Įkraunama...
Įkraunama...

•Saldūs receptai su nuotraukomis•

QUOTE(Masculine @ 2009 07 21, 15:18)
Taigi, kepiau vel avizinius sausainukus, tik dabar jau tikslei pagal recepta ir be jokiu improvizaciju, na nebent su papuosimu (siokiu tokiu biggrin.gif ). Beje, sausainukai tiesiog nerealiai skanus  bigsmile.gif

Ir sios savaites pirkinys, nugriebtas per akcija  bigsmile.gif  bigsmile.gif  paskutine nugriebiau

atrodo laaaaaaaaabai apetitnai bigsmile.gif
o aš jų dar neprisiruošiau išsikept, tad tenka pirkt doh.gif blush2.gif

tai jau dabar lauksim kepinių thumbup.gif
Atsakyti
Butinai butinai, tik biski kokios progos palaukt biski reikia bigsmile.gif ax.gif
O del sausainiu, prisiruosk prisiruosk, tikrai nesigailesi clap.gif clap.gif
Papildyta:
Tik as kaip jau anksciau esu minejusi, permalu avizinius dribsnius, kad nebutu sausainiai kaip is kokios koses lotuliukas.gif Dar misliju kita karta nedet kvietiniu miltu g.gif ( kaip, kad pagal recepta reikia ) , nes is dalies pamislijus, kam deti i avizinius sausainius kvietinius miltus, ta prasme tada nesigauna visai aviziniai blush2.gif nu zodziu, bet gaunasi skanus biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masculine @ 2009 07 21, 15:41)
Butinai butinai, tik biski kokios progos palaukt biski reikia  bigsmile.gif  ax.gif
O del sausainiu, prisiruosk prisiruosk, tikrai nesigailesi  clap.gif  clap.gif

Nuostabūs sausainiai wub.gif taip ir kvepia šokoladu wub.gif

Pritariu, man irgi šitie patys skaniausiai, jau senokai bekepiau rolleyes.gif jurguliux, būtinai išbandyk, nesigailėsi, labai nesunku doh.gif ir pirktiniai jiems neprilygsta toli gražu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwi @ 2009 07 21, 01:46)
RIMami,as cia vos ne paryciais "DRAUGYSTE" susiruosiau kepti doh.gif .Nemiga kankina nors nusisauk.Pasiziurejau ta receptuka ir iskilo klausimas,kokio dydzio formos reikia?


Turbūt jau ryyyyškiai pavėlavau su atsakymu blush2.gif , tik dabar pamačiau klausimą doh.gif Aš "Draugystę" kiek kartų esu kepus, tai visada iš dvigubos porcijos ir didelėje iš orkaitės skardoje ax.gif jei kept iš vienos normos - tai turėtų tikt skardelė 25x35 cm dydžio arba apvali 28 cm forma mirksiukas.gif
Atsakyti
Aviziniai sausainiukai labai grazus,as irgi niekaip neprisiruosiu ju issikept..
Atsakyti
Na va lotuliukas.gif matyt kas lengviausiai - neprisiruosiat, o visokius pajus sedevrinius tik kepat, keeeepat bigsmile.gif . Su tais sausainiais uztrukau gal 25 min is viso ( beje toje nuotraukoje nevisi sausainiai, daugiau ju gavosi biggrin.gif ). Tos 25 min cia su kepimo laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
Masculine sausainiukai atrodo labai gundanciai, labai noriu nors viena nugriebti blush2.gif
O ta forma su skyle, tai cia per kokia akcija ir kokioj parduotuvej pirkai? As neturiu nei vienos tokios, o taip noriu koki keksiuka iskept tokios formos rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip smagu, ateini su paprastuciu recepteliu ( bet ne prastu biggrin.gif ) ir sitiek pagyrimu, aciu aciu blush-anim-cl.gif Griebkit nors ir visus bigsmile.gif pasidalinciau bigsmile.gif
O forma, kurgi daugiau - MAXIMOJE lotuliukas.gif (Akropolio Maximoje smile.gif, Klaipedoje) Kainavo vietoj 19.99 ---> 9.99 bigsmile.gif
Atsakyti
Aš šiandien prasikankinau su morkų pyragu. Gaminau pagal tokį receptą:

Morkų pyragas

225 g smulkiai tarkuotu morku
1 citrinos sulciu (~ 4v.s.)
125 g minksto sviesto
150 g cukraus
o,5 pok.vanilinio cukraus(5 g)
truputi druskos
4 M dydzio kiausiniai
150 g miltu
8 g kepimo milteliu
100 g maltu migdolo riesutu

>Morkas sulaistyti su citrinos sultimis

>Sviesta,cukru, vanilini cukru ir druska issukti i vientisa mase .Tada viena po kito imusti kiausinius, mase vis gerai isplakant.

>Miltus su kepimo milteliais isijoti i mase ir gerai "rankiniu" budu ismaisyti.tada suberti morkas bei migdolus ir viska gerai sujungti mediniu saukstu.

> Kepti ikaitintoj orkaitej(170°) apie 30 min. Reikia vis ziureti mediniu pagaliuku!


Visų pirma morkas sutarkavau burokine tarka laugh.gif paskui jau išmaišius tešlą susiprotėjau, kad kaip bulvių tarkius reikėjo tarkuot doh.gif Užstačiau ant rašomos temperatūros kokiai 40 min., joms pasibaigus laiminga bandau išsiimti pyragą, o ten vidus žiūriu dar maskatuojasi skystas doh.gif Įkišau dar 20 min. Galvoju, dabar tai jau tikrai viskas, nes jau svilėsių kvapą pradėjau užuosti, pjaunu, vidus žalias, tik viršus per daug apkepė doh.gif Ir kaip patarta dar prieš pjaudama su mediniu pagaliuku tikrinau, išsiėmė sveikas, niekas prie jo nelipo lotuliukas.gif Įdėjau aš savo tą pyragą dar 40 min. kad tik apačia kaistų ir pagaliau jau buvo iškepęs biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Papildyta:
Tiesa, kadangi midolų neturėjau, tai dėjau truputį graikinių riešutų, viršų saulėgrąžom ir cukraus pudra pabarsčiau.
Atsakyti
-Maria- koks niamnis ir toks dregnas atrodo bigsmile.gif O tu kita karta, pradziai, virsu folija uzdeng, o pries pabaiga nuimk ir kokiu dar 15-20 min pakepk. Man, asmeniskai, tavo pyragas Kaledas primine, nzn kodel, bet morku pyraga dazniausiai kepu butent siai sventei, mano seimynai labai patinka (tik kepu pagal kita recepta).
Atsakyti
-Maria-, o pyragas seip gavosi skanus, ane? Nes atrodo jau taip skaniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 07 21, 23:25)
-Maria- koks niamnis ir toks dregnas atrodo  bigsmile.gif  O tu kita karta, pradziai, virsu folija uzdeng, o pries pabaiga nuimk ir kokiu dar 15-20 min pakepk. Man, asmeniskai, tavo pyragas Kaledas primine, nzn kodel, bet morku pyraga dazniausiai kepu butent siai sventei, mano seimynai labai patinka (tik kepu pagal kita recepta).


Ačiū už patarimą, kitą kartą taip ir darysiu 4u.gif
Atsakyti