Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 09, 13:03)
O jaučiaisi, kad Mantukas su ragiukais? Mano tai grynas ožiaragis biggrin.gif

Dar ir kaip tie ragiukai jauciasi biggrin.gif

QUOTE(Eudora @ 2009 07 09, 14:42)

Aister, o tu irgi neimsi pompos planavimui ? rolleyes.gif

Nea, planavimui neimsiu.
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 07 09, 16:39)
tai aš tikiu, kad ne pati susigalvojai tokį dalyką, juo labiau kad pati naudoji visai kitas adatas  blush2.gif gal dar čia tos adatos ir nuo firmos priklauso? g.gif nes kiek pamenu pas tave lyg ir Danos, o pas mane buvo, ir pas Madmuazelę, jei neklystu, yra Roche  blush2.gif

taip pas mane yra Danos firmos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 07 09, 17:28)
taip pas mane yra Danos firmos smile.gif

beje merginos as pas jus su dar vienu klausimuku. kiek zinau nestumo metu priklauso daugiau juosteliu. o jas israsant ar reikia seimos gydytojui atnesti pazyma kad esu nescia kadf daugiau rasytu tu juosteliu, ar uztenka tik pasakyti. kai rasiaus ana karta man israse kaip visada nors turejo daugiau(pati nebuvau pas daktare, tik palikau pasa vaistu, bet ji zino kad laukiuosi). o ar imanoma atgauti anas juosteles kurias man neisrase ana karta. tikiuosi kad suprataot ka parasiau
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 07 09, 17:31)
beje merginos as pas jus su dar vienu klausimuku. kiek zinau nestumo metu priklauso daugiau juosteliu. o jas israsant ar reikia seimos gydytojui atnesti pazyma kad esu nescia kadf daugiau rasytu tu juosteliu, ar uztenka tik pasakyti. kai rasiaus ana karta man israse kaip visada nors turejo daugiau(pati nebuvau pas daktare, tik palikau pasa vaistu, bet ji zino kad laukiuosi). o ar imanoma atgauti anas juosteles kurias man neisrase ana karta. tikiuosi kad suprataot ka parasiau

man tai nereikėjo jokių pažymų schmoll.gif
o dėl atgavimo tų, kurių neišrašė aną kartą - tai aišku, kad turėtų atiduot - nes juk nėštumo metu priklauso dvigubai. Tik va kaip tą padaryt - tai jau dabar pati tegul suka galvą, arba iš savo kišenės kompensuoja tau nuostolius biggrin.gif bet , manau, tikrai reikalauk, kad tau jas išrašytų.
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 07 09, 18:36)
man tai nereikėjo jokių pažymų  schmoll.gif
o dėl atgavimo tų, kurių neišrašė aną kartą - tai aišku, kad turėtų atiduot - nes juk nėštumo metu priklauso dvigubai. Tik va kaip tą padaryt - tai jau dabar pati tegul suka galvą, arba iš savo kišenės kompensuoja tau nuostolius  biggrin.gif bet , manau, tikrai reikalauk, kad tau jas išrašytų.

eisiu pas daktare 20 diena, nes reikia issirasyti insulina juosteles ir pompos dalis. tai klausiu kaip cia bus del tu juosteliu, visgi neuztenka tiek kiek israso
Atsakyti
lauruciuxs
mano lelius taip pat turetu ateiti i si pasauli sausi. o dar uzvakar suzinojau kad ir mano sogerka laukiasi, tik neaisku kiek laiko, ot fainiai, galesim abi nesioti pilvukus. ot bus uosviams dziaugsmo, turi dvi martis ir abi nescios

Aš tai su broliene kartu laukiausiu pirmojo. Fantastika, super. Buvo su kuo pasidžiaugti ir pasitarti. Ir dabar jos kaip sesės auga.

Turėtu užtekti tik pasakyt. Man atgauti buvo labai sunku. Bet atgavau.O tau priklauso papildomai lyg 600 juostelių.
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2009 07 09, 20:02)
Aš tai su broliene kartu laukiausiu pirmojo. Fantastika, super. Buvo su kuo pasidžiaugti ir pasitarti. Ir dabar jos kaip sesės auga.

Turėtu užtekti tik pasakyt. Man atgauti buvo labai sunku. Bet atgavau.O tau priklauso papildomai lyg 600 juostelių.

taip, priklauso 600 papildomu juosteliu. smile.gif
as laukiuosi pirmagymio, o sogerka tai jau antro, jis turetu gimti koki menesi ar du veliau nei mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 07 09, 20:18)
taip, priklauso 600 papildomu juosteliu. smile.gif
as laukiuosi pirmagymio, o sogerka tai jau antro, jis turetu gimti koki menesi ar du veliau nei mano smile.gif

Del 600-iu simtu, tai labai abejoju schmoll.gif . Man israse 200 vnt., tai yra keturias dezutes trims menesiams, tai tik 50 vnt. juosteliu daugiau. Ir tai aiskinosi kiek cia ju priklauso, pasirodo geguzes menesi isejo pakeitimai del juosteliu kiekio ir dabar nesciosioms ju israso maziau, ne daugiau kaip 200 vnt. trims menesiams. Cia Kauno klinikose man israse ir taip paaiskino. Ir internete kazkur buvau radus ta istatyma, kad tikrai yra taip.
Atsakyti
Del 600-iu simtu, tai labai abejoju  . Man israse 200 vnt., tai yra keturias dezutes trims menesiams, tai tik 50 vnt. juosteliu daugiau. Ir tai aiskinosi kiek cia ju priklauso, pasirodo geguzes menesi isejo pakeitimai del juosteliu kiekio ir dabar nesciosioms ju israso maziau, ne daugiau kaip 200 vnt. trims menesiams. Cia Kauno klinikose man israse ir taip paaiskino. Ir internete kazkur buvau radus ta istatyma, kad tikrai yra taip.

žiauru, nes jų tikrai nepakaks .... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2009 07 10, 10:30)
žiauru, nes jų tikrai nepakaks .... verysad.gif

Teks dasipirkineti, kitaip neprasisuksim. Kokioj valstybej gyvenam, ta ir gaunam gun_bandana.gif
Atsakyti
Visam nestumo laikotarpui priklauso +600 juosteliu.Visu iskarto neisrasys, isdalins jas per 9 men.

1.7. Nėščiosioms, sergančiosioms bet kurio tipo cukriniu diabetu, − skiriama papildomai iki 200 juostelių per 3 mėnesius (iki 600 juostelių nėštumo laikotarpiu);
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 11 liepos 2009 - 11:04
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 10, 14:19)
Teks dasipirkineti, kitaip neprasisuksim.

tai čia, jei tai būtų tiesa, jau tektų ne dasipirkinėti, o tiesiog pirkti, o valstybė šiek tiek dapirktų kiek trūktų doh.gif nes net ir tų papildomų 600 vnt. bent jau man buvo mažai ir reikdavo papildomai nusipirkt.

QUOTE(aister @ 2009 07 11, 11:59)
Visam nestumo laikotarpui priklauso +600 juosteliu.Visu iskarto neisrasys, isdalins jas per 9 men.

1.7. Nėščiosioms, sergančiosioms bet kurio tipo cukriniu diabetu, − skiriama papildomai iki 200 juostelių per 3 mėnesius (iki 600 juostelių nėštumo laikotarpiu);

Kriste, Aister teisi, o, kad klinikų gydytojai ne viską žino arba ne visi moka ar nori viską perskaityti ir išsiaiškinti iki galo - tai irgi ne naujiena būtų schmoll.gif Tegul tavo gydytoja pasižiūri šitą nuorodą arba perskaito tavo diagnozę iki galo doh.gif

Taip kad tos, kurioms išrašė per mažai juostelių, reikalaukit visko, kas jums teisėtai priklauso mirksiukas.gif ir tegul tos gydytojos neknisa proto nestuke.gif , nes tai kenkia leliams cool.gif
o nuo 2009 m. gegužės mėn. buvo pakeistas ne skiriamų juostelių skaičius, bet tik įstatymo formuluotė (esmė nepasikeitė - skiriama papildomai iki 600 juostelių nėštumo laikotarpiu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 11 liepos 2009 - 11:34
QUOTE(Eudora @ 2009 07 11, 12:30)
tai čia, jei tai būtų tiesa, jau tektų ne dasipirkinėti, o tiesiog pirkti, o valstybė šiek tiek dapirktų kiek trūktų  doh.gif nes net ir tų papildomų 600 vnt. bent jau man buvo mažai ir reikdavo papildomai nusipirkt.
Kriste, Aister teisi, o, kad klinikų gydytojai ne viską žino arba ne visi moka ar nori viską perskaityti ir išsiaiškinti iki galo - tai irgi ne naujiena būtų  schmoll.gif Tegul tavo gydytoja pasižiūri šitą nuorodą arba perskaito tavo diagnozę iki galo  doh.gif

Taip kad tos, kurioms išrašė per mažai juostelių, reikalaukit visko, kas jums teisėtai priklauso  mirksiukas.gif ir tegul tos gydytojos neknisa proto  nestuke.gif , nes tai kenkia leliams  cool.gif
o nuo 2009 m. gegužės mėn. buvo pakeistas ne skiriamų juostelių skaičius, bet tik įstatymo formuluotė (esmė nepasikeitė - skiriama papildomai iki 600 juostelių nėštumo laikotarpiu).

o kazin tas zodis "iki" kam cia pavartotas, vadinasi gali papildomai skirti 100, 200 ar 600 simtus, nu zodziu kaip sumastys g.gif
Papildyta:
Reikes atsispausdint ir nusinest sita lapa, tegul ziuri, gal sugebes ka nors iziuret ten doh.gif
Atsakyti