Įkraunama...
Įkraunama...

•Saldūs receptai su nuotraukomis•

" Varskes pyragas su pudingu",NU JO CIA TAI GERULIS TOKS,REIKS ISBANDYTI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 07 15, 19:06)
man tu trapiu sausainiu tesla keista gavos  g.gif idejau i saldytuva , ryt ryte ko geriu kepsiu jei tesla leis su jai dirbti  blush2.gif  bet ir varskes idaras ne ka geresnis ..  doh.gif jau ir paciai idomu kas cia gausis ..

Kas tau negerai su tesla?gal miltu per daug idejai?ar per mazai?
Kremas tai nesaldus,vienas ne per geriausio skonio,bet kai sutepi saldzia uogiene ir ji,tai viskas labai puiku.Nu sekmes gaminant.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 15, 21:57)
dėti dvigubai ir dar šiek tiek, o geriausiai jei neskubu o gal ir pati namie turi, Dr.Oetkerio želiukų tris pokučius imi, ištirpini 500 ml kaaršto vandens visus tris ir atvėsusius bet dar skystus supili į kambario temperatūros jogurtą 4u.gif  skonis bus neišpasakytas mirksiukas.gif o jei dar į vidų įdėsi vaisių ir uogų rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  essen.gif

Sakykit,o cia litrui jogurto tas zeliuku kiekis?
Atsakyti
Kaip fainai ! clap.gif aciu uz pagyrimus bis.gif
Beje, aimta, pyragas gavosi tikrai skanus bigsmile.gif taciau, keli pastebejimai hihihi.gif :
1. Nusprendem, kad kita kart kepant kaskaip noretusi daugiau teslos mases ax.gif , nes kaskaip dabar jos labai maaazai ir ji tokia trapi, o ir laaabai skani bigsmile.gif kita karta, manau, daryciau tesla is esamos normos + dar 1/2 normos bigsmile.gif .
2. Kepiau kaskur 190 laipsniu temperaturoje ir kaip parasyta, jog 20 min ir 30 min pridengus su folija ( beje, apie folija, pasakau jei dar netycia kas nezino, jog blizganciaja puse i apacia, o matine i virsu, nes blizgancioji atmusa siluma. ) Taigi, biski gal reikejo daugiau kept. Kita karta kepciau truputi ilgiau. Manau, kaskur 25 min. atvirai ir kokias 35 min. pridengus folija g.gif Ir po to, kaip parasyta, jog atvesinus palaikyti dar gerai saldytuve, kad mase gerai sukietetu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaila @ 2009 07 16, 12:00)
Sakykit,o cia litrui jogurto tas zeliuku kiekis?

900 ml ąsotėliui, bet sustingtų laisvai ir litras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 16, 12:34)
900 ml ąsotėliui, bet sustingtų laisvai ir litras mirksiukas.gif

Aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
Arba as nematau, arba nemoku jau ieskot... Daividija, tu ten kepei tas juosteles su dzemu? Gal zinai kur tiksliai tas receptas su nuoroda? Nu man mirk negyvas, reikia pamatyt paveiksliuka tu juosteliu, o nerandu doh.gif Perziurejau per ctrl f visas nuorodas kur yra i receptus, bet gal as ne taip pavadinima ivedziau.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 16, 11:10)
Arba as nematau, arba nemoku jau ieskot... Daividija, tu ten kepei tas juosteles su dzemu? Gal zinai kur tiksliai tas receptas su nuoroda? Nu man mirk negyvas, reikia pamatyt paveiksliuka tu juosteliu, o nerandu  doh.gif Perziurejau per ctrl f visas nuorodas kur yra i receptus, bet gal as ne taip pavadinima ivedziau.

Ne,as juosteliu nekepiau,ir recepto nezinau schmoll.gif menu,kazkas buvo ideje gal nuoroda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 07 06, 11:32)
Skanulis:

200 gr.pjaustytu mandelu
user posted image

kas do daiktas "pjaustytos mandelos" g.gif
Norim sito skanumyno, bet nezinau visu ingridientu blush2.gif

jau radau atsakyma ax.gif Jei teisingai supratau, tai migdolu plokstes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 16 liepos 2009 - 17:59
niu greit patarkit ka iskept,tik ne keksa,neturiu nei uogu,nei vaisiu,tik sokolado lotuliukas.gif cia jei idarui,visa kita surasiu ir taip.. cool.gif
Atsakyti
Nu jau mano juosteles doh.gif
Atsakyti
išsikepiau keksą be jokių įdarų, su pienu ir vyšnių uogiene šviežia bus patys nagai blush2.gif ax.gif
Atsakyti