Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(artemide23 @ 2009 10 26, 15:38)
O, gerai, ten yra På vei rinkinukas visas  thumbup.gif  tai jau man tada nereikia rasyti pamokas, ar dar rasyti?  g.gif

butinai rasyk 4u.gif bandau jus pasivyti ax.gif dabar mokinuosi 6 pamoka tai dar toli iki jusu
Atsakyti
Na jau ir taip neblogai thumbup.gif Svarbiausia neuzleisti mokslu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 10 26, 14:38)
O, gerai, ten yra På vei rinkinukas visas  thumbup.gif  tai jau man tada nereikia rasyti pamokas, ar dar rasyti?  g.gif

Butinai rasyk. As uzsiregistravau, bandziau siustis, bet man arba failai sugadinti ateina, arba neleidzia nemokamai siustis. Gal ka ne taip darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flutyte @ 2009 10 22, 21:35)
Sveiki nzn ar jau kasnors parase sita adresiuka  g.gif  Cia yra daug kalbu mokymuisi skirtu programu ir knygu. Nuoroda

Cia taip isiverziau i jusu temute, bet pamaciau nebloga nuoroda panorau ir as atsisiusti si bei ta blush2.gif tik kad man nelabai pavyksta atsisiusti.. rodo kad mokama.. o gal as ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 10 26, 13:38)

butinai rasyk, nes kaip gi taip cia bendrausim mirksiukas.gif

QUOTE(dovaira @ 2009 10 29, 19:06)
Butinai rasyk. As uzsiregistravau, bandziau siustis, bet man arba failai sugadinti ateina, arba neleidzia nemokamai siustis. Gal ka ne taip darau g.gif

as pabandziau ir viskas kuo puikiausiai gaunasi mirksiukas.gif issirenki reikiama knyga ar cd, paspaudi po ja nuoroda see all, tada po download reikiama nuoroda. veliau atsidaro langas su rapidshare atsisiuntimo programa, pasirenki free user ir palauki kol leis siustis, tada spaudi download. kai atsisiuncia, praso slaptazodzio, kuris yra parasytas po nuorodomis ir viskas smile.gif tikiuosiu isejo paaiskinti blush2.gif

o stai ir as sugrizau thumbup.gif jau nuo gruodzio pradesiu lankyti kursus, nes vyras bus pabaiges 2 lygi ir gales pabuti su vaikais namie. nemazai primirsau kiek cia su jumis mokinausi, bet gimus antrai dukrytei nelabai ir laiko buvo ax.gif bandysiu neuzilgo prisijunti prie jusu vel rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, atsisiunciau sekancius, tad jei kam ko reikia, galiu persiusti per skype 4u.gif :

Norsk for utlendinger 1 - Arbeidsbok

Norsk for utlendinger 1 - Grunnbok

Norsk CD1, CD2 - MP3

Bo i Norge
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2009 11 01, 13:18)
issirenki reikiama knyga ar cd, paspaudi po ja nuoroda see all, tada po download reikiama nuoroda. veliau atsidaro langas su rapidshare atsisiuntimo programa, pasirenki free user ir palauki kol leis siustis, tada spaudi download. kai atsisiuncia, praso slaptazodzio, kuris yra parasytas po nuorodomis ir viskas smile.gif tikiuosiu isejo paaiskinti blush2.gif

Na, kaip ir viska taip pat dariau, tik man niekur neklause jokio slaptazodzio, gal todel, kad raso jog failas sugadintas arba nezinomos kilmes. Parsisiunciau viena faila, kur nuoroda buvo i kita psl. , tai be problemu.
Supratau, kodel meto errorus. Buvau neperskaicius, kad puslapis tuo metu labai apkrautas ir siulo bandyti veliau. Bet idomu, kodel man vis sugadinti failai ateina? g.gif Gal as kokios programos neturiu?
Atsakyti
QUOTE(dovaira @ 2009 11 01, 20:57)
Na, kaip ir viska taip pat dariau, tik man niekur neklause jokio slaptazodzio, gal todel, kad raso jog failas sugadintas arba nezinomos kilmes. Parsisiunciau viena faila, kur nuoroda buvo i kita psl. , tai be problemu.
Supratau, kodel meto errorus. Buvau neperskaicius, kad puslapis tuo metu labai apkrautas ir siulo bandyti veliau. Bet idomu, kodel man vis sugadinti failai ateina? g.gif Gal as kokios programos neturiu?

sveika 4u.gif
kokios knygutes nori, galiu atsiusti (pvz per skype) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovaira @ 2009 11 01, 18:57)

kiek teko komentaru skaityti, tai kai kurie tikrai neatsidaro. o slaptazodziai irgi ne visuose praso 4u.gif parasyk ko reikia, tai jei jau busiu parsisiuntusi, tai per skype galesiu atsiusti arba gmail 4u.gif
Atsakyti
ziwa, jlclove, aciu abiems uz gerus norus. 4u.gif
Siandien pabandziau, viskas veikia. Jau kai ka ir parsisiunciau. Turbut tikrai vakar buvo puslapis per daug apkrautas. Na va, turesiu dabar "sviezienos" mokymuisi smile.gif
Atsakyti
Dar pastebejimas del sugadintu failu- kartais tas pats failas ateina sugadintas, kartais geras.
Atsakyti
Gal kas zinot zmogu,kuris galetu pamokyt norvegu kalbos ? Ukmerge-Anyksciai-Utena .

zinau,kad Vilniuj yra kursai, Kaune, bet noriu arciau.

jei zinot ,parasykit i a.z. 4u.gif
Atsakyti