Įkraunama...
Įkraunama...

•Saldūs receptai su nuotraukomis•

Sveikos mergaites! Na va issikepiau as ta vyniotini su vysniomis, bet man pats pagrindas gavosi kietokas kai iskepe, nors viska dariau kaip parasyta verysad.gif
Atsakyti
Ir kaip gi aš apsidžiaugiau ir nustebau užvakar radus turguj braškių pirkti bigsmile.gif galvojau, kad jau baigės rolleyes.gif daug nemąsčius nusipirkau vien dėl šito torčiuko wub.gif nes jau kelis metus iš eilės per braškių sezoną jį kepu, o šįmet taip būt ir likę doh.gif tai va pasidariau Glacee "Varškės tortą su braškėmis ir bananais" - man laaaaabai skanus šitas tortukas, o braškių+bananų derinys mmm wub.gif

user posted image

user posted image

Dar parodysiu kaip atrodo šio torto biskvitas, jis kepamas vientisu lakštu, aš jį kepiau 30x23 cm formoj atskirais lakštais thumbup.gif tik trečdaliu pasididinau produktų kiekį ir man gavosi 4 biskvito sluoksniai. Ir, kaip patarė pati recepto autorė, šio torto biskvitų nereikia drėkinti, tas tiesa - kažkodėl jų čia norisi sausesnių, o drėgmės pakanka iš pačio varškės kremo ax.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 01 rugpjūčio 2009 - 16:59
QUOTE(RiMami @ 2009 08 01, 17:26)
Ir kaip gi aš apsidžiaugiau ir nustebau užvakar radus turguj braškių pirkti bigsmile.gif

Koks skanulis ir gundantis torciukas user posted image Oooooo blink.gif radai braskiu? Kurioj cia vietoj taip? O as siais metais kazkaip ju neatsivalgiau verysad.gif ir isviriau visai nedaug uogienes ir net neuzsaldziau cray.gif Vis sakiau, ai spesiu dar nusipirkt ir vat - nespejau doh.gif
Atsakyti
Mmmm,koks skanumas!!!
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 08 01, 17:26)
Ir kaip gi aš apsidžiaugiau ir nustebau užvakar radus turguj braškių pirkti bigsmile.gif galvojau, kad jau baigės rolleyes.gif daug nemąsčius nusipirkau vien dėl šito torčiuko  wub.gif nes jau kelis metus iš eilės per braškių sezoną jį kepu, o šįmet taip būt ir likę  doh.gif tai va pasidariau

Vau...... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na stai ir as ateinu su torciuku biggrin.gif
Torciukas is sio blog'o o papuosima nusibezdzionavau nuo Glacee 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2009 08 01, 20:26)
Na stai ir as ateinu su torciuku  biggrin.gif

labai grazus sonai man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2009 08 01, 22:26)
Na stai ir as ateinu su torciuku  biggrin.gif

Ohoho...!!! blink.gif Koks ispudingas torciukas bigsmile.gif Niam, niam.... O jau papuosimas koks gaivus ir sonai jau toookie ispudingi!!! thumbup.gif Saunuole - darbstuole mirksiukas.gif
Atsakyti
dzokada,tortukas labai grazus wub.gif O sakyk kiek sokolado sunaudoji sonams papuosti? g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif

dzokada, oho kokį gražuolį padarei bigsmile.gif žavus, gaivus tortukas thumbup.gif spėju kad ir labai skanus wub.gif gal kartais turi prapjauto tortuko fotkę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 01, 22:37)
dzokada,tortukas labai grazus wub.gif O sakyk kiek sokolado sunaudoji sonams papuosti? g.gif

aciu visoms labai uz pagyras 4u.gif
sunaudojau dvi plyteles (200gr lygtais) smile.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 08 01, 22:44)
dzokada, oho kokį gražuolį padarei  bigsmile.gif žavus, gaivus tortukas  thumbup.gif spėju kad ir labai skanus  wub.gif gal kartais turi prapjauto tortuko fotkę blush2.gif

stai,ka tik nufotkinau,nes nesenai visi susedom isragauti! bigsmile.gif
sluoksnis su braskemis labai skanus,o su ricotta ir apelsinu man buvo per daug apelsino zieveles skonio,nors dejau tik vieno apelsino nutarkuota zievele o recepte rase dvieju.
bet seip man tai labai patiko thumbup.gif

user posted image

p.s.
su tuo sonu tiek privargau,kol ismasciau kaip cia ji padaryti,sukau ilgai galva,reikes Glacee prasyti kad isduotu paslapti kaip ji ten ji daro doh.gif
Atsakyti
VAI VAI VAI VAJE VAJE, KOKIS SKONIS ČIA ĮDĖTAS bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif SIAUBELIASUKIŠKAI SKANIAI ATRODO thumbup.gif
Atsakyti