Įkraunama...
Įkraunama...

•Saldūs receptai su nuotraukomis•

QUOTE(Srove @ 2009 07 14, 23:37)
Jamu visus i kelione wub.gif

kur jau issiruosus user posted image ? as einu tu sausainiu kepti.. negaliu neisbandyti ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Na va, jau iskepiau pyraga " Varskes pyragas su pudingu" bigsmile.gif Patiko visiems labai, net prase recepto bigsmile.gif

Recepto adresiukas: http://sigitosvirtuv...pyragas-16.html

Maniskes foto ( nors ir visai neapetitnai atrodo, sode fotkinta doh.gif lotuliukas.gif )

user posted image
user posted image
Papildyta:
+ asmeniskai idejau aguonu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 15 liepos 2009 - 19:01
kad skanus tai matosi,imu ta gabaleli essen.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 15, 15:55)
oi kiek skanybių prikepėt bigsmile.gif

mane kažkaip labai sudomino daividijos lazdelės aplietos kond. pienu
tik man įdomu, jau jų su rankytėn nepavalgysi turbūt schmoll.gif ir dar ar užpylus kond. pieno mišiniu, jas reikia dar kažkiek palaikyt g.gif

olesta, jau rankelė atmušta grietinėlės dzibukų darymui bigsmile.gif visokius raštus įvaldžius esi wub.gif

Na mes jas saukstu valgem,kai palaikytos skanesnes blush2.gif
Masculine,pyragas skanulis atrodo thumbup.gif
Atsakyti
man tu trapiu sausainiu tesla keista gavos g.gif idejau i saldytuva , ryt ryte ko geriu kepsiu jei tesla leis su jai dirbti blush2.gif bet ir varskes idaras ne ka geresnis .. doh.gif jau ir paciai idomu kas cia gausis ..
Atsakyti
Sveikos, esu naujokė ir noriu paklausti ar man užteks 20 g. žalatinos į 900 g. jogurtą kad jis sustingtų...Ačiū katra atsakysit... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 07 15, 22:31)
Sveikos, esu naujokė ir noriu paklausti ar man užteks 20 g. žalatinos į 900 g. jogurtą kad jis sustingtų...Ačiū katra atsakysit... mirksiukas.gif

žiūrėk, kiek gramų litrui parašyta ant pakelio ir išskaičiuok, kiek reikia 900-iems šimtams 4u.gif
Atsakyti
[quote=Masculine,2009 07 15, 18:57]
Sveikos mergaites 4u.gif
Na va, jau iskepiau pyraga " Varskes pyragas su pudingu" bigsmile.gif Patiko visiems labai, net prase recepto bigsmile.gif

Vos nenugriuvau, pacius pyrago nuotraukas, gerai, kad sedejau doh.gif Super thumbup.gif
Itrauktas i sios savaites gamybos planus bigsmile.gif Privalau isbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 15, 22:47)
žiūrėk, kiek gramų litrui parašyta ant pakelio ir išskaičiuok, kiek reikia 900-iems šimtams 4u.gif

ten parašyta kad į 400 ml vandens reikia ištirpinti želatiną ir daugiau nieko...ką daryt dabar... g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 07 15, 22:52)
ten parašyta kad į 400 ml vandens reikia ištirpinti želatiną ir daugiau nieko...ką daryt dabar... g.gif

dėti dvigubai ir dar šiek tiek, o geriausiai jei neskubu o gal ir pati namie turi, Dr.Oetkerio želiukų tris pokučius imi, ištirpini 500 ml kaaršto vandens visus tris ir atvėsusius bet dar skystus supili į kambario temperatūros jogurtą 4u.gif skonis bus neišpasakytas mirksiukas.gif o jei dar į vidų įdėsi vaisių ir uogų rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 15 liepos 2009 - 21:58
QUOTE(spyglej @ 2009 07 15, 22:52)

na mano krastiete paziurejau ka raso mano zelatina: 500 ml reikia 6 lapeliu zelatinos 4u.gif o 1 lapelis yra 2 gr birios zelatinos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 15 liepos 2009 - 22:02
QUOTE(Olesta @ 2009 07 15, 22:57)
dėti dvigubai ir dar šiek tiek, o geriausiai jei neskubu o gal ir pati namie turi, Dr.Oetkerio želiukų tris pokučius imi, ištirpini 500 ml kaaršto vandens visus tris ir atvėsusius bet dar skystus supili į kambario temperatūros jogurtą 4u.gif  skonis bus neišpasakytas mirksiukas.gif o jei dar į vidų įdėsi vaisių ir uogų rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  essen.gif

Ne tokių neturiu schmoll.gif bet turiu pirktinių žele kivio pakelį ir dar du kažkokius...o tie netiktų g.gif
Atsakyti