Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

bigsmile.gif Kvartetas labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dezute.
Be zodziu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dziuga+, Kvartetas, abiem po 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 06 25, 11:05)
labas rytas po ramaus savaitgalio ateinu rodytis.
virsus spausdintas paveiksliukas sonai tapyti 4u.gif .

laaaabai grazuuuu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes darbstuoles, is ankstesnes temeles labai suzavejo Dziugos+ dezute,(skubus uzsakymas) ir grites dezute
Sioje temeleje vel dziuga sauniai pasidarbavai 4u.gif
Ikea taupykle daili, neraprie ko prikibti 4u.gif
Kvartetas kortine super thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražiai pradėta temelė, gražios visos dėžutės... smile.gif man ypač su kortomis spalvos patiko, o su kėgliais sendinimas smile.gif thumbup.gif

Aš pasirodysiu savo ilgai darytą dėžutę "Medis"... Kažkaip vis trūko man įkvėpimo ją pabaigti, vis atidėdavau į šoną, bet Joninių naktį švintant pribaigiau (arba ji mane biggrin.gif )... Ilgai derinau dėliojau, niekaip neradau, ką dėti ant viršaus, tai galiausiai nusipiešiau pati. Tokia vat ta istorija... smile.gif Nemažai laiko pareikalavo, nors to gal ir nesimato, čia visi raštukai perpiešti, viršus išpieštas akrilu (gavosi net iškilus toks)...

user posted image
Atsakyti
balte labai daili dezute 4u.gif
ocia mano laikrodukas,cia servetele mirksiukas.gif net autografas preslio yra biggrin.gif user posted image
Atsakyti
matosi kad dirbai issijuosus, labai grazi ir issiskirianti dezute wub.gif

ir mamukoindriuko laikrodis superinis wub.gif
Atsakyti
Balte labai grazi dezute 4u.gif
Mamuko Indriuko laikrodukas isskirtinis, grazu 4u.gif
Idedu dezute , ji ne melyna,o violetine pagal servet motyva zibutes, sendinta su nauju lietuviu 'akrilana"firmos dvikomponenciu(cia smulkus skilimas, dar yra dvikompon stambaus skilimo-ir pigu ir gerai, 2x100ml 21 lt) ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 06 25, 15:10)
Balte labai grazi dezute 4u.gif
Mamuko Indriuko laikrodukas isskirtinis, grazu 4u.gif
Idedu dezute , ji ne melyna,o violetine pagal servet motyva zibutes, sendinta su nauju lietuviu 'akrilana"firmos dvikomponenciu(cia smulkus skilimas, dar yra dvikompon stambaus skilimo-ir pigu ir gerai, 2x100ml 21 lt) ax.gif

labai grazios spalvos 4u.gif wub.gif
Atsakyti
kazkodel vienos foto nerodo, bandau ikelt is naujo g.gif, cia to naujo dvikomponencio smulkus skilimas
user posted image
Atsakyti
[quote=urupeja2,2009 06 25, 17:12]
kazkodel vienos foto nerodo, bandau ikelt is naujo g.gif, cia to naujo dvikomponencio smulkus skilimas

Apie kokį čia naują dvikomponentį kalbi?Iš kur pirkai bigsmile.gif
Atsakyti
firma akrilanas pradejo gaminti naujus sendinimo lakus. vienkomponenti ir dvikomponenti. dvikomponentis yra smulkaus skilimo ir stambaus. labai pigus vienas buteliukas 100ml 10.50lt.
Atsakyti