Labai smarkiai šokoladinis vyniotinis pagal CIPCIUKA
Nerealiai skanu. Aš dėjau tik vieną pakelį kremo - pilnai užteko. Apipyliau tirpintu šokoladu.
QUOTE(Vaidullka @ 2009 07 07, 20:01)
Labai smarkiai šokoladinis vyniotinis
na jau tikrai laaaaaaabai šokoladiškai atrodo
Sveikutes. Jei nieko pries prisijungsiu ir as i sia tema. Sestadieni kepiau torta,labai skanus gavosi,tik papuosti gavosi ne taip kaip norejau . Bet kaip pirmas blynas,tai .
Biskvitas : 2kiausiniai
stikline cukraus
3saukstai grietines
6 saukstai miltu
1 saukstelis kepimo milteliu
kakavos(nesaldzios)
Kremas: 1pokelis sviesto
stikline cukraus
6 saukstai miltu
0,5 l pieno
Kremo virimas: istirpinti sviesta,supilti cukru ir ant silpno karscio maisant virti,kol pasidarys vientysa mase,tada po sauksta maisant deti miltus,vel maisant virti iki vientysos mases,supilti piena ir vel nuolat maisant virti iki kol sutirstes.
As kepiau 2 biskvitus, po to juos perpjoviau.Biskvitus suliejau vandens ir juoduju serbentu skystimeliu,po to pertepiau ji kremu,ant kremo dar uztepiau juoduju serbentu uogienes ir taip dar karta, o ant paskutinio sluoksnio kremo vietoj uogienes tepiau nutela ir uzdejau paskutini biskvita. Torta padengiau istirpintu sokoladu, braskem ir raudonais serbentais.
O cia ir mano tortas
Biskvitas : 2kiausiniai
stikline cukraus
3saukstai grietines
6 saukstai miltu
1 saukstelis kepimo milteliu
kakavos(nesaldzios)
Kremas: 1pokelis sviesto
stikline cukraus
6 saukstai miltu
0,5 l pieno
Kremo virimas: istirpinti sviesta,supilti cukru ir ant silpno karscio maisant virti,kol pasidarys vientysa mase,tada po sauksta maisant deti miltus,vel maisant virti iki vientysos mases,supilti piena ir vel nuolat maisant virti iki kol sutirstes.
As kepiau 2 biskvitus, po to juos perpjoviau.Biskvitus suliejau vandens ir juoduju serbentu skystimeliu,po to pertepiau ji kremu,ant kremo dar uztepiau juoduju serbentu uogienes ir taip dar karta, o ant paskutinio sluoksnio kremo vietoj uogienes tepiau nutela ir uzdejau paskutini biskvita. Torta padengiau istirpintu sokoladu, braskem ir raudonais serbentais.
O cia ir mano tortas
labai idomus torto papuosimas o tortine kazi nesiskolinai is manes tokia irgi turiu
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 07, 16:38)
labai skanus gabalelis!!!!gerai,kad patiko!!!
Monastirskaja izba graziai atrodo.
QUOTE(Vaidullka @ 2009 07 07, 17:01)
Labai smarkiai šokoladinis vyniotinis pagal
Tikrai,kad sokoladinis!!!!
QUOTE(wiwi @ 2009 07 07, 20:37)
Sveikutes. Jei nieko pries prisijungsiu ir as i sia tema. Sestadieni kepiau torta,labai skanus gavosi,tik papuosti gavosi ne taip kaip norejau . Bet kaip pirmas blynas,tai .
Labai graziai papuosei,gaila pjuvio nera..
QUOTE(wiwi @ 2009 07 07, 23:37)
man tai irgi papuošimas toks
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 08, 12:13)
aciukas
QUOTE(Masculine @ 2009 07 07, 17:58)
RADAU ! ( konditerinis maiselis ) http://www.senukai.l...st_tab=articles begsiu pirkti i senukus aciu fukse
as sitoky apziurinejau senukuose,tai tas maselis tox plastmasinis atrode ne medziaginis man pasirode prastas gal kas naudoja butent toky?koki atsiliepimai?
QUOTE(gwidita @ 2009 07 08, 11:50)
as sitoky apziurinejau senukuose,tai tas maselis tox plastmasinis atrode ne medziaginis man pasirode prastas gal kas naudoja butent toky?koki atsiliepimai?
Tikrai prastas ir nevertas savo kainos .