Labas rytas
As nuo pat ryto, oj jau 11:30 nu tai nelabai rytas nu zodziu.. Taigi, as turiu laaaaabai dyyyydeli prasima. Uz savaites mano mociutes gimtadienis, bus 71 metai, o ji tokia vos ko ne kaip is tos Stasio Povilaicio dainos: " Mociute jauna, su dzinsais tekina" Taigi, mastau padaryti pati torta, ar pyraga kaskoki, net neisivaizduoju . Tai va ir norejau Jusu klausti, gal turetumete kokio labai skanaus torciuko recepta Ar kokiu minciu ?
QUOTE(Masculine @ 2009 08 04, 08:34)
Labas rytas
As nuo pat ryto, oj jau 11:30 nu tai nelabai rytas nu zodziu.. Taigi, as turiu laaaaabai dyyyydeli prasima. Uz savaites mano mociutes gimtadienis, bus 71 metai, o ji tokia vos ko ne kaip is tos Stasio Povilaicio dainos: " Mociute jauna, su dzinsais tekina" Taigi, mastau padaryti pati torta, ar pyraga kaskoki, net neisivaizduoju . Tai va ir norejau Jusu klausti, gal turetumete kokio labai skanaus torciuko recepta Ar kokiu minciu ?
Nueik i tortu tema,ten rasi visokio gerio,neaisku kokio noretum,ar sokoladinio,ar vaisinio,man labai skanus sampaninis,gaivus,svaiginantis
Cia merginos svaigsta del juodojo misko,nors man asmeniskai jis nera pats paciausias Man skanus napoleonai,taip pat Cipciuko Nevezis.Nu rinktis tikrai yra is ko,ka megsta tavo mociute?vieniems patinka riebesni,kitiems gaivesni.
Nieko nepadejau,bet tu apsisspresk,tada parasyk ko noretum,tikrai atsiras kepusiuju ir duos patarimu.
Padejai padejai, kaip tik einu ieskot tortu temos Beje, visom 4 uz GAIVESNIUS !
QUOTE(Masculine @ 2009 08 04, 13:17)
Padejai padejai, kaip tik einu ieskot tortu temos Beje, visom 4 uz GAIVESNIUS !
daryk vaisinį su grietinėle, imk Glacce braškinio biskvitus, apdėk bananais ir koncervuiotais nuvarvintais vaisiais iš skardinės Garden.... kažkoks tai maximose yra (papaja, kriaušės, bananai, dar ten kažkas skanaus, ananasai), biskvitus sulaistai syu tuo sirupu iš skardinės nepersistendama, apdedi vaisiais, pertepi nepersaldinta grietinėle, vėl biskvitas, vėl veiksmas - man gyrė, kad labai skanus buvo, pati nepėjau paragauti, bet moterytė gyrė dvi dienas šitą mano rinkinuką
QUOTE(daividija @ 2009 08 04, 12:35)
Cia merginos svaigsta del juodojo misko,nors man asmeniskai jis nera pats paciausias Man skanus napoleonai,taip pat Cipciuko Nevezis.
Va va, turbut musu skoniai panasus, man irgi siaip sau tas miskas, o kad nevezi pasiulei, tai ir man padejai, tikrai savaitgali kepsiu, skaniai atrodo, klausyk, gal dar koki skanu turi sokoladini uzsizapastijusi , reiktu ir tokio, nesugalvoju, o tu sugebi tokiu sedevru atkapstyti, o jei nerasiu kepsiu tavo amadeusa ir nevezi
O jau pavadinimai, tai kaip sako Dzukijoje "GERULIAI"
QUOTE(Srove @ 2009 08 04, 15:44)
Va va, turbut musu skoniai panasus, man irgi siaip sau tas miskas, o kad nevezi pasiulei, tai ir man padejai, tikrai savaitgali kepsiu, skaniai atrodo, klausyk, gal dar koki skanu turi sokoladini uzsizapastijusi , reiktu ir tokio, nesugalvoju, o tu sugebi tokiu sedevru atkapstyti, o jei nerasiu kepsiu tavo amadeusa ir nevezi
na,as cia neperseniausiai kepiau toki su mascarpones idaru,tas tai labai skanus buvo,ir pjuvis graziai ziurisi,ir padaryti nera sunku.
receptas cia,toks purus
labas kepejeles
savaitgali kepsiu vaisini torta tai klausimas iskilo lakstus pertepsiu kremu is grietines, grietines standiklio, citrinos rugsties ir cukraus ar sita grietine galima puosti torto virsu su maiseliu?ar neisskys?
savaitgali kepsiu vaisini torta tai klausimas iskilo lakstus pertepsiu kremu is grietines, grietines standiklio, citrinos rugsties ir cukraus ar sita grietine galima puosti torto virsu su maiseliu?ar neisskys?
QUOTE(baika @ 2009 08 05, 07:40)
labas kepejeles
Jei dar desi standikli tai tikrai neisskys.
Sveikos Nu as matyt galu gale nusprendziau nekept jokio torto kaskaip pamasciau torta gimtadieniui, po to dar nezinai kas gausis, nu nezinau ... Kadangi is vakaro vaziuosim, tai gal bent iskepsiu jau ta "Varskes su pudingu pyraga" seip toki, vietoj saldumynu atsivest
O tortu receptuku pasirankiosiu is jusu, kai kepsit nes permeciau greit tortu forumus, tai be nuotrauku visi, kaskaip nepasiryztu daryt nezinodama kas gausis
O tortu receptuku pasirankiosiu is jusu, kai kepsit nes permeciau greit tortu forumus, tai be nuotrauku visi, kaskaip nepasiryztu daryt nezinodama kas gausis
QUOTE(ikristute @ 2009 07 31, 14:35)
super geras sis receptas. labai skanus iseina
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 05, 14:07)
jei taip giriat ,reikes butinai isbandyti