Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

sveikos mamytes,t.y,supermamos,l.reiktu jusu geranoriskos pagalbos, esme tame,kad planuojame krikstynas l.greit,2 savaiciu begyje,ideju jau jusu prisirankiojau,prasyciau,aisku,jei kam negaila,atsiust man i pasta buteliu etikeciu ir saldainiu,jei kas turit,maketus,buciau l.dekinga...
Atsakyti
Dėl butelių etikečių... pažiūrėjau aš čia kelis variantus. Nu negi tikrai kažkas deda ant alkoholio butelių etiketes su mažo vaikučio foto blink.gif Nu man ši mintis kažkokia... ką aš žinau... doh.gif Nenorėčiau, kad maniškę kažkas klijuotų ant tokių dalykų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltona: 21 liepos 2009 - 10:08
Samilte - prašymai labai originalūs, šaunuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltona @ 2009 07 21, 11:07)
Dėl butelių etikečių... pažiūrėjau aš čia kelis variantus. Nu negi tikrai kažkas deda ant alkoholio butelių etiketes su mažo vaikučio foto  blink.gif Nu man ši mintis kažkokia... ką aš žinau...  doh.gif Nenorėčiau, kad maniškę kažkas klijuotų ant tokių dalykų....

Nebūtina etikečių dėti tik ant alkoholio buteliu, galima ir ant vaikiško šampano. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2009 07 21, 00:05)
Pas mus per vestuves burbulus pūtė. Gražu, bet nuo jų grindys sušlapo, ir aš paslydau, tai gerai kad piršlienė už nugaros buvo, pagavo. tai man taip nesaugiai jie pasirodė.

Tai mes kieme zadam pusti, ant zolytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marina Pau @ 2009 07 21, 11:22)
Nebūtina etikečių dėti tik ant alkoholio buteliu, galima ir ant vaikiško šampano.  tongue.gif

O va čia sutinku drinks_cheers.gif
alia aš tuose pavyzdžiuose net ant brendžio butelio radau doh.gif tai už tai ir klausiu.
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 07 18, 10:23)
Dar supermamos nebuvo, tai ir nekilo minčių galvot  mirksiukas.gif
Dabar kas užklysta į šitą temą, nebegali nieko negalvot, nes tiesiog sąžinė užgraužtų  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Del to ir kirbinu smegeneles kaip viska surikiuot.

QUOTE(Fox_lady @ 2009 07 18, 19:04)
gavom krikštynų foto, tai pasirodysim  ax.gif

Mazasis "dzentelmenas" thumbup.gif

QUOTE(ingriduska @ 2009 07 21, 08:46)
PAPASAKOSIU apie mūsų šventę. Sekmadienį buvo labai karšas rytas ir iki pietų buvo nesvietiškai karšta.

Labai sauni svente wub.gif
Atsakyti
Per mano vestuves irgi pute, lauke per valsia jaunuju, tai graziai atrode blush2.gif . O vaikiukam irgi puiki pramoga thumbup.gif
Atsakyti
mergaites,kas jau po krikstynu baliaus,gal galite,jei nera paslaptis pasakyti kiek kainavo krikstynos:na,pvz.rubeliai,dovaneles,maistas,gerimai ir t.t.ir kokiam zmoniu kiekiui? mes planuojam krikstynas savo namuose daryti,bet tik artimiausiu zmoniu burys gaunasi 20,be vaiku,tai galvoju su kiek reiks isitekt..
Atsakyti
QUOTE(irmuciukas5 @ 2009 07 21, 16:00)
Per mano vestuves irgi pute, lauke per valsia jaunuju, tai graziai atrode  blush2.gif . O vaikiukam irgi puiki pramoga  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2009 07 21, 15:31)
mergaites,kas jau po krikstynu baliaus,gal galite,jei nera paslaptis pasakyti kiek kainavo krikstynos:na,pvz.rubeliai,dovaneles,maistas,gerimai ir t.t.ir kokiam zmoniu kiekiui? mes planuojam krikstynas savo namuose daryti,bet tik artimiausiu zmoniu burys gaunasi 20,be vaiku,tai galvoju su kiek reiks isitekt..

NA mes krikšto tėvai buvommm, tai būtent balius buvo iš tėvelių pusės, sunku paskayti. Darė kavinėje na manau kad skaičiavo kažkiek žmogui gal 30, gal 40 lt.

Atsakyti
QUOTE(irmuciukas5 @ 2009 07 21, 15:00)
Per mano vestuves irgi pute, lauke per valsia jaunuju, tai graziai atrode  blush2.gif . O vaikiukam irgi puiki pramoga  thumbup.gif

thumbup.gif vaikams tai pramoga superinė, tik geriau lauke, nes jei ant plytelių tai doh.gif gali liūdnai baigtis, nes pasidaro tikra čiuožykla ant muilinų grindų unsure.gif

Atsakyti