Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(kvartetas @ 2009 07 11, 20:41)
as irgi anksciau kai paziuredavau i sages pasiuvinetas maniau, kad cia ner kas veikti padaryt. o dabar kai pabandziau tai tikrai taip nebegalvoju. karoliukus siuvinejau 2d. jau nebekalbu kad dekupazinau pagrinduka. aisku jei daryciau pastoviai prasimusciau, eitu greiciau, graziau ir t.t.
o ta juoda spalvyte naturoij nera tokia pabaltavus viskas normaliai, nuejau paziurejau smile.gif
dabar dar noriu pamegint is modelino pasidaryt pagrindukus. pasiskaiciau esme tai bandysiu. jei gausis kasnors pasirodysiu mirksiukas.gif

Tikiu, kad yra ką veikti (todėl biseriauti ir nepradedu, nors karoliukų namuose, tai ojojoo). Bet net nesitiki, kad tai tavo pirmas blynas, nes dailiai suverta, tenka visokių pamatyti sagių, nesimetriškų, nesuderintų. Tikrai kruopšti esi 4u.gif
Motyvas gal tik nuotraukoj gavosi neryškus, kaip visos pastebėjom, gyvai visada yra gražiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 11 liepos 2009 - 22:29
Dziuga puiki krikstadeze ta suknyte pritapyta thumbup.gif , bet tas drugys ant mergytes galvytes man ir nesiziuri blush2.gif , bet kaip sakiai toks uzsakymas ir foto gal taip atrodo , o naturoje viskas ok smile.gif
Atsakyti
nea ne pirmoji cia sage. pries tai dariau dar keleta tokiu visai visai primityviu, kad perprasti kaip reikia graziai tuos karoliukus prisiuti. o sitai jau nusipirkau spec adata , ir darbas pajudejo iskart. pries tai tai tik nervas imdavo, nes kas 10karoliukas tik pratilpdavo pro adata doh.gif doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 12 liepos 2009 - 10:46
kvartetas labai daili sage wub.gif
Atsakyti
nuotraukos nelabai kokios,bet stai mano pirmasis darbelis 4u.gif
[img=http://img229.imageshack.us/img229/3351/001ldi.th.jpg]
[img=http://img229.imageshack.us/img229/3347/006tda.th.jpg]
Atsakyti
QUOTE(Picea Abis @ 2009 07 12, 13:47)

oba,man labai patiko ta ekspresija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Picea Abis @ 2009 07 12, 12:47)

kokia nereali dezute wub.gif saunuole tu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 07 12, 16:29)
kokia nereali dezute wub.gif saunuole tu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

man ir ji paliko labai gera ispudi,kazkas naujo,ne vien banalios gelytes,stebink ir toliau mus savo ekspresyviais darbais,o dar kaip pradedanciai 10 balu,toliau manau bus tikri meno kuriniai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Picea Abis @ 2009 07 12, 13:47)

Gražu wub.gif ir čia pirmas darbas bigsmile.gif kas bus toliau ax.gif Labai patiko paveiksliukas. O su kuo sendinai?
Atsakyti
o labai dekui visoms 4u.gif o banaliu gelyciu mano darbuose manau tikrai nebus, kazkaip man norisi kitokiu dalyku.dariau si darba,dar tik ekspermentavau viska,nezinojau kaip kas tiksliai,na ir gavosi kaip gavosi,man patinka visai. smile.gif o sendinau su antika is artmanijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Picea Abis @ 2009 07 12, 17:04)
o sendinau su antika is artmanijos 4u.gif

Taip ir maniau smile.gif
Atsakyti
o as nieko pries neturiu pries "banalias gelytes" Grazu ir i jas paziuret ...ir i netradicinius motyvus rolleyes.gif
Atsakyti