QUOTE(Lusasita @ 2009 08 24, 17:44)
Mano interpretacija tokia:
Biskvitui
4 kiausiniai plakami su 4 saukstais karsto vandens 2 min
Pilam 200 gr cukraus su vaniliniu cukrumi ir plakam kol cukrus istirps
beriam 120 gr miltu 100 gr krakmolo ir 2 saukstelius kepimo milteliu ir ismaisom.
Pilam i skarda ir kepam gal koki 20 min g.gif Tikrinu pagaliuku mirksiukas.gif
kremas
is 500 ml pieno, 2 saukstu cukraus ir pakelio pudingo milteliu isverdu vanilini pudinga.
Kai atvesta, sumaisau ( ismikseriuoju) su 500 ml sampano ( as pyliau vermuta) ir 3 saukstais isbrinkintos, istirpintos zelatinos. Pastatau i saldytuva pastingti, o tuo tarpu isplaku 400 ml grietineles su 150 gr cukraus .
Apstingusi sampanini krema sumaisau su plakta grietinele ir gausiai pertepu i tris dalis padalinta biskvita.
Skanaus
Bet tikrai suvalgai gabaleli ir trenkia per pakausi
Tai su buteliu Zagares nuo gabalelio torto jau turbut nei papildomai gert nereiktu alkoholio