Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

kadangi sobieska nori vaizdu tai negaliu atsisakyt parodyt. plusejau issijuosus smile.gif .
be ivado niekaip bigsmile.gif . ogi komplektuka padariau savo broliui, kuris uzsienyje gyvena jau 10m. per visa laikotarpy gryzo i lietuva tik 2k doh.gif . zadam kita men pas ji vaziuoti pailseti flirt.gif, bambas padeginti siltuos krastuos smile.gif . tai ilgai brandinau minty, kaip jam ka padaryt-- kad kaskas atspindetu lietuva. tuo paciu, kad neatrodytu banaliai. ir sove mintis panaudoti laikrascius thumbup.gif . dabar kai nuvaziuosiu liepsiu paskaityt ar neuzmirso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lietuviu kalbos.

user posted image

user posted image
abieju pakabu viena puse su laikrasciais, kita su servetele.
user posted image
o cia visas komplektas
user posted image
viska sendinau su tuo naujuoju akrilano sendintoju. smulkokai pasisendino, bet ziuriu kad neblogai vistiek ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 07 14, 23:07)

viska sendinau su tuo naujuoju akrilano sendintoju. smulkokai pasisendino, bet ziuriu kad neblogai vistiek ax.gif .
o cia visas komplektas

Vau bigsmile.gif kokia mintis nereali, ir pats darbas puikus. thumbup.gif
O kur galima įsigyti akrilano sendintojų, gal kokia nuorodėlę jei yra, ar kaip jų buteliukai atrodo galėtum įmesti blush2.gif
Atsakyti
kvartetas 4u.gif 4u.gif 4u.gif TOBULA
Pati noreciau tokiu dovanu.
As irgi vis masta apie laikrascius, bet netraukia manes lietuviskieji sakinukai lotuliukas.gif laukiu anglisko ir gal kokio japonisko laikrastuko .. rolleyes.gif

Saunuole, labai labai wub.gif

Cia dar padazyta ant virsaus?
Atsakyti
is pradziu mirkiau laikrascius juodos arbatos nuovire. bet man vistiek neuzteko to gelsvumo-rudumo. uzdaziau dar ant virsaus gelsva-->ochra-->zaliai melsva. as specialiai tik lietuvisku tekstu norejau smile.gif, turbut jau supratot mano minty. prideliojau dar ir skelbimu visokiu ir seip aktualijas......
Papildyta:
ryt nufotkinsiu buteliukus, nes internetines nuorodos nzn ju
Atsakyti
Tikrai šaunuolė thumbup.gif Spalvos liuksiškai suderintos... Puikus komplektas...
Aš būsiu neoriginali, bet tiesą sakant irgi seniai noriu panaudoti laikraščius, bet tokius tikrai labai senus (kur gauti? biggrin.gif ) arba nelietuviškus, kaip Džiuga... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 07 14, 23:24)
Tikrai šaunuolė thumbup.gif Spalvos liuksiškai suderintos... Puikus komplektas...
Aš būsiu neoriginali, bet tiesą sakant irgi seniai noriu panaudoti laikraščius, bet tokius tikrai labai senus (kur gauti? biggrin.gif ) arba nelietuviškus, kaip Džiuga... smile.gif

Man puikiai nugelto laikrasciai, laikyti balkone, sauleje. Juos tiesdavau ant kedes, pries purskiant sintetiniu laku. Gal ir tai tureo itakos - tikrai labai gelona, dar ir ismeciau jos doh.gif
Atsakyti
Nu gi baisiau grazu ta laikrastine mintis thumbup.gif ! Kvartetas - lenkiuosi zemai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jakata: 14 liepos 2009 - 22:27
QUOTE(baltė @ 2009 07 14, 23:24)

ispanisku galeciau parvesti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 14 liepos 2009 - 22:27
Linkejimai is Kauno
user posted image

QUOTE(kvartetas @ 2009 07 14, 23:07)
kadangi sobieska nori vaizdu tai negaliu atsisakyt parodyt. plusejau issijuosus  smile.gif .

biggrin.gif virsijai visus lukescius...ideja super thumbup.gif Esu pasiknisusi po sena lietuviska spauda doh.gif nu nevežė ji manes,bet kai pamaciau tavo tvarini-blyn gi galima kazka grazaus isspaust ir but patriote biggrin.gif

Is tokiu popiereliu irgi turetu aki traukt bigsmile.gif
user posted image

Balteuser posted image duonine atrodo kaip tikra duonine biggrin.gif
Atsakyti
dar norejau vienu atradimu pasidalinti sadolino firma turi toki efektuka metalik silk. ju yra su ale sidabriniu tokiu perlamutru arba auksiniu. daziau vidu su jais ta melynai zalsva. gavosi panasus efektas kaip su patina. ta priemone galima tonuoti su pigmentais. kokia nori spalva tokia ir pasidarai. nzn gal jums ir nenaujove ax.gif . tai vidus labai prabangiai atrodo skyreliai auksinis akrilas.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 07 14, 22:26)
Man puikiai nugelto laikrasciai, laikyti balkone, sauleje. Juos tiesdavau ant kedes, pries purskiant sintetiniu laku. Gal ir tai tureo itakos - tikrai labai gelona, dar ir ismeciau jos  doh.gif

Ai, aha, pas mane irgi tas pats, gelsta jie nuo saulės... drinks_cheers.gif

QUOTE(kvartetas @ 2009 07 14, 22:27)
ispanisku galeciau parvesti  blush2.gif

Tiks labai smile.gif

Smagu, kvartetas, kad pasidalini savo atradimais thumbup.gif

Ačiū, Sobieska smile.gif
Atsakyti
Pakaba tai superine 4u.gif
Duonine labai daili, turiu tokia servet kai i ja ziuriu neatrodo taip graziai kaip ant tavo duonines smile.gif
Kvartetas dar karteli pagirsiu, labai grazus suderintas rinkinukas smile.gif
Atsakyti