Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(sobieska @ 2009 07 15, 22:10)
Jeigu manes mano atmintis neapgauna...tai as ja kaip jau ir esu maciusi...Jennifer negasdink...kiba reiks kreiptis i baltus chalatus pagalbos

nu kiba tau reikia akinių, juk parašiau dar viena, kita, panaši, kaip ana, bet beicuota ir nesendinta lotuliukas.gif
Atsakyti
Kvarteto "laikraštinė" serija - fantastinis reikalas visom prasmėm. Na, labai labai wub.gif
Sėdžiu visa laiminga tiek daug darbelių prisižiūrėjusi, nemažai jų gyvai teko laimė, tsakant, net ir pačiupinėt (jakatos 4u.gif , Jennifer 4u.gif darbai)... mirksiukas.gif
Visoms dėkui už virtualią parodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 15, 23:14)
, kita, panaši, kaip ana,

As sito nemaciau ir neskaiciau...(guodziuosi/teisinuosi)
user posted image
Atsakyti
Kaip ir Bite,aciu uz virtualia paroda bigsmile.gif wub.gif
Kol neuzmirsau doh.gif Kvartetas- laikrasciu intrpretacijos thumbup.gif 4u.gif
Lebut- vestuvine dovana super ideja 4u.gif
Jenifer- dovanos nerealios,kaip visada 4u.gif 4u.gif
nepykit,kad kitu nepaminejau,visu darbai thumbup.gif visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sobieska,ne i tema rolleyes.gif ,bet kaip pavyko tuos grauzikus iskapstyt bigsmile.gif bigsmile.gif As vis vargstu doh.gif
Atsakyti
Pirmiausia noriu palinket visoms labos nakties smile.gif
user posted image
QUOTE(Vedda @ 2009 07 15, 23:37)
Sobieska,ne i tema  rolleyes.gif ,bet kaip pavyko tuos grauzikus iskapstyt  bigsmile.gif  bigsmile.gif As vis vargstu  doh.gif

...o dabar galim ir paplepeti smile.gif ...tai labai efektyvi priemone...daznai reiskiuosi NA (namu aplinkos temoj) ten daug buvo apie tai diskutuota.Kurmiai negaudami esti pusantros valandos nustimpa,ikrite i trilitrini slovika jie savo jegomis nesugeba is ten issiropsti...pliusas mano fazendai,isgelbetas zoles grozis,bet...yra auku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 15 liepos 2009 - 22:50
O čia visas vaišinu kvepiančiomis miško žemuogėlėmis:

user posted image
[/quote]

I sita foto paziurejus tysta seiles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 07 15, 23:49)
bet...yra auku biggrin.gif

irnesakyk.gif grozis visada reikalauja auku mirksiukas.gif Kaip visada genealu,tai kas paprasta doh.gif Kita savaite,kurmiams mazai nepasirodys lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Jenifer grazi vyndeze, as taip pat greit savaja idesiu i kompanija drinks_cheers.gif
Atsakyti
As kadangi neperseniausiai prisijungiau prie dekupažininkių kolektyvo tai kortu dežute mačiau pirma karta 4u.gif

Labai puiki idėja, žinau jau ir kam dovanosiu blush2.gif Belieka tik rast tokia dezute į kuria tilptu viena kortu kalade g.gif kopijuosiu mintį, bet ne darbeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2009 07 16, 07:31)
As kadangi neperseniausiai prisijungiau prie dekupažininkių kolektyvo tai kortu dežute mačiau pirma karta  4u.gif

Labai puiki idėja, žinau jau ir kam dovanosiu  blush2.gif Belieka tik rast tokia dezute į kuria tilptu viena kortu kalade g.gif kopijuosiu mintį, bet ne darbeli  ax.gif

oi, kai tų dėžučių yra pirkti spec. parduotuvėlėse, kai dėtas beicas ir priklijuota servetėlė, anoks čia menas, tik kad darbelio šiek tiek yra. Nebijok, nekaltinu niekada nieko kopijavimu (niekas nieko dar nekopijavo) lotuliukas.gif Jei tik patinka kažkas, išeina, tai ir pirmyn, man dar ir malonu bus biggrin.gif

ačiū visoms mergytėms už pagyrimus rolleyes.gif

Sobieska ten tarp nuotraukyčių yra mano komentariukai, tai va ten ir rašiau, kad jau panašią rodžiau, kam šita skirta ir kuo skiriasi. Ko gero nelabai akis užkliūna už tų parašymų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 16 liepos 2009 - 08:03
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 15, 22:54)

Vyninė labai graži wub.gif tikrai puiki dovana smile.gif o kur pirkai beicą?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
user posted image
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 16, 09:02)

biggrin.gif nieko nuostabaus,kad ir nepastebejau...darbai viska nustelbe,be to juk buvo vakaras ir tamsu...
Atsakyti