O blin kiek visokiu antgaliu ten as kaskaip viska paprsaciau isivaizdavau O beje, is kokio tu miesto?
[quote=Srove,2009 07 06, 11:32]
Skanulis:
2 pakeliai vaniliniu sausainiu selga
200 gr.pjaustytu mandelu130gr.sviesto
Sausainius smulkiai sublenderiuoti, riesutus maziau, viska suminkyti ir iskolojus forma, padeti i saldytuva valandai.
0,5 kg. filadelfijos surio
6 kiausiniai
riesutiniai kvapai
nutarkuota citrinos zievele
2 arb saukst pudros
Pora sauju melyniu
Suri issukti su tryniais, isplakti baltymus iki standumo, viska sumaisyti ir supilti i sausainiu mase isklota forma, kepti ikaitintoje orkaiteje 180 temp. 30 min.
150 gr. dvaro grietines suplakti su trimis sauksciukais cukraus pudros, uztepti ant karsto pyrago ir dar kepti 10 min.Atvesinti.
o kas čia per daiktas?
Skanulis:
2 pakeliai vaniliniu sausainiu selga
200 gr.pjaustytu mandelu130gr.sviesto
Sausainius smulkiai sublenderiuoti, riesutus maziau, viska suminkyti ir iskolojus forma, padeti i saldytuva valandai.
0,5 kg. filadelfijos surio
6 kiausiniai
riesutiniai kvapai
nutarkuota citrinos zievele
2 arb saukst pudros
Pora sauju melyniu
Suri issukti su tryniais, isplakti baltymus iki standumo, viska sumaisyti ir supilti i sausainiu mase isklota forma, kepti ikaitintoje orkaiteje 180 temp. 30 min.
150 gr. dvaro grietines suplakti su trimis sauksciukais cukraus pudros, uztepti ant karsto pyrago ir dar kepti 10 min.Atvesinti.
o kas čia per daiktas?
[quote=laimasa,2009 07 06, 12:16]
[quote=Srove,2009 07 06, 11:32]
o kas čia per daiktas?
[/quote]
Riesutai pjaustyti, as juos taip vadinu
Papildyta:
Parasiau i AZ
[quote=Srove,2009 07 06, 11:32]
o kas čia per daiktas?
[/quote]
Riesutai pjaustyti, as juos taip vadinu
Papildyta:
QUOTE(Masculine @ 2009 07 06, 12:15)
O blin kiek visokiu antgaliu ten as kaskaip viska paprsaciau isivaizdavau O beje, is kokio tu miesto?
Parasiau i AZ
Šlapias keksas
150 g sviesto
4 kiaušiniai
2 stiklines miltų
200 gr. cukraus
200 gr grietinės
0,5 a.š. sodos
3 š. kakavos
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą, grietinę, nugesintą sodą, miltus. Tešla turi būt grietinės tirštumo.
Kepam 180 laipsnių temperatūroje apie 40-50 min.
150 g sviesto
4 kiaušiniai
2 stiklines miltų
200 gr. cukraus
200 gr grietinės
0,5 a.š. sodos
3 š. kakavos
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą, grietinę, nugesintą sodą, miltus. Tešla turi būt grietinės tirštumo.
Kepam 180 laipsnių temperatūroje apie 40-50 min.
QUOTE(laimasa @ 2009 07 06, 11:16)
o kas čia per daiktas?
QUOTE(Srove @ 2009 07 06, 11:32)
Migdolai
Na ka, "Draugystes" pyragas orkaitej, ziuresiu, kas gausis
Siandien dariausi toki deserta
Man kaip patiko.
receptas ir aprasymas
labai greitai pasidaro,labai skanu,neperseldu
500g sluoksniuotos teslos,
1 indelis konservuotu vysniu be kauliuku(neturiu supratimo kokio dydzio indelis),as naudojau saldytas vysnias,pries tai jas atitirpdzius.
Tesla iskocioti kvadrato formos(nuorodoje viskas parodyta kas kaip kur),isdelioti vysnias,susukti volelius ir iskepti(kepiau 180C apie 20min),kol graziai pagels.
Atvesinti.
Tuos volelius sudeti viena prie kito i dideli inda,(as sudejau i kepimo skarda),aptepti kremu.
Kremas:1 indelis virto kondensuoto pieno,1 indelis nevirto kondensuoto pieno.JUos sumaisyti.
Sunaudojau 1 indeli virto ir puse indelio nevirto,kazkaip pasirode,kad to kremo per daug,sito kiekio buvo kaip tik
Man kaip patiko.
receptas ir aprasymas
labai greitai pasidaro,labai skanu,neperseldu
500g sluoksniuotos teslos,
1 indelis konservuotu vysniu be kauliuku(neturiu supratimo kokio dydzio indelis),as naudojau saldytas vysnias,pries tai jas atitirpdzius.
Tesla iskocioti kvadrato formos(nuorodoje viskas parodyta kas kaip kur),isdelioti vysnias,susukti volelius ir iskepti(kepiau 180C apie 20min),kol graziai pagels.
Atvesinti.
Tuos volelius sudeti viena prie kito i dideli inda,(as sudejau i kepimo skarda),aptepti kremu.
Kremas:1 indelis virto kondensuoto pieno,1 indelis nevirto kondensuoto pieno.JUos sumaisyti.
Sunaudojau 1 indeli virto ir puse indelio nevirto,kazkaip pasirode,kad to kremo per daug,sito kiekio buvo kaip tik
oi brangioji, Tu vis gundai, aš nespėju vytis Tavo receptukų ir vėl gardėsį įdėjus
QUOTE(daividija @ 2009 07 06, 17:33)
Siandien dariausi toki deserta
Labai gundančiai atrodo desertukas O kokią šaldytą tešlą geriau imti bemielę ar mielinę?
QUOTE(laumupė @ 2009 07 06, 14:50)
Labai gundančiai atrodo desertukas O kokią šaldytą tešlą geriau imti bemielę ar mielinę?
bemiele
As kai ilendu i rusaiciu saitus,tai irgi nespeju suktis,ten tiek visokio gerio yra,kad nespeju kept.
daividija,tavo pyragaiciai
grazesni,nei parodytame linke
grazesni,nei parodytame linke
Pritariu