Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

QUOTE(giedruole @ 2009 07 21, 23:59)
4u.gif
Na as galiu siuo klausimu pasigirti tuo, kad mano tevai issaugojo mano pacios kriksto marskinelius, su kuriais mane kadaise krikstijo. Juos pasiuvo mano kriksto mama is naturalaus silko, rankomis, jie labai mieli, nes juose yra labai daug teigiamos energijos. Ir as su jais krikstijau savo sunu, visai nekreipdama demesio i siuolaikines madas. Dabar marskineliai garbingai guli spintoje, su jais krikstysiu visus vaikus, kiek turesiu. O gal dar ir anukams liks, is kartos i karta. Man jie - sventi.

doh.gif labai knieti pamatyti ax.gif
Atsakyti
Nu ***** man beveik 40 o as turiu kriksto drabuzelius savo galesiu ikelti foto Jei idomu g.gif blush2.gif
Tiesa nera skraistes Yra suknute batukai na parodysiu bet cia gal kita tema reik sukurti nes cia juk Krikstynu planavimas SORI doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 22 liepos 2009 - 09:26
QUOTE(lietuvaite001 @ 2009 07 21, 23:49)
Na va, jau ir mes baigiam pasiruošt krikštynoms.

Saunuole thumbup.gif

QUOTE(giedruole @ 2009 07 21, 23:59)
Na as galiu siuo klausimu pasigirti tuo, kad mano tevai issaugojo mano pacios kriksto marskinelius, su kuriais mane kadaise krikstijo. Man jie - sventi.

wub.gif
Tikrai, kad butu ydomu pamatyt 4u.gif
Atsakyti
quote=Miranda80,2009 07 22, 10:43]
Saunuole thumbup.gif
[/quote]
Ačiū bigsmile.gif
O čia mūsų krištadėzė blush2.gif
user posted image[
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2009 07 22, 11:00)
O čia mūsų krištadėzė blush2.gif

Ar pati darei, ar iš kur nors pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Geltona @ 2009 07 22, 11:09)
Ar pati darei, ar iš kur nors pirkai?

čia man forumietė mamytė padarė (dekupažas) Pinavija Nuostiabioji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrine19 @ 2009 07 22, 01:56)
Labas vakaras mergaites 4u.gif  Skaiciau skaiciau cia pasakojimus apie krikstynas ir niekur neradau,kad butu muzikantai. smile.gif Sakykite ar jie pas nieka nebuvo?! Mes galvojame apie muzikanta(taip pasiilgom graziu dainu)... g.gif

Mano vyras muzikantas biggrin.gif . Tai jau is anksto pasakiau, kad gaus pagroti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2009 07 22, 11:15)
čia man forumietė mamytė padarė (dekupažas) Pinavija Nuostiabioji thumbup.gif

Man irgi panašios reikia... Labai gražios pas Estetę, bet ir brangios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltona @ 2009 07 22, 12:35)
Man irgi panašios reikia... Labai gražios pas Estetę, bet ir brangios  doh.gif

Ačiū smile.gif Dėl brangumo tai nesutinku, yra daug brangesnių. Be to, medžiagos, priemonės kiek kainuoja, o darbo kiek reikia įdėti, tikrai daugiau, nei išsivaizduojate smile.gif
Atsakyti
darbeliai krikšynoms ŠTAI ČIA
Atsakyti

biggrin.gif Aciu. Muzikanta jau suradome. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 07 22, 11:44)
Ačiū  smile.gif Dėl brangumo tai nesutinku, yra daug brangesnių. Be to, medžiagos, priemonės kiek kainuoja, o darbo kiek reikia įdėti, tikrai daugiau, nei išsivaizduojate  smile.gif

Aš gi nesiginčiju. Žinau kad rankų darbas brangus smile.gif beja, prieš kiek laiko reikia užsisakyti pas tamstą? Bo neatmetu galimybės, kad tiesiog nerasiu kitos išeities doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltona: 22 liepos 2009 - 10:57