Lebut, kolege dezute lupo lupo visa diena (mano plastmasines geles) galiausiai issinese dukrai rodyt
o ryt nakti fotoaparatas gris- As kantri, as labai kantri (taip ir patikejau)
dekui visom pagyrusiom mano laikrodi
o kas nepatikejo ,kad tai servetele,tai isties servetele pirkta is kriese
aciu visoms, kurios pagyre
Labai patiko lekste su katinais, evanevoa auskariukai, o gajytes pakabyte kokia miela su avelemis
merginos ieskokite savo miestu dekupa parduotuvese akrilano firmos gamybos lako, pas mus Klaipedoje prekiauja viena dekup parduotuve sitos firmos gamintu dvikomponenciu laku, jei kas vaziuosit i Klaipeda , tai adresiukas sitos parduotuves: Aukstoji g. 7 (salia parodu rumu)
Labai patiko lekste su katinais, evanevoa auskariukai, o gajytes pakabyte kokia miela su avelemis
merginos ieskokite savo miestu dekupa parduotuvese akrilano firmos gamybos lako, pas mus Klaipedoje prekiauja viena dekup parduotuve sitos firmos gamintu dvikomponenciu laku, jei kas vaziuosit i Klaipeda , tai adresiukas sitos parduotuves: Aukstoji g. 7 (salia parodu rumu)
Labas rytelis mergytės, Taip seniai pas jus buvau. Sugrįžau, kaip sakoma, paklydėlė.
Sobieska, angelytis be galo gražus. Jaučiu jiems silpnybę...
Visų darbeliai tikrai šaunūs. Įstrigo atmintin laikrodis su Elviu, nepamenu kieno, tikiuosi nepyksite
Dėžutė kortoms(nes pati dabar tam tikslui ir tokio pat kirpimo gaminu)
Dėžutė su pieštu medžiu
Na o dabar pasirodysiu ko aš pridirbau
Dantukų dėžutė daryta prieš sesiją, bet nepamenu ar rodžiausi.

Puodelis MB

Sobieska, angelytis be galo gražus. Jaučiu jiems silpnybę...
Visų darbeliai tikrai šaunūs. Įstrigo atmintin laikrodis su Elviu, nepamenu kieno, tikiuosi nepyksite
Dėžutė kortoms(nes pati dabar tam tikslui ir tokio pat kirpimo gaminu)
Dėžutė su pieštu medžiu
Na o dabar pasirodysiu ko aš pridirbau
Dantukų dėžutė daryta prieš sesiją, bet nepamenu ar rodžiausi.

Puodelis MB

[quote=sobieska,2009 06 26, 07:52]
Is serijos "angelai"...
Angelas ant debesies
Nepaprasto grožio dėžutė.....
Is serijos "angelai"...
Angelas ant debesies
Nepaprasto grožio dėžutė.....
labai grazi kvarteto dezute.O Mamukas indriukas tai sunervijo:)tik parsisiunciau ta servetele laikrodziui:))))))nu teks pergalvoti kazka, arba padaryti toki pat:))))
Fantastiška Sobieskos dėželė
Sobieska,tavo angelas labai...labai......................................................
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 06 24, 17:00)
Atsitempiau iš senos temos, bet negalėjau nepagirti, gražu, puiku
Aciu, man si dezute ir labai patiko, kai padariau...Laukiu nesulaukiu rugsejo, kai galesiu pradet dirbti normaliai