O tos filo teslos buna pirkti lietuvoje?
Ir man idomu, as dar nemaciau
jau yra siandien tik atradau,nuvaziavau i nauja parduotuve kur atidare prisma ir ten buvo tai jau griebiau
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 21, 14:05)
As cia seniai turiu toki klausimeli, bet nedrystu klausti zodziu drauge ura ragavusi sampaninio torto pas mane, kur Daividija buvo idejusi recepta su buteliu sampano. Jai labai patiko, ir ji rezga minti, kad as jai padaryciau toki pati torta, tik su zagares likeriu sakau, tai reikia kazkokia proporcija alkoholio pilt, na viso butelio sakau nesupilsi, juk stipresnis nei sampanas. O ji sako varyk visa buteli tai kas ten bus per tortas - gabaliukas ir apsvaigimas?
nu cia geras,bus du viename
Mergaitės, padėkit nebesutepiau ketvirtadieni medučio per darbus, iki nakties sėdžiu darbe reikiA šiandien nuo pietų grįžus tortuką kokį greitą sutept, per 2-3 valandas uošvienės eisim sveikint jai labai medutis patinka, bet 11 val. vakaro nebeįstengiau, kai 6 keltis reikėjo kitą dieną
Gal galit patarti kokį greitą skanų tortuką mačiau kažkada neseniai vieną, bet neturiu darbe kada temą perverst
Gal galit patarti kokį greitą skanų tortuką mačiau kažkada neseniai vieną, bet neturiu darbe kada temą perverst
QUOTE(Vikucce @ 2009 08 22, 09:16)
Mergaitės, padėkit nebesutepiau ketvirtadieni medučio per darbus, iki nakties sėdžiu darbe reikiA šiandien nuo pietų grįžus tortuką kokį greitą sutept, per 2-3 valandas uošvienės eisim sveikint jai labai medutis patinka, bet 11 val. vakaro nebeįstengiau, kai 6 keltis reikėjo kitą dieną
Pats greiciausias mano manymu tortas su mascarpone. Tuoj receptuka ikelsiu.
Papildyta:
RECEPTAS
Tik zelatinos ant visos normos dek kokius 30-40 g!!! Tortas is visos normos gaunasi didelis labai. As visad is puses normos darau. Labai greit sustingsta, ir labai labai skanus!!! Ir greit pasidaro. As dar ant virsaus uzpyliau zele sluoksni. Nu sueina pas mus labai greit!!
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 22, 11:30)
Pats greiciausias mano manymu tortas su mascarpone. Tuoj receptuka ikelsiu.
Papildyta:
RECEPTAS
Tik zelatinos ant visos normos dek kokius 30-40 g!!! Tortas is visos normos gaunasi didelis labai. As visad is puses normos darau. Labai greit sustingsta, ir labai labai skanus!!! Ir greit pasidaro. As dar ant virsaus uzpyliau zele sluoksni. Nu sueina pas mus labai greit!!
Papildyta:
RECEPTAS
Ačiū šiaip galvojau apie kažkokį kitą, neseniai mačiau forume, tik nebepamenu kas darė bet dar nuotrauka stovi akyse ir žodžiai, kad po 3 ar 4 valandų valgė jau
Pagalvosiu dėl mascarponės o dar labai Srovės "Rafaelo svajone" gundausi
QUOTE(kisule @ 2009 08 21, 19:54)
bus proga pasidaryti, nes siandien filo teslos gavau nusipirkau
O kur jos yra pirkti?
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 21, 13:05)
As cia seniai turiu toki klausimeli, bet nedrystu klausti zodziu drauge ura ragavusi sampaninio torto pas mane, kur Daividija buvo idejusi recepta su buteliu sampano. Jai labai patiko, ir ji rezga minti, kad as jai padaryciau toki pati torta, tik su zagares likeriu sakau, tai reikia kazkokia proporcija alkoholio pilt, na viso butelio sakau nesupilsi, juk stipresnis nei sampanas. O ji sako varyk visa buteli tai kas ten bus per tortas - gabaliukas ir apsvaigimas?
Zinok,nemanau,kad bus skanu,visu pirma zagare yra likeris ir labai saldus,tai jei tu supilsi visa buteli bus gan stipru,as tavo vietoje ji skiesciau sampanu,bus labiau gaivu ir jei sulaistysi biskvita su zagare igaus gan keista spalva na nebent planas suvalgius gabaleli torto prisigerti
Obuolių pyragas.
Receptas:
3 Kiauš.
1 stikl. miltų.
1 stikl. cukraus.
Trys obuoliai.
Kadangi šitą pasidarius buvo labai mažai dariau dvigubą porciją.
7 kiauš.
2 stikl. miltų
1 stikl. cukraus (Jo nereikia daug.)
5 obuoliai.
žiupsnelis druskos,
trečdalis šaukštelio kepimo miltelių.
truputis džiūvėsėlių
Kiaušinius išplakam, dedame į dubenį, supilam miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. viską išmaišom mikseriu, kol pasidaro "tiršta blynų tešla". Nulupam obuolius, ir supjaustom mažais gabaliukais. verčiam į dubenį su tešla, išmaišom ir tolygiai paskirstom. tada imam "blėtą" arba (aš ėmiau.) karščiui atsparų indą, jeigu ne tefloninis patepam aliejum. aš aliejaus netepiau, nes dėjau kepimo popierių, ir pabarščiau "džiūvėsėliais" kurie pasirodo buvo ne džiūvėsėliai.
Tuomet šaunam į 180 c. orkaitę, ir kepam 30 min.
viršų šiek tiek per daug apkepiau bet vistiek.
iškepus palaukiam kol pravės, apibarstom cukraus pudra ir pjaustom! Skanaus.
Prieš:
(ši nuotrauka su telefonu, nes veidrodinis išsikrovė.)
iškepus :
Vidus:
Dar kart skanaus.
Receptas:
3 Kiauš.
1 stikl. miltų.
1 stikl. cukraus.
Trys obuoliai.
Kadangi šitą pasidarius buvo labai mažai dariau dvigubą porciją.
7 kiauš.
2 stikl. miltų
1 stikl. cukraus (Jo nereikia daug.)
5 obuoliai.
žiupsnelis druskos,
trečdalis šaukštelio kepimo miltelių.
truputis džiūvėsėlių
Kiaušinius išplakam, dedame į dubenį, supilam miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. viską išmaišom mikseriu, kol pasidaro "tiršta blynų tešla". Nulupam obuolius, ir supjaustom mažais gabaliukais. verčiam į dubenį su tešla, išmaišom ir tolygiai paskirstom. tada imam "blėtą" arba (aš ėmiau.) karščiui atsparų indą, jeigu ne tefloninis patepam aliejum. aš aliejaus netepiau, nes dėjau kepimo popierių, ir pabarščiau "džiūvėsėliais" kurie pasirodo buvo ne džiūvėsėliai.
Tuomet šaunam į 180 c. orkaitę, ir kepam 30 min.
viršų šiek tiek per daug apkepiau bet vistiek.
iškepus palaukiam kol pravės, apibarstom cukraus pudra ir pjaustom! Skanaus.
Prieš:
(ši nuotrauka su telefonu, nes veidrodinis išsikrovė.)
iškepus :
Vidus:
Dar kart skanaus.
QUOTE(Šiandien @ 2009 08 22, 19:34)
Obuolių pyragas.
eina sau kaip skaniai iškepęs atrodo, reiks bandyt
QUOTE(jurguliux @ 2009 08 22, 20:14)
eina sau kaip skaniai iškepęs atrodo, reiks bandyt
Sėkmės. tik aš per ilgai apačią kepiau tai paangliavo. bet dabar apačioj kur pajuodę nupjoviau ir kaip naujas