Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

QUOTE(Egle.vb @ 2009 06 26, 13:43)
Na kagi, pasirodau kaip pakuoju dovaneles sveciam  smile.gif
user posted image

LAbai mielai atrodo:)
Šilta miela, jauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2009 06 26, 12:51)
Sveikutė.  bigsmile.gif Ką gi, laikas nenumaldomai bėga, kažkaip nesitiki, kad jau rytoj - ta didžioji mano ( o taip pat ir jūsų) mažylės šventė. Kaip ir jums, taip ir sau bei kitoms rytoj švęsiančioms linkiu gero oro ir puikios nuotaikos.  mirksiukas.gif

Tikrai, gero oro ir jums, ir puikios nuotaikos 4u.gif Kad nebūtų jokių nesklandumų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatakuz1 @ 2009 06 26, 13:14)
Na tikiuosi fotografas atsiras smile.gif  linkiu geros nuotaikos ir gero oro 4u.gif  lauksim ispudziu sventes smile.gif

QUOTE(linuse @ 2009 06 26, 13:18)
Ir jums gražaus oro ir smagios šventės  4u.gif  4u.gif  4u.gif  galioja tas pats prašymas dėl pasakojimo ir fotoreportažo  ax.gif 
doh.gif  gal dar atsiras žmogelis tas  mirksiukas.gif  4u.gif

QUOTE(Prula @ 2009 06 26, 16:34)
Tikrai, gero oro ir jums, ir puikios nuotaikos  4u.gif Kad nebūtų jokių nesklandumų  4u.gif

wub.gif Ačiū, mergaitės, už gražius linkėjimus. Mūsų fotografas pagaliau atsirado! clap.gif yahoo.gif ploja.gif
Atsakyti

Sveikos mamytes planuotojos, nauja temele, nauji namuciai, saunu.... thumbup.gif kaip mamytem sekasi, kurios taip pat krikstys savo angeliukus Rugpjucio 15 d. anoj temukej, lyg buvo kelios... g.gif rolleyes.gif

Labai grazios dovaneles, liuks 4u.gif thumbup.gif , daug darbelio matosi ideta thumbup.gif , as ir va darau sau Pasizadu korteles, o siaip tik minciu visokiu turiu, reik pradet igyvendint...., bet dar neskubu, dar menesiukas geras.... doh.gif g.gif

Geros , ir siltos sventes, rytojaus Krikstukam ir krikstukems, ... wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
clap_1.gif
Papildyta:
[quote=Egle.vb,2009 06 26, 11:43]
Na kagi, pasirodau kaip pakuoju dovaneles sveciam smile.gif

Norejau mamytes paklausti, kur gauti kontaktus sitos keramikes, as ir noreciau angeliuku, labai jau jie man grazus.... gal galit priminti jos duomenis, gal
kitoms mamytems prireiks kada... aciukas is anksto... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=gerty1,2009 06 26, 20:28]
Sveikos mamytes planuotojos, nauja temele, nauji namuciai, saunu.... thumbup.gif kaip mamytem sekasi, kurios taip pat krikstys savo angeliukus Rugpjucio 15 d. anoj temukej, lyg buvo kelios... g.gif rolleyes.gif

Musu krikstynos rugpjucio 15 diena thumbup.gif po truputi jau judam judam...
Kvietimus vakar pasidariau, baznycia jau seniai uzsakyta, sventimo vieta aiski - teveliu sodyba, tik dar palapine reikia rasti 50 zmoniu doh.gif balionai uzsakyti, laukiam kada pristatys, dangaus zibintai jau spintoje biggrin.gif biggrin.gif siandien pasidariau sokolado, saldainiu popieriukus, lauktuviu dezutes, sampano etikete smile.gif laukiu angeliuku is keramikes ir lauktuves bus baigtos 4u.gif turiu jau mociutems ir seneliams dovaneles... nupirkau ir soskes kiekvienam dalyviui tik nezinau ar panaudosiu g.gif aj, fotografa taip pat uzsakiau jau thumbup.gif
pasizadejimu,linkejimu ir profesiju korteles darys kriksto mamyte, nes labai norejo biggrin.gif na jau darbu pabaigos pusiaukeleje esu, jeigu ir taip toliau manes neapleis ikvepimas tada per pora dienu baigsiu savo darbelius drinks_cheers.gif
Papildyta:
Keramikes pas kuria mes uzsakinejam angeliukus:
Dalia Svilienė <daliasvil@gmail.com>

turiu ir tel. numeriuka jeigu reikes sakyk, atsiusiu i AZ biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dru-gelis: 26 birželio 2009 - 20:29
QUOTE(estetė @ 2009 06 25, 21:37)
Smagus pasiruošimas šiai šventei, aš irgi krapštinėju, dėliojuosi po truputį smile.gif
Šiandien buvau bazėse, bet 12 sandėly nei servetėlių su krikštynų atributika neradau, sakė laikinai nėra, o ir grojančios lotoso žvakutės buvo po 9Lt, kažin ar nepabrangino jų pradėjus taip pirkti  g.gif Tai ir grįžau tuščiomis  verysad.gif

12 sandėly yra keliose vietose tu zvakučių ir kainos visur skirtingos.. tik vienam po 3lt. Jei einant nuo tos puses kur šokolado fabrikas, tai po dešine gal koks 3 ar 4 skyrius... ten visko daug tam skyriui... Ir dildės stiklinės nagams po 2lt ir po 3lt, kur kitus daug daug brangiau... Ten labai apkrautas skyrelis nemazas... Tam skyriui dramblys- gėlių stovas baltas prie durų po dešine, stovi...
Atsakyti
QUOTE(dru-gelis @ 2009 06 26, 13:51)
oj oj kaip  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(ingriduska @ 2009 06 26, 14:12)
LAbai mielai atrodo:)
Šilta miela, jauku smile.gif

Aciu uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, visos mamytes planuotojos wink.gif as taip pat jungiuos prie jusu,nes pradzioje tik skaiciau visas temukes idemiai ir semiausi kuo daugiau informacijos.Musu pagranduko krikstynos liepos 11d. taip,kad ne uz kalnu,o darbo dar daug laukia doh.gif .Uzsakyta foto atelje,baznycia ir vieta sventei(pas tevelius tongue.gif )Labai noriu padekoti dalyvei azen uz pagalba, uz padarytus isakymus krikstateviams ir dar didelis aciu sirdelei(zavingai) uz filmuka,kuris dar tik bus kuriamas, aciu jums labai 4u.gif 4u.gif thumbup.gif. Beliko tik padaryti pasizadejimu korteles ir busimos profesijos,daugiau kaip ir nieko nebeplanavau organizuoti, man regis, kad pakaks ir tiek mirksiukas.gif o del dovaneliu krikstateviams tai ir as suku galvele g.gif , kaip ir planavau uzsakyti eurokosfoto pagalveles su maziuko foto, tikrai patiks (bent jau manau) ir liks atminimas visam laikui ,ir papuos kambari wub.gif Tokie mano planai,susije su sia svente.
Noriu palinketi rytoj visiems krikstukams ir krikstukems kuo graziausio oro thumbup.gif ,kuo sauniausios sventes thumbup.gif , kuo ispudingiausiu efektu ir visko visko,kad svente butu nepakartojama thumbup.gif thumbup.gif . Visiems graziu ir nuostabiu krikstynu wub.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Egle.vb, dovaneles nuostabios wub.gif wub.gif , kad ir mums dar tektu tokiu,tai labai apsidziaugtume lotuliukas.gif lotuliukas.gif , labai grazu thumbup.gif , sveciai bus laimingi gave tokias dovaneles thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Norejau pasiskelbti, kad galiu padeti ruosiantis sventei. Rasau scenarijus, darau ivairia atributika: laikrastukus, etiketes, kvietimus ir t.t. Jei kam reikia kreipkites, rasykit man i az ir viska suderinsime.
Atsakyti
QUOTE(dru-gelis @ 2009 06 26, 19:32)

Papildyta:

turiu ir tel. numeriuka jeigu reikes sakyk, atsiusiu i AZ  biggrin.gif

Aciukas jei nesunku imesk man telefoniuka i AZ ax.gif .dekoju labai dar karteli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaliux @ 2009 06 26, 22:58)
12 sandėly yra keliose vietose tu zvakučių ir kainos visur skirtingos.. tik vienam po 3lt. Jei einant nuo tos puses kur šokolado fabrikas, tai po  dešine gal koks 3 ar 4 skyrius... ten visko daug tam skyriui... Ir dildės stiklinės nagams po 2lt ir po 3lt, kur kitus daug daug brangiau... Ten labai apkrautas skyrelis nemazas... Tam skyriui dramblys- gėlių stovas baltas prie durų po dešine,  stovi...

Ačiū ačiū ačiū, kai pasakėt, kad dramblys stovi, prisiminiau, kad būtent tas skyrelis ir nedirbo kai vaikščiojau, šiandien vėl važiuosiu smile.gif
QUOTE(viltė$ @ 2009 06 27, 00:27)
Sveikutes, visos mamytes planuotojos wink.gif  as taip pat jungiuos prie jusu,nes pradzioje tik skaiciau visas temukes idemiai ir semiausi kuo daugiau informacijos.Musu pagranduko krikstynos liepos 11d.

Mūsų irgi liepos 11 d. Vakar nupirkom baltus marškinius vyrui, visi būsime pasipuošę baltai. Tik aš pati balta kaip sūris, reikia į soliariumą keletą kartų nueiti rolleyes.gif
Lauksim mamyčių pasakojimų, kam šiandien šventė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dru-gelis @ 2009 06 26, 21:32)

turiu ir tel. numeriuka jeigu reikes sakyk, atsiusiu i AZ  biggrin.gif

Gal galima ir man jos kontaktus ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti