Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2009

QUOTE(asedita @ 2009 06 25, 14:25)
Padovanokit knyga "Neregeta Lietuva" Man tai super dovana  thumbup.gif

Turim ir mes, ir jie. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2009 06 25, 18:04)
Turim ir mes, ir jie. doh.gif

Reikia kažko labai suasmeninto, rankų darbo, su inicialais, palinkėjimais smile.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū, Vitaliux, už temukę. Trumpam ir aš užbėgau, nes nuo rūpesčių jau galva sukasi. Šiandien puošiau kambarį krikštynoms, perlamutriniai balionai pradėjo sproginėti, jau galvojau, kad tuoj be balionų liksiu. Na, bet iš 50 dar liko 43. Neblogai, jei kiti išsilaikys. Jau, atrodo, viską pasiruošiau, liko scenarijų ir korteles žaidimams atsispausdinti. Taigi bėgu. Gero visoms vakaro. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2009 06 25, 23:10)
4u.gif Ačiū, Vitaliux, už temukę. Trumpam ir aš užbėgau, nes nuo rūpesčių jau galva sukasi. Šiandien puošiau kambarį krikštynoms, perlamutriniai balionai pradėjo sproginėti, jau galvojau, kad tuoj be balionų liksiu. Na, bet iš 50 dar liko 43. Neblogai, jei kiti išsilaikys. Jau, atrodo, viską pasiruošiau, liko scenarijų ir korteles žaidimams atsispausdinti. Taigi bėgu. Gero visoms vakaro. wub.gif

Smagus pasiruošimas šiai šventei, aš irgi krapštinėju, dėliojuosi po truputį smile.gif
Šiandien buvau bazėse, bet 12 sandėly nei servetėlių su krikštynų atributika neradau, sakė laikinai nėra, o ir grojančios lotoso žvakutės buvo po 9Lt, kažin ar nepabrangino jų pradėjus taip pirkti g.gif Tai ir grįžau tuščiomis verysad.gif
Atsakyti
O as va su tokiu klausimu
Mes krikstynas darysim namie, kiemas didelis, vietos sociai, maista atves is kavinukes. Vaizdas turetu buti panasus kaip per filmus rodo - ant zolytes mazi staliukai keliem zmonem ratu susesti, stalas svedisko tipo, tik lauko baldu tiek neturim. Gal zinot, kas Kaune nuomotu lauko baldus? internete radau tik viena firmele, bet brangokai...
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2009 06 25, 22:50)
O as va su tokiu klausimu 
Mes krikstynas darysim namie, kiemas didelis, vietos sociai, maista atves is kavinukes. Vaizdas turetu buti panasus kaip per filmus rodo - ant zolytes mazi staliukai keliem zmonem ratu susesti, stalas svedisko tipo, tik lauko baldu tiek neturim. Gal zinot, kas Kaune nuomotu lauko baldus? internete radau tik viena firmele, bet brangokai...

O jus pradziai kaimynus ir gimines isklausinekit, galbut jie kaip tik turi tai ko jum reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 06 25, 22:37)
Smagus pasiruošimas šiai šventei, aš irgi krapštinėju, dėliojuosi po truputį smile.gif
Šiandien buvau bazėse, bet 12 sandėly nei servetėlių su krikštynų atributika neradau, sakė laikinai nėra, o ir grojančios lotoso žvakutės buvo po 9Lt, kažin ar nepabrangino jų pradėjus taip pirkti  g.gif Tai ir grįžau tuščiomis  verysad.gif

O as 12 sandely siandien maciau serveteles krikstynoms, tik kad jau pro langa, nes per velai atejau tai nebedirbo tas skyrelis...
Atsakyti
QUOTE(pilietevakare @ 2009 06 26, 01:04)

Kai aš buvau, irgi vienas skyrelis nedirbo,tam, matyt ir buvo doh.gif
Atsakyti
Labas mamytes 4u.gif
Mes irgi planuojam savo vaikiuko krikstynas smile.gif Jos bus liepos 11 d. Laikas bega, o as tik pakvietimus padariau ir isdalinau doh.gif O kiek dar daug darbu liko doh.gif smile.gif Kol perskaiciau visas temas, tai programele daugmaz jau sugalvojau, beliko viska isdelioti ant lapo biggrin.gif
Atsakyti
ech smagus tas pasiruosimas,mes praeita menesi pakrikstijome wub.gif
Atsakyti
Man irgi toks klausimelis ka padovanoti krikstateviams? ax.gif g.gif nelabai noriu to puoduko su nuotraukyte.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dru-gelis: 26 birželio 2009 - 08:59
mes kriksto teveliam dovanosim, isakymus ir maiseli kuriame bus butelis, o ant maiselio uzrasyta, kad atidaryti kai Lukrecijai sueis 18 metu....paprastos dovaneles, bet cia gi ir nereikia kazko mandraus, dovana turi buti susjus su krikstuke...na bent jau as taip manau ax.gif
Atsakyti