Ir kaip gi aš apsidžiaugiau ir nustebau užvakar radus turguj braškių pirkti galvojau, kad jau baigės daug nemąsčius nusipirkau vien dėl šito torčiuko nes jau kelis metus iš eilės per braškių sezoną jį kepu, o šįmet taip būt ir likę tai va pasidariau Glacee "Varškės tortą su braškėmis ir bananais" - man laaaaabai skanus šitas tortukas, o braškių+bananų derinys mmm
Dar parodysiu kaip atrodo šio torto biskvitas, jis kepamas vientisu lakštu, aš jį kepiau 30x23 cm formoj atskirais lakštais tik trečdaliu pasididinau produktų kiekį ir man gavosi 4 biskvito sluoksniai. Ir, kaip patarė pati recepto autorė, šio torto biskvitų nereikia drėkinti, tas tiesa - kažkodėl jų čia norisi sausesnių, o drėgmės pakanka iš pačio varškės kremo
Dar parodysiu kaip atrodo šio torto biskvitas, jis kepamas vientisu lakštu, aš jį kepiau 30x23 cm formoj atskirais lakštais tik trečdaliu pasididinau produktų kiekį ir man gavosi 4 biskvito sluoksniai. Ir, kaip patarė pati recepto autorė, šio torto biskvitų nereikia drėkinti, tas tiesa - kažkodėl jų čia norisi sausesnių, o drėgmės pakanka iš pačio varškės kremo
QUOTE(RiMami @ 2009 08 01, 17:26)
Ir kaip gi aš apsidžiaugiau ir nustebau užvakar radus turguj braškių pirkti
Koks skanulis ir gundantis torciukas Oooooo radai braskiu? Kurioj cia vietoj taip? O as siais metais kazkaip ju neatsivalgiau ir isviriau visai nedaug uogienes ir net neuzsaldziau Vis sakiau, ai spesiu dar nusipirkt ir vat - nespejau
Mmmm,koks skanumas!!!
QUOTE(RiMami @ 2009 08 01, 17:26)
Ir kaip gi aš apsidžiaugiau ir nustebau užvakar radus turguj braškių pirkti galvojau, kad jau baigės daug nemąsčius nusipirkau vien dėl šito torčiuko nes jau kelis metus iš eilės per braškių sezoną jį kepu, o šįmet taip būt ir likę tai va pasidariau
Vau......
QUOTE(dzokada @ 2009 08 01, 20:26)
labai grazus sonai man
QUOTE(dzokada @ 2009 08 01, 22:26)
Na stai ir as ateinu su torciuku
Ohoho...!!! Koks ispudingas torciukas Niam, niam.... O jau papuosimas koks gaivus ir sonai jau toookie ispudingi!!! Saunuole - darbstuole
dzokada,tortukas labai grazus O sakyk kiek sokolado sunaudoji sonams papuosti?
Ačiū visoms už pagyrimus
dzokada, oho kokį gražuolį padarei žavus, gaivus tortukas spėju kad ir labai skanus gal kartais turi prapjauto tortuko fotkę
dzokada, oho kokį gražuolį padarei žavus, gaivus tortukas spėju kad ir labai skanus gal kartais turi prapjauto tortuko fotkę
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 01, 22:37)
dzokada,tortukas labai grazus O sakyk kiek sokolado sunaudoji sonams papuosti?
aciu visoms labai uz pagyras
sunaudojau dvi plyteles (200gr lygtais)
QUOTE(RiMami @ 2009 08 01, 22:44)
stai,ka tik nufotkinau,nes nesenai visi susedom isragauti!
sluoksnis su braskemis labai skanus,o su ricotta ir apelsinu man buvo per daug apelsino zieveles skonio,nors dejau tik vieno apelsino nutarkuota zievele o recepte rase dvieju.
bet seip man tai labai patiko
p.s.
su tuo sonu tiek privargau,kol ismasciau kaip cia ji padaryti,sukau ilgai galva,reikes Glacee prasyti kad isduotu paslapti kaip ji ten ji daro
VAI VAI VAI VAJE VAJE, KOKIS SKONIS ČIA ĮDĖTAS SIAUBELIASUKIŠKAI SKANIAI ATRODO