QUOTE(Emmy @ 2009 07 22, 15:57)
Mielos mamos,
kas liečia krikštynų dėžę - ermitaže dekupažui nuostabios dėžės ir kaina 29,99 Lt (dabar užvežimo laukia nes išpirko) tai nepatingėkit pačios nusipirkt o po krikštynų kai bus laiko pasidarysit pačios. Bent jau aš taip darysiu greitu metu, turiu žurnalą dekupažas, pasakysiu kaip sekėsi. Ar bus ne nuostabi dovaną Jūsų krikštukui? Nebūtinai iki krikštynų ją turėt
Papildyta:
jei nesupyksit aš paruošiau įdėjau dar turėtos informacijos
NA tarkim ta info gera norinčioms ir galinčioms dekupažuoti...
Teisingai..bet juk ne visi ANGLŲ kalbos mokosi patys ,namuose..vis tik daug žmonių lanko kursus.
Vieni sportuoja patys namuose, kiti eina pas trenerius...
Vieni savo sugedusi kraną remontuoja patys, kiti kviečia santechnikus...
TAi liečia visas gyvenimo sritis...galiu ir pati nagus nusidildinti, bet kai manikiūristė juos sutvarko jaučiuosi gražesnė
TOdėl palikim taip kaip yra..kas gali ir nori perka , o kas negali ieško pigiau ar net patys bando:)
JUk kiekviena prekė turi savo kainą ir pirkėją.....
Kiekvienas dalykas gali turėti pakaitalą, už atitinkamai mažesnes kainas....kartoninė dėžė, batų dėžė or pan.
Aš savo krikšto sūnaus dėžę užsakinėjau ne pas Estetę( bet jos dėžės mane sužavėjo ir tikrai jos dėka jos man užsireikė) , ir man darė už savikainą tai dėžė 36.99, jos atsiuntimas 12 litų, servetėlės, dažai, kiti pričendalai tikrai ne 10 litų kainavo...
Ir galutinė suma SAVIKAINA gavosi tiktai ne 30 litų.....
SĖKMĖS VISOMS KUO DIDELIAUSIOS:)