Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

O kai aš buvau krikšto mama gavau tokį kavos/arbatos gėrimo rinkinį.
KAi geriu visada prisemenu mergaitę, be to labai saugau ir manau kad galėsiu pasikviesti ją pasikavinti kai paaugs, gal net pavyks išsaugoti ir perduoti tą serviziuką jai [pačiai kai sukurs šeimą.
Ten tokios kaip stiklinės metalo laikiklyje su ilgais šaukšteliai, LATTE kavai ar arbatėlei...
MAn labai šilta ir gera:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 06 26, 09:23)
KAi geriu visada prisemenu mergaitę, be to labai saugau ir manau kad galėsiu pasikviesti ją pasikavinti kai paaugs, gal net pavyks išsaugoti ir perduoti tą serviziuką jai [pačiai kai sukurs šeimą.
Ten tokios kaip stiklinės metalo laikiklyje su ilgais šaukšteliai, LATTE kavai ar arbatėlei...

Nu va cia jau panasiau... bigsmile.gif
Atsakyti
na ką, ryt ir mūsų mažosios krikštynos. Lyg ir viskas suruošta, dovanos supakuotos, suknios išlygintos, tortai jau namie... beliko tik susidėt viską į maišus ir laukt rytojaus cool.gif tikiuos gero oro tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 06 26, 12:25)
na ką, ryt ir mūsų mažosios krikštynos. Lyg ir viskas suruošta, dovanos supakuotos, suknios išlygintos, tortai jau namie... beliko tik susidėt viską į maišus ir laukt rytojaus  cool.gif tikiuos gero oro  tongue.gif

gražių krikštynų thumbup.gif o kur įvesit? ką taip esat numate?
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 06 26, 12:27)
gražių krikštynų  thumbup.gif  o kur įvesit? ką taip esat numate?

bažnyčia savoj parapijoj, tai Juozapo darbininko, po to į Radailių dvarą, pirtelę užsisakėm. ax.gif scenarijuj jokių mandresnių detalių nebus, panašiaip kaip ir čia visos rašė ax.gif po visko galėsiu papasakot biggrin.gif
Atsakyti
na ką, ryt ir mūsų mažosios krikštynos. Lyg ir viskas suruošta, dovanos supakuotos, suknios išlygintos, tortai jau namie... beliko tik susidėt viską į maišus ir laukt rytojaus  cool.gif tikiuos gero oro  tongue.gif

Sveikutė. bigsmile.gif Ką gi, laikas nenumaldomai bėga, kažkaip nesitiki, kad jau rytoj - ta didžioji mano ( o taip pat ir jūsų) mažylės šventė. Kaip ir jums, taip ir sau bei kitoms rytoj švęsiančioms linkiu gero oro ir puikios nuotaikos. mirksiukas.gif
O man tai vis problemų atsiranda: niekaip negaliu susisiekti su fotografu. Kadangi samdžiau šiame forume, bandžiau vakar ieškoti per až. Bet, pasirodo, nuo sekmadienio pėdsakų neaptikta. Manau, kad visgi atsiras, bet juk jau turėtų su manim susisiekti, negi paskutinę minutę paskambins? (gaila, kad tel. Nr. nepaėmiau, tik savo daviau.)
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2009 06 26, 12:51)
Sveikutė.  bigsmile.gif Ką gi, laikas nenumaldomai bėga, kažkaip nesitiki, kad jau rytoj - ta didžioji mano ( o taip pat ir jūsų) mažylės šventė. Kaip ir jums, taip ir sau bei kitoms rytoj švęsiančioms linkiu gero oro ir puikios nuotaikos.  mirksiukas.gif
O man tai vis problemų atsiranda: niekaip negaliu susisiekti su fotografu. Kadangi samdžiau šiame forume, bandžiau vakar ieškoti per až. Bet, pasirodo, nuo sekmadienio pėdsakų neaptikta. Manau, kad visgi atsiras, bet juk jau turėtų su manim susisiekti, negi paskutinę minutę paskambins? (gaila, kad tel. Nr. nepaėmiau, tik savo daviau.)

Na tikiuosi fotografas atsiras smile.gif linkiu geros nuotaikos ir gero oro 4u.gif lauksim ispudziu sventes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 06 26, 13:25)

Graziu krikstynu !!! thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif smagios nuotaikos ir grazaus oro !!! thumbup.gif

Papildyta:
Skaiciau,skaiciau, kopinau, kopinau ir neberandu kriksto teveliams priesaikos, gal kas galite padeti!!! LAAAAAAABAI REIKIA !!!! doh.gif
Atsakyti
na ką, ryt ir mūsų mažosios krikštynos.

QUOTE(Prula @ 2009 06 26, 12:29)
scenarijuj jokių mandresnių detalių nebus, panašiai kaip ir čia visos rašė  ax.gif po visko galėsiu papasakot  biggrin.gif

thumbup.gif gražios jums šventės 4u.gif ne mandrumų tokią dieną reikia, o jaukumo, šilumos ir geros kompanijos sunglasses2.gif laukiam išsamaus pasakojimo su fotoreportažu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Onelė @ 2009 06 26, 12:51)
Ką gi, laikas nenumaldomai bėga, kažkaip nesitiki, kad jau rytoj - ta didžioji mano ( o taip pat ir jūsų) mažylės šventė. Kaip ir jums, taip ir sau bei kitoms rytoj švęsiančioms linkiu gero oro ir puikios nuotaikos. 

O man tai vis problemų atsiranda: niekaip negaliu susisiekti su fotografu.

Ir jums gražaus oro ir smagios šventės 4u.gif 4u.gif 4u.gif galioja tas pats prašymas dėl pasakojimo ir fotoreportažo ax.gif

doh.gif gal dar atsiras žmogelis tas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 06 26, 12:23)

Si dovanele is ties LIUXINE ir ideja perduoti mergaitei thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na kagi, pasirodau kaip pakuoju dovaneles sveciam smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egle.vb @ 2009 06 26, 14:43)
Na kagi, pasirodau kaip pakuoju dovaneles sveciam  smile.gif
user posted image

oj oj kaip wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti