" Varskes pyragas su pudingu",NU JO CIA TAI GERULIS TOKS,REIKS ISBANDYTI
QUOTE(aguonele @ 2009 07 15, 19:06)
man tu trapiu sausainiu tesla keista gavos idejau i saldytuva , ryt ryte ko geriu kepsiu jei tesla leis su jai dirbti bet ir varskes idaras ne ka geresnis .. jau ir paciai idomu kas cia gausis ..
Kas tau negerai su tesla?gal miltu per daug idejai?ar per mazai?
Kremas tai nesaldus,vienas ne per geriausio skonio,bet kai sutepi saldzia uogiene ir ji,tai viskas labai puiku.Nu sekmes gaminant.
QUOTE(Olesta @ 2009 07 15, 21:57)
dėti dvigubai ir dar šiek tiek, o geriausiai jei neskubu o gal ir pati namie turi, Dr.Oetkerio želiukų tris pokučius imi, ištirpini 500 ml kaaršto vandens visus tris ir atvėsusius bet dar skystus supili į kambario temperatūros jogurtą skonis bus neišpasakytas o jei dar į vidų įdėsi vaisių ir uogų
Sakykit,o cia litrui jogurto tas zeliuku kiekis?
Kaip fainai ! aciu uz pagyrimus
Beje, aimta, pyragas gavosi tikrai skanus taciau, keli pastebejimai :
1. Nusprendem, kad kita kart kepant kaskaip noretusi daugiau teslos mases , nes kaskaip dabar jos labai maaazai ir ji tokia trapi, o ir laaabai skani kita karta, manau, daryciau tesla is esamos normos + dar 1/2 normos .
2. Kepiau kaskur 190 laipsniu temperaturoje ir kaip parasyta, jog 20 min ir 30 min pridengus su folija ( beje, apie folija, pasakau jei dar netycia kas nezino, jog blizganciaja puse i apacia, o matine i virsu, nes blizgancioji atmusa siluma. ) Taigi, biski gal reikejo daugiau kept. Kita karta kepciau truputi ilgiau. Manau, kaskur 25 min. atvirai ir kokias 35 min. pridengus folija Ir po to, kaip parasyta, jog atvesinus palaikyti dar gerai saldytuve, kad mase gerai sukietetu.
Beje, aimta, pyragas gavosi tikrai skanus taciau, keli pastebejimai :
1. Nusprendem, kad kita kart kepant kaskaip noretusi daugiau teslos mases , nes kaskaip dabar jos labai maaazai ir ji tokia trapi, o ir laaabai skani kita karta, manau, daryciau tesla is esamos normos + dar 1/2 normos .
2. Kepiau kaskur 190 laipsniu temperaturoje ir kaip parasyta, jog 20 min ir 30 min pridengus su folija ( beje, apie folija, pasakau jei dar netycia kas nezino, jog blizganciaja puse i apacia, o matine i virsu, nes blizgancioji atmusa siluma. ) Taigi, biski gal reikejo daugiau kept. Kita karta kepciau truputi ilgiau. Manau, kaskur 25 min. atvirai ir kokias 35 min. pridengus folija Ir po to, kaip parasyta, jog atvesinus palaikyti dar gerai saldytuve, kad mase gerai sukietetu.
QUOTE(Vaila @ 2009 07 16, 12:00)
Sakykit,o cia litrui jogurto tas zeliuku kiekis?
900 ml ąsotėliui, bet sustingtų laisvai ir litras
QUOTE(Olesta @ 2009 07 16, 12:34)
900 ml ąsotėliui, bet sustingtų laisvai ir litras
Aciu uz paaiskinima
Arba as nematau, arba nemoku jau ieskot... Daividija, tu ten kepei tas juosteles su dzemu? Gal zinai kur tiksliai tas receptas su nuoroda? Nu man mirk negyvas, reikia pamatyt paveiksliuka tu juosteliu, o nerandu Perziurejau per ctrl f visas nuorodas kur yra i receptus, bet gal as ne taip pavadinima ivedziau.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 16, 11:10)
Arba as nematau, arba nemoku jau ieskot... Daividija, tu ten kepei tas juosteles su dzemu? Gal zinai kur tiksliai tas receptas su nuoroda? Nu man mirk negyvas, reikia pamatyt paveiksliuka tu juosteliu, o nerandu Perziurejau per ctrl f visas nuorodas kur yra i receptus, bet gal as ne taip pavadinima ivedziau.
Ne,as juosteliu nekepiau,ir recepto nezinau menu,kazkas buvo ideje gal nuoroda
QUOTE(Srove @ 2009 07 06, 11:32)
kas do daiktas "pjaustytos mandelos"
Norim sito skanumyno, bet nezinau visu ingridientu
jau radau atsakyma Jei teisingai supratau, tai migdolu plokstes?
niu greit patarkit ka iskept,tik ne keksa,neturiu nei uogu,nei vaisiu,tik sokolado cia jei idarui,visa kita surasiu ir taip..
Nu jau mano juosteles
išsikepiau keksą be jokių įdarų, su pienu ir vyšnių uogiene šviežia bus patys nagai