negaliu neprisidėti prie komplimentų nes tikrai apetitni vaizdeliai
Na va pagaliau kompas vel veikia rupuzes vysniose gerai cia gavosi
QUOTE(Masculine @ 2009 08 02, 11:55)
Na va pagaliau kompas vel veikia rupuzes vysniose gerai cia gavosi
svarbu visoms sukele sypsenas,vitamino C gavom
va tortas sunaus gimkei,viduje medutis su zele,masinytes marcipanas,kelias is cipsiuko mases,zole ir gelytes beze,kadangi neturiu normaliu antgaliu tai zole tik taip tepiau,aisku iki tobulumo tikrai daug dar reikia,bet man paciai labai mielas tortas,ir sunui labai dziugu buvo kai torta padare mama,beje ir jis padejo masinytes lipdyt
QUOTE(padima @ 2009 08 02, 12:55)
va tortas sunaus gimkei
vau labai labai mielas, gražus torčiukas ir toks nemažas
Tikrai laaaaaaabai fainas torciukas , man, tai isvis toli dar iki tokiu
QUOTE(padima @ 2009 08 02, 13:55)
va tortas sunaus gimkei
na fainas gi koks jis ir sūnui buvo veiksmo
Pas drauge valgiau ir labai patiko
Trupininis varškės pyragas
Įdarui
300 g maltų graikinių riešutų, (arba razinu, slyvu ir kt., dziovintu vaisiu)
325 g cukraus,
3-4 valg. šaukštų romo, (nebutinai, jeigu megstat)
750 g varškės ( 40 proc.riebumo),
3 valg.šaukštų manų kruopų,
6 kiaušinių baltymų.
Tešlai ir trupiniams
530 g miltų,
180 g cukraus,
1 pakelio kepimo miltelių,
180 g sviesto,
1 pakelio vanilinio cukraus,
2 valg.šaukštų grietinės,
1-2 valg.šaukštų cukraus pudros, (jeigu megstat saldziau)
4 kiaušinių trynių.
Įdarui skirtus maltus graikinius riešutus (ar kitus dziovintus vaisiukus) suberkite į dubenį ir sumaišykite su romu bei 125 g cukraus.
Pagaminkite tešlą. Į platų dubenį suberkite 500 g miltų, 150 g cukraus ir kepimo miltelius. Atšaldytą sviestą sukapokite nedideliais gabalėliais ir suberkite ant miltų. Taip pat suberkite vanilinį cukrų, supilkite grietinę ir kiaušinių trynius. Užminkykite tešlą. Išardomą kepimo formą sutepkite riebalais, išdėkite į ją du trečdalius tešlos ir suformuokite aukštus kraštelius.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Varškę sudėkite į dubenį ir sumaišykite su 200 g cukraus bei manų kruopomis. Kiaušinių baltymus išplakite ir įmaišykite į varškės masę. Ant paruoštos tešlos sluoksnio išdėkite graikinių riešutų masės sluoksnį, o ant jo iškrėskite varškės įdarą ir išlyginkite.
Likusią tešlą sumaišykite su 30 g miltų ir 30 g cukraus, sutarkuokite per burokine tarka ant įdaro. Pyragą pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie vieną valandą. Po to pyragą iš orkaitės išimkite ir leiskite jam atvėsti, neišimdami iš kepimo formos. Prieš patiekiant apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
Trupininis varškės pyragas
Įdarui
300 g maltų graikinių riešutų, (arba razinu, slyvu ir kt., dziovintu vaisiu)
325 g cukraus,
3-4 valg. šaukštų romo, (nebutinai, jeigu megstat)
750 g varškės ( 40 proc.riebumo),
3 valg.šaukštų manų kruopų,
6 kiaušinių baltymų.
Tešlai ir trupiniams
530 g miltų,
180 g cukraus,
1 pakelio kepimo miltelių,
180 g sviesto,
1 pakelio vanilinio cukraus,
2 valg.šaukštų grietinės,
1-2 valg.šaukštų cukraus pudros, (jeigu megstat saldziau)
4 kiaušinių trynių.
Įdarui skirtus maltus graikinius riešutus (ar kitus dziovintus vaisiukus) suberkite į dubenį ir sumaišykite su romu bei 125 g cukraus.
Pagaminkite tešlą. Į platų dubenį suberkite 500 g miltų, 150 g cukraus ir kepimo miltelius. Atšaldytą sviestą sukapokite nedideliais gabalėliais ir suberkite ant miltų. Taip pat suberkite vanilinį cukrų, supilkite grietinę ir kiaušinių trynius. Užminkykite tešlą. Išardomą kepimo formą sutepkite riebalais, išdėkite į ją du trečdalius tešlos ir suformuokite aukštus kraštelius.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Varškę sudėkite į dubenį ir sumaišykite su 200 g cukraus bei manų kruopomis. Kiaušinių baltymus išplakite ir įmaišykite į varškės masę. Ant paruoštos tešlos sluoksnio išdėkite graikinių riešutų masės sluoksnį, o ant jo iškrėskite varškės įdarą ir išlyginkite.
Likusią tešlą sumaišykite su 30 g miltų ir 30 g cukraus, sutarkuokite per burokine tarka ant įdaro. Pyragą pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie vieną valandą. Po to pyragą iš orkaitės išimkite ir leiskite jam atvėsti, neišimdami iš kepimo formos. Prieš patiekiant apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
QUOTE(Koxamte @ 2009 08 02, 18:06)
Pas drauge valgiau ir labai patiko
Trupininis varškės pyragas
Trupininis varškės pyragas
nu kaip skaniai atrodo tas pyragas.
QUOTE(daividija @ 2009 08 02, 20:25)
nu kaip skaniai atrodo tas pyragas.
Pasidare nemanau, kad nusiviltumet Nes tikrai labai skanus, o ir kas ragavo patiko
QUOTE(Koxamte @ 2009 08 02, 21:06)
o dievuliau kaip skaniai pyragiukas atrodo būtinai išsikepsiu ačiū labai už receptėlį
QUOTE(RiMami @ 2009 08 02, 21:20)
o dievuliau kaip skaniai pyragiukas atrodo būtinai išsikepsiu ačiū labai už receptėlį
I sveikatele
Butu idomu veliau ir Jusu nuomone suzinoti apie si skanesta