oras tai prie pat juros jam tik i sveikata biggrin.gif Tik kaip jau eidavom Basanaviciaus gatve, jam reikia viska matyti tai reikia nesti ant raku ir šukalioti. lotuliukas.gif labai jau smalsuolis.
Butinai vaziuokit matem dar su mazesniais leliukais.
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 13, 21:49)
Tai saunu, kad pas tave irgi viskas gerai, laikykimes taip ir toliau  drinks_cheers.gif . O kiek jau jums laiko? Gal sakau netycia ir susimatyt tektu finale  mirksiukas.gif ?
Tai dabar tik liepos 30-a eisiu, tai aiskinsiuosi, tegul atiduoda viska kas priklauso  umn.gif

mums jau 13 savaiciu ir 2 dienos, o kiek jums laiko? siandien buvau pas ginekologe, tai uzvede nesciosios knygele, surase kokius tyrimus reikia daryti. tai kai kita savaite eisiu pas savo seimos gydytoja tai pasidarysiu tyrimus ir butinai issiaiskinsiu del juosteliu. beje norejau paklausti.
gal zinot ar nekenkia vaistai, kuriuos leidzia i dantenas kai tvarko dantis.
o sakykit ar jus daznai lankotes pas endokrinologus?
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 07 14, 15:34)
3 dienas buvom, aisku ne taip jau lengva kaip dviem tik su vyru, bet seip  sunkumas tai, kad i  kopas nusinesti vezimuka su Domuku, o visa kita baika. pavalgo Domukas ir miega, pasitaike geras oras tai prie pat juros jam tik i sveikata biggrin.gif Tik kaip jau eidavom Basanaviciaus gatve, jam reikia viska matyti tai reikia nesti ant raku ir šukalioti.  lotuliukas.gif  labai jau smalsuolis.
Butinai vaziuokit matem dar su mazesniais leliukais.

sU tokiais leliukais labai lengva prie juros.Jiems tik pavalgyti ir pamiegoti.
Mes su Mantu buvom prie ezero.Nebuvau nei minutei atsisedus schmoll.gif visur bega, viska ima doh.gif Tai arba is paskos jam leki, arba stovi prie vandens ir ziuri kaip maudosi doh.gif
Rytoj turbut prie juros vaziuosim.Palakstysiu ir ten biskiuka biggrin.gif
As juk viena su juo varau, MB darbe sedi.Drauge be vaiku, tai cirku prisiziuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 07 14, 19:40)
mums jau 13 savaiciu ir 2 dienos, o kiek jums laiko? siandien buvau pas ginekologe, tai uzvede nesciosios knygele, surase kokius tyrimus reikia daryti. tai kai kita savaite eisiu pas savo seimos gydytoja tai pasidarysiu tyrimus ir butinai issiaiskinsiu del juosteliu. beje norejau paklausti.
gal zinot ar nekenkia vaistai, kuriuos leidzia i dantenas kai tvarko dantis.
o sakykit ar jus daznai lankotes pas endokrinologus?

Mes visa savaite vyresni, turetum matyti liniuotej apacioje smile.gif . Del vaistu i dantenas, nezinau, dar nebuvau pas dantiste, bet turbut teks apsilankyt ax.gif . O pas endokrinologus as tai visai mazai lankausi, nemegstu baisiai pas daktarus vaiksciot, tai buvau tik, kai nestumo planavimui pasiemiau pompa ir tai i ligonine neguliau blush2.gif . Taip, kad cia buvo pirmasis apsilankymas per 7-is metus doh.gif . O ko ten vaiksciot, jei viskas gerai. Aisku turbut vistiek reiketu, bet....
Papildyta:
Kaip faina toms, kurios jau buvot prie juros bigsmile.gif . Tikiuosi ir mums dar pavyks nors keliom dienelem vasaros pabaigoj nuvaziuot, kaip tik siandien maudomuka nestukem nusipirkau, butu smagu isbandyti smile.gif
Atsakyti