Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(PACIOS @ 2009 07 14, 15:40)
Kazkas pageidauja vaizdu....
Parodysiu lekstes,tiesa jos darytos jau senokai....ir beje su lipalu

labai grazios lekstes 4u.gif

QUOTE(jakata @ 2009 07 14, 19:38)
Na ir as nosy ykisus parodusiu maza darbely  4u.gif

kokia sauni pakabele 4u.gif man labiausiai patiko raudona masinyte is priekio wink.gif ir isdegintas vardas su punktyriukais thumbup.gif

QUOTE(baltė @ 2009 07 14, 21:38)
Rodaus ir aš, pagaliau pabaigiau, kažkaip ilgai man dirbosi...
Padėklas - duoninė...

labai grazus motyvas ant duonines isores, toks paprastas, lengvas 4u.gif

QUOTE(kvartetas @ 2009 07 14, 22:07)
...ogi komplektuka padariau savo broliui...

nu kokia faina dovana!!!! viskas thumbup.gif thumbup.gif ir dar balionelis uz pasidalinima patirtimi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vedda @ 2009 07 13, 16:41)
Nieko mandro,tik duokle svedu be galo mylimoms rozems  mirksiukas.gif
sena lempa sugryzusi is siukslyno

daznai pas jus uzsuku visu darbai grazus ir mieli  bigsmile.gif

praleidau blush2.gif labai grazus darbai 4u.gif

uzsuk dazniau parodyt darbeliu 4u.gif
Atsakyti
user posted image idomu ka gero ir grazaus zada siandiena
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jakata @ 2009 07 14, 21:00)
Jennifer, prazuvele  mirksiukas.gif
laukiam gryztant namo  drinks_cheers.gif

Grįžtu šiandien, bet neilgam. Kaip fainiai laiką praleidau, atsipalaidavau, nu ne tas žodis. Ir visos dovanos krikštatėviams laabai patiko.tik vienos nespėjau nusifotkinti. Bet tikiuosi bus dar proga. Krikštatėvis net dekupažu susidomėjo, jis toks labai kruopštuolis ir prie rankų darbo linkęs. Sakė bandys biggrin.gif
Nebežinau kieno, bet labai patiko duoninė.
Nepykite, aš gal kažkokia kitokia, bet laikraščiai niekaip manęs nežavi blush2.gif
Šiaip idėja, kaip padaryti kažką įdomaus amerikos lietuviui, tikrai šauni. Tokiam atvejui, idealu su laikraščiais, bet šiaip, tikria ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 15 liepos 2009 - 08:35
nu kvartetas suzaveta begalo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau tokie gražūs paskutiniai darbeliai, tai jau man nėra ko lygintis, bet pasirodau.
Dalyvavome vestuvėse svečiais, o kvietime buvo nurodyta dovanoti, lengvai konvertuojamus daigtelius, tai nutarėme pinigėlius įdėti į dekupažuotą dėžutę, taip pat ir gėlytės pačios darytos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lebut @ 2009 07 15, 09:54)
taip pat ir gėlytės pačios darytos.

user posted image pasaka,kokia sauni ir originali dovanele
Papildyta:
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 15, 09:28)
Krikštatėvis net dekupažu susidomėjo, jis toks labai kruopštuolis ir prie rankų darbo linkęs. Sakė bandys  biggrin.gif

Jennifer user posted image tai kaip ir gresia patapt potencialia mokytoja
Atsakyti
Šaunuolės mergaitės, labai daug gražių darbelių 4u.gif
Ypač įstrigo berniukiška pakabėlė ir Kvarteto rinkinukas wub.gif Nu labai labai wub.gif
Atsakyti
aciu labai uz pagyrimus aciuks.gif aciuks.gif . as sau irgi nesidaryciau nieko panasaus, nes mes tai turime kiekviena diena. ivertiname tik tada kai to netenkame. ax.gif ir paliekame tokie sentimentalus biggrin.gif .

lebut labai grazi dezute ir tos gelytes nuostabios. nu kaip noreciau isbandyt masos ta technika blush2.gif .
Atsakyti
Sveikutes,na jus visos tiesiog saunuoles:ir pakaba berniukui ir laikrastiniai darbukai ir vestuvine dovanele labai grozus ir originalus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taip idomu,kai tiek daug nauju ideju... biggrin.gif
O uz leksteles didelis aciuks.gif
Atsakyti
Nugi ačiū, kam patiko ta duoninė rolleyes.gif ax.gif
Man dabar tik lieka sugalvot kur padėt...

QUOTE(urupeja2 @ 2009 07 14, 23:32)
Duonine labai daili, turiu tokia servet kai i ja ziuriu neatrodo taip graziai kaip ant tavo duonines smile.gif

Man ši servetėlė kažkada labai patiko, dabar taip ant ribos... Klijavau ištisinę servetėlę, tai galvojau nepavyks tiek to, jau buvau pasiruošus kitą motyvą... Bet dar taip gražiai ir lengvai neteko klijuoti... Kiekvieną sienelę prikilijavau per 5 min. be jokių raukšlyčių... Tai ir palikau šita motyvą smile.gif O dar buvau pasiruošusi su paukščiais ir su sakurų žiedais, bet neprireikė smile.gif

lebut, na, ką tu, kaip tai negali. Gražu gi labai, tik nelabai matosi, kai jau saupakuota ir dar gėlytė ant viršaus... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

o jau darbų kiek bigsmile.gif labiausiai patiko Veddos sena lempa ir Kvarteto dovana wub.gif super idėja clap_1.gif ir Lebutes darbas toks traukiantis akį 4u.gif graži dovana vestuvių proga thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(lebut @ 2009 07 15, 08:54)
Dalyvavome vestuvėse svečiais, o kvietime buvo nurodyta dovanoti, lengvai konvertuojamus daigtelius, tai nutarėme pinigėlius įdėti į dekupažuotą dėžutę, taip pat ir gėlytės pačios darytos.

labai graziai atrodo dovanele wink.gif ir tos gelytes puikiai tinka smile.gif) as "ant greicio" bandziau irgi tas gelytes padaryt, bet... nesigavo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 15 liepos 2009 - 11:09