Sveika,
gal patarsi kokia geriausia mokymosi metodika. vyras ismoksta viena capitel i diena, kita diena klauso ir daro pratimus. o kaip rekomenduojama daryt...?
QUOTE(artemide23 @ 2010 03 18, 19:10)
O ar ne taip Mannen min(norint nurodyti,kieno yra vienas ar kitas daiktas, pirma pasakoma daiktavardis, o tada reikalingas ivardis) begynte(butasis l.) å lære(bendratis) norsk(kursuose mus moke, kad nereikia sakyti norsk språk, , tik norsk). Na, gal ir neteisingai pataisiau , pati mokausi, tai gal ir klystu.
Gerina, matau , kad esi, pataisyk, jei kas ne taip
Butent sita sakini, tai as rasyciau:
Mannen min begynte å lære norsk. (kaip Nelle ir sakei!)
Dar manau galima sakyti:
Min mann begynte å lære norsk språk.
Bet butasis laikas ir bendratis butini. Juk net lietuviskai taip pat sakytume: pradEJO mokyTIS.
Mannen min begynte å lære norsk. (kaip Nelle ir sakei!)
Dar manau galima sakyti:
Min mann begynte å lære norsk språk.
Bet butasis laikas ir bendratis butini. Juk net lietuviskai taip pat sakytume: pradEJO mokyTIS.
Aciu
Pastebejau, kad, kai kas nors, paraso su klaidom, daug zmoniu atsiranda cia Reikia dazniau rasyti su klaidom
Kaip jums visiems sekasi?
O su gramatika, ir ypac su laikais, man reikia dar pasedeti, jau seniai neziurejau
Papildyta:
Na mokiausi taip: perskaitau teksta, pasiklausau mp3, issiverciu zodzius, kuriu nezinau, tada dar karta perskaitau ir klausausi mp3 (jau suprasdama apie ka ten kalba ) o tada darydavau uzduotis, siaip jeigu tema nesunki, nedaug teksto, tai ta pacia diena darydavau uzduotis
O maniskis, perskaito, as jam isverciu tada pasiklauso mp3, o kita diena daro uzduotis
Pastebejau, kad, kai kas nors, paraso su klaidom, daug zmoniu atsiranda cia Reikia dazniau rasyti su klaidom
O su gramatika, ir ypac su laikais, man reikia dar pasedeti, jau seniai neziurejau
Papildyta:
QUOTE(Gucci XX @ 2010 03 18, 19:19)
Sveika,
gal patarsi kokia geriausia mokymosi metodika. vyras ismoksta viena capitel i diena, kita diena klauso ir daro pratimus. o kaip rekomenduojama daryt...?
Na mokiausi taip: perskaitau teksta, pasiklausau mp3, issiverciu zodzius, kuriu nezinau, tada dar karta perskaitau ir klausausi mp3 (jau suprasdama apie ka ten kalba ) o tada darydavau uzduotis, siaip jeigu tema nesunki, nedaug teksto, tai ta pacia diena darydavau uzduotis
O maniskis, perskaito, as jam isverciu tada pasiklauso mp3, o kita diena daro uzduotis
QUOTE(artemide23 @ 2010 03 19, 00:41)
Joo, zinai kaip sako, geriau pasimokyt is kitu klaidu , tai vat, as ir mokausi .O jei rimtai, tai uzsuku cia,paskaitineju ir viskas. Mazokai rasoma temoj , aiskinimosi kas kam neaisku, ar kas kam lengviau sekasi, paaiskinti toms, kurios nesupranta.Na, gal supratai ka norejau pasakyt .
Pastebejau, kad man lengviau isimena zodzis, ar kokia gramatikos taisykle tada, kai man kalbant, as nezinau ka vienu ar kitu atveju vartot, tada grizus namo einu aiskintis butent to, ko nezinojau , tada man lengvai isimena .
reikalingas adobe reader
Hi, jeg lærer norsk. Min det er vanskelig
Min mann prøver å lære norsk sammen
Laba diena. turiu va nuorodėlę, nežinau ar čia buvo dėta, bet kaip pradedančiąjąm neblogai nes su balsu viskas. tik kad nedaug
Abėcėlė, skaičiai, išsireiškimai
Min mann prøver å lære norsk sammen
Laba diena. turiu va nuorodėlę, nežinau ar čia buvo dėta, bet kaip pradedančiąjąm neblogai nes su balsu viskas. tik kad nedaug
Abėcėlė, skaičiai, išsireiškimai
Sveiki
Prasau pagalbos: gal kas turite Ny i Norge visus 3CD mp3? gal galetumet atsiusti per skype? Isnarsiau internete, na niekaip nerandu
Prasau pagalbos: gal kas turite Ny i Norge visus 3CD mp3? gal galetumet atsiusti per skype? Isnarsiau internete, na niekaip nerandu
sveika,vienam forume kazka panasaus radau.imesiu nuoroda tu pasidairyk
http://www_torrentre...0735/Ny.i.Norge
QUOTE(zakse @ 2010 03 25, 15:04)
sveika,vienam forume kazka panasaus radau.imesiu nuoroda tu pasidairyk
aciukas uz nuoroda, bet matyt esu visai ziopla , cia man ir niekas nesigauna atsisiusti
QUOTE(rugilytes @ 2010 03 25, 16:17)
aciukas uz nuoroda, bet matyt esu visai ziopla , cia man ir niekas nesigauna atsisiusti
Ar turi programa utorrent ar torrent?Jei ne, tada parsisiusk, isiinstaliuok ir siuskis .O jei turi, tai tada tik spaudi Ny i Norge, ismes lentele, spausi Open, tada vel ismes lentele , spaudi ok ir siunciasi