Įkraunama...
Įkraunama...

•Saldūs receptai su nuotraukomis•

QUOTE(Ulitka @ 2009 07 27, 13:13)
4u.gif Labutis
Išbandžiau tortą su baltu šokolado

Kooooks apetitnas bigsmile.gif Kaip as noriuuuu jo dabar, niu, nors mazuuuti gabaliuka!!! As jau seniai aki padejus ant sio torciuko mirksiukas.gif Bet jei jau sakai, kad lengvai padaromas ir skanus, tai jau tikrai greitu laiku darysiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, seniai čia buvau, nes vis gastroliuoju vasarą doh.gif
Visos prikepusios gardumynų wub.gif wub.gif thumbup.gif
Aš irgi kepu, tik neturiu laiko nufotkinti, na, nieko, greitu metu pasitaisysiu, nes atostogos, deja baigėsi...
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 07 28, 09:32)
Sveikutės, seniai čia buvau, nes vis gastroliuoju vasarą  doh.gif
Visos prikepusios gardumynų  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
Aš irgi kepu, tik neturiu laiko nufotkinti, na, nieko, greitu metu pasitaisysiu, nes atostogos, deja baigėsi...

oi kaip laukiu jusu skanestu.... rolleyes.gif visi kepiniai jusu isbandyti ir labai patiko smile.gif
Atsakyti
aga ir as drugelio pyragu laukiu,visai neber ka kept lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu Rimami uz recepteli . Labai jau skanus tas biskvitukas su medumi.
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 07 29, 09:21)
Aciu Rimami uz recepteli . Labai jau skanus tas biskvitukas su medumi.

Žinau, kad skanus drinks_cheers.gif bet vėlgi ne aš jį sugalvojau, radau rusų puslapyje blush2.gif Tai gal pasirodysi, ką ten primeistravai su tuo biskvitu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 07 29, 09:58)
Žinau, kad skanus  drinks_cheers.gif bet vėlgi ne aš  jį sugalvojau, radau rusų puslapyje blush2.gif Tai gal pasirodysi, ką ten primeistravai su tuo biskvitu blush2.gif

is telefono persikelsiu nuotraukele ir ikelsiu. Bet kazkaip su beze kazkaip nesiseke padengti jo
Atsakyti
na kadangi Vysniu metas, siulau ir as ax.gif

Vysniu vyniotinis
teslai:
2stiklines miltu
2 kiausiniai
50 gr sviesto(minksto, nedet i saldytuva)
50 ml vandens
4 valg.saukstai cukraus(galima daugiau, as dedu daugiau, nors pagal recepta 4 ax.gif , man mazai)
0.5 arb.saukstelio druskos
vanilinis cukrus

Idarui:
500 gr vysniu be kauliuku(galima saldytas)
2 saukstai dziuveseliu
3-4 saukstai cukraus
2 saukstai miltu

kiausinius pertrint su druska, cukrum, vanilinu, ipilt vandens, sumaisyt, kad cukrus istirptu.idet sviesta.mikseriu plakt ir po biski det miltus.tesla gausis kaip picai mazdaug.idet i saldytuva 40 min.istraukus iskociot, patept sviestu, sudet vysnias, pabarstyt cukrumi, dziuveseliais ir miltais.susukt vyniotini.patept kiausinio plakiniu, padaryt keleta prapjovimu ant virsaus.viska ant kepimo popieriaus ir i orkaite 4u.gif kept mazdaug 30 min, 210 laipsniu.

Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gamtos stebuklas: 29 liepos 2009 - 21:08
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2009 07 29, 21:07)

Vysniu vyniotinis

Fantastika wub.gif Kaip skaniai ir gaiviai atrodo rolleyes.gif Tikras vasariškas skanėstas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 07 29, 10:19)
is telefono persikelsiu nuotraukele ir ikelsiu. Bet kazkaip su beze kazkaip nesiseke padengti jo

user posted image

va cia tas uzknisantis variantas su neklauzada beze
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2009 07 29, 22:07)
Vysniu vyniotinis

mmmmmmmmmmm...... kaip gaiviai ir skaniai atrodo rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2009 07 29, 22:07)

Nu jau vyniotinis wub.gif wub.gif 4u.gif essen.gif essen.gif negaliu....
Atsakyti