Sveikutės, po ilgo tarpo ir vėl prie jūsų prisijungiu. Kept tai kepiau, bet nefotografavau
Rodausi su savo "Slyvinuku" Pyragą itin paprasta paruošti
Tešlai: 125g sviesto (aš naudojau riebalų tepinį)
4-5 šaukštai cukraus
1,5 stiklinės miltų
šaukšto grietinės
Įdarui: 1/3 stiklinės grietinės
1 kiaušinis
4-5 šaukštai cukraus
1/2 šaukštelio vanilinio cukraus
250g slyvų
1/2 stiklinės migdolų drožlių
arbatinis šaukštelis krakmolo
Papločiui sviestą, cukrų, miltus ir grietinę išminkyti iki gražios, vientisos tešlos (panaši į kibinų). Ja išlipdyti 24cm skersmens formos dugną ir kraštus. Riebalais netepti, tešla ir taip pakankamai riebi. Įdarui viską sumaišyti, užpilti ant tešlos. Slyvas pjaut pusiau, išimt kauliukus ir sudėlioti jas ant įdaro išgaubta puse į viršų. Viską apibarstyti migdolų drožlėmis ir kepti 25-30min. 200laipsn. įkaitintoj orkaitėj.
Skanaus Pyragas itin subtilus, saldžiarūgštis... skanu
QUOTE(Ulitka @ 2009 08 19, 18:24)
Rafaelo ir BAKLAVA supeer!!!!
Beja o pas mus nera filo teslos ja??ar as nesuradau
O pas mane "Apverstinis ananasu ir vysniu pyragas" su slyvom!!!Labai daznai kepu!!Nerealiai skanu))[COLOR=red]Labai prasau isbandyti)))
[
Beja o pas mus nera filo teslos ja??ar as nesuradau
O pas mane "Apverstinis ananasu ir vysniu pyragas" su slyvom!!!Labai daznai kepu!!Nerealiai skanu))[COLOR=red]Labai prasau isbandyti)))
[
Bandyti tai bandyti, bet receptas kur?
QUOTE(Kashaya @ 2009 08 20, 09:32)
Bandyti tai bandyti, bet receptas kur?
Tai cia tas pats receptukas kur visi su ananasais dare)as su slyvom darau
va cia
http://www.supermama...;#entry20152177
QUOTE(Ulitka @ 2009 08 19, 18:24)
ir dar karta isdrysiu pakartoti savo klausyma)
dariau VYSNIA GIRTUOKLE ir kremui reikejo pudingo, bet to kuriuo virti nereikia!!INSTANT!Gal kas mate pas mus kur pirkti???
aciu
dariau VYSNIA GIRTUOKLE ir kremui reikejo pudingo, bet to kuriuo virti nereikia!!INSTANT!Gal kas mate pas mus kur pirkti???
aciu
man kitam tortui irgi reikėjo to instant pudingo man iš Vokietijos atveždavo šitą
gal ir pas mus jau yra pirkti? nes šitas kremas daug skanesnis už pudingą
reiktų dar į Thomas Phillips užsukti - ten gal galėtų būti
QUOTE(Larissa @ 2009 08 20, 09:53)
man kitam tortui irgi reikėjo to instant pudingo man iš Vokietijos atveždavo šitą
gal ir pas mus jau yra pirkti? nes šitas kremas daug skanesnis už pudingą
reiktų dar į Thomas Phillips užsukti - ten gal galėtų būti
gal ir pas mus jau yra pirkti? nes šitas kremas daug skanesnis už pudingą
reiktų dar į Thomas Phillips užsukti - ten gal galėtų būti
Tai va ir man is Vokietijos atveze)Gera mintis apie TP aciukas
QUOTE(drugelis. @ 2009 08 19, 22:16)
Sveikutės, po ilgo tarpo ir vėl prie jūsų prisijungiu. Kept tai kepiau, bet nefotografavau
Rodausi su savo "Slyvinuku" Pyragą itin paprasta paruošti
Rodausi su savo "Slyvinuku" Pyragą itin paprasta paruošti
Kaip smagu matyti drugelį grįžusią su savo šedevrais Kaip tik ieškojau ko nors paprasto, gražaus, nesunkaus savaitgalio priešpiečiams Ačiū
O Srovės rafaelo tortas Jau įsivaizduoju kaip tirpsta burnoje.... Ir kokia čia artimiausia proga..?
oi skanėstų prikepėte, šaunuolės tikrai visos vertos pagyrų
valio!!!! drugelis grizo, jau rytoj kepsiu slyvuka nebuvo nei vieno drugelio recepto kuris nepavyktu, o " paneliu abrikosinis pyragas" mano drauges seimas pavadintas metu atradimas
drugeli nuotrauka pasaka Toks jausmas, kad tuo ir paimsiu pro kompiuterio ekraną vieną gabalėlį
190 temp.ikaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje.
Laba diena,rytoj susiruošiau daryti šį tortuką, labai gundančiai atrodo tik nelabai suprantu šio sakinio tai kepasi visas biskvitas, ar po vieną sluoksnį? 2:paaiškinkit man prašau aiškiau
Laba diena,rytoj susiruošiau daryti šį tortuką, labai gundančiai atrodo tik nelabai suprantu šio sakinio tai kepasi visas biskvitas, ar po vieną sluoksnį? 2:paaiškinkit man prašau aiškiau
o kas tas tirstiklis?
[/quote]
Standiklis
Susilai , eik i pavesi
Nesunkiai issipildo si svajone
Toks ir yra
Del keliones, tai manau, kad atlaikytu, tik sonus gal reiktu kokiais trupinukais puos, o ne grietinele, taip saugiau .Del forumo nezinau, gal ir yra toks, as kazkada buvau nusikopinus, bet is kur neatsimenu Del svorio nezinau, mazdaug galima primesti-biskvitai apie kg., pertepimas apie 1kg., sulaistymas beveik puse kg., nu dar visokie pancikliuskai, gal nuo 2.700kg. iki 3.
Ner uz ka, ne as sugalvojau
DRUGELI- pyragas atrodo jegiskai
[/quote]
Standiklis
QUOTE(ikristute @ 2009 08 19, 00:12)
Susimaišė, nes recepte gaminimo eigoj rašo standiklio, tai bus grietinėlės standiklis , o tortas tikrai labai skaniai atrodo
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 19, 10:57)
Susilai , eik i pavesi
QUOTE(mazuliux @ 2009 08 19, 11:29)
Cia ne rafaelo, cia mano svajone
Nesunkiai issipildo si svajone
QUOTE(Jursla @ 2009 08 19, 11:39)
Toks ir yra
QUOTE(Olesta @ 2009 08 19, 12:12)
Srove, pjūvis kalba pats už save, jau be komentaro matosi, kad tirpstantis burnoje o sakyk atlaikytų kelionę sakykim 220 km nu nerealiai jis man atrodo, ir kiek maždaug svorio tortas gaunasi iš pilnos normos super tortukasreceptą mačiau jau anksčiau rusaičių forume, bet dabar pakirto kojas pjūvis, o turiu puikią progą išmėginti
Del keliones, tai manau, kad atlaikytu, tik sonus gal reiktu kokiais trupinukais puos, o ne grietinele, taip saugiau .Del forumo nezinau, gal ir yra toks, as kazkada buvau nusikopinus, bet is kur neatsimenu Del svorio nezinau, mazdaug galima primesti-biskvitai apie kg., pertepimas apie 1kg., sulaistymas beveik puse kg., nu dar visokie pancikliuskai, gal nuo 2.700kg. iki 3.
QUOTE(daividija @ 2009 08 19, 12:22)
Bus ismeginta,aciu uz recepta
Ner uz ka, ne as sugalvojau
DRUGELI- pyragas atrodo jegiskai