Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

ai nepasakiau bustine pagrindine yra gargzduose, betu turi ir pacioj klp filiala.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 06 25, 14:37)
Aš pasirodysiu savo ilgai darytą dėžutę "Medis"...

Kokia faina dezute,vienas grazesniu tavo darbuku wub.gif Ir padariau isvada-nafik tau serveteles,jei pati graziai piesti moki.Laaabai grazus medis dangtelio virsui israitytas

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 06 25, 14:57)

ocia mano laikrodukas,cia servetele mirksiukas.gif net autografas preslio yra biggrin.gif

Tikrai nepatikesiu,kad cia servetele,kol neparodysi bigsmile.gif Labai liuks laikrodukas,net labai,labai thumbup.gif
QUOTE(urupeja2 @ 2009 06 25, 17:12)
kazkodel vienos foto nerodo, bandau ikelt is naujo g.gif, cia to naujo dvikomponencio smulkus skilimas

"Nupaisei" grazu skeldejima mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokie saunus darbeliai thumbup.gif 4u.gif tokie profesionalus visi wub.gif
Rodau ir savo mazyti darbeli ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 06 25, 09:37)
Įdomus užsakymas  bigsmile.gif

Labai visų gražūs darbeliai, ir visoms 4u.gif labai sužavėjo Džiugos+. Išduok su kuo ir kaip sendinai, labai gražus skylimas gavosi ax.gif
Atsakyti
Vis klausiat biggrin.gif Visi paskutiiai darbai daryti su Artmanijos "Antika". Toks pastebejimas - cia pirktas jau antras sendintojas, tai sis graziau skyla nei pirmasis turetas g.gif
Man jis patinka, nes gali padaryti is sendintojo kazkoki vaizdeli biggrin.gif Butent toj dezutej, kur Venecija, norejosi danguj audra pavaizduoti ... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 25 birželio 2009 - 18:13
Ačiū mergiotės labai 4u.gif

Man laikrodukas irgi patiko, tie krašteliai labai gražiai žiūrisi smile.gif Nepasakyčiau kadčia sevetėlė, labai gražios spalvos.

Tikrai gražiai suskilus ta gėlėta dėželė. rolleyes.gif Norėčiau ir aš išbandyti tą naują laką... g.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif Na as ir vel pasirodysiu su savo auskariukais ax.gif
user posted image

oj kokia didele foto gavosi, kita keliu mazesne:
user posted image

Tik kokybe nuotrauku nelabai gera blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaneva: 25 birželio 2009 - 18:58
QUOTE(kvartetas @ 2009 06 25, 17:42)
firma akrilanas pradejo gaminti naujus sendinimo lakus. vienkomponenti ir dvikomponenti. dvikomponentis yra smulkaus skilimo ir stambaus. labai pigus vienas buteliukas 100ml 10.50lt.

o kur jo galima nusipirkti?
Atsakyti
Laba diena,
As irgi noriu parodyti savo viena is pirmuju darbeli 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Tik atsiprasau uz nuotrauku kokybe doh.gif
Atsakyti
Ogogo koks gražus naujasis puodas biggrin.gif

Džiuga, kvartetai -jūsų dėžutės fantastiškos bigsmile.gif
Mamuko Indriuko laikrodis man vaikystės savaitgalius iš karto primena, nes tėtis rokenrolus rytais leisdavo lotuliukas.gif thumbup.gif
Balte labai graži ir skoninga arbatinė 4u.gif
Evaneva auskariukai su žiedų mergina tokie mhhhh wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 25 birželio 2009 - 20:44
Evaneva, pirmieji auskarai labai grazus thumbup.gif

Gajyte, puikios avytes wub.gif

Marinciko katinus tai i konkursa reikia det va sita: http://mymink.5bb.ru...=167422#p167422

Dziuga+ ir vel tavo darbelis (laikrodukas) suzavejo blush2.gif
nors as visiskai ne preslio gerbeja

Hm vakar turejau VIP mokine - mama lotuliukas.gif padarem grazia dezute ale fotoaparatas isveztas, o noris parodyt nors stauk doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2009 06 25, 19:51)
Laba vakara  smile.gif  Na as ir vel pasirodysiu su savo auskariukais  ax.gif
oj kokia didele foto gavosi, kita keliu mazesne:
Tik kokybe nuotrauku nelabai gera  blush2.gif

Tai labai gerai pirmieji, viskas aiškiai matosi, pirmieji super auskariukai thumbup.gif Gal gali pasidalinti paveiksliuku blush2.gif
QUOTE(Maša @ 2009 06 25, 21:48)
Hm vakar turejau VIP mokine - mama  lotuliukas.gif  padarem grazia dezute ale fotoaparatas isveztas, o noris parodyt nors stauk  doh.gif  lotuliukas.gif

Maša galiu pagelbėti su fotoaparatu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lebut: 25 birželio 2009 - 21:08