Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

Sveika,
gal patarsi kokia geriausia mokymosi metodika. vyras ismoksta viena capitel i diena, kita diena klauso ir daro pratimus. o kaip rekomenduojama daryt...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 03 18, 19:10)
Hei!  4u.gif
Min mann begynne lærer norsk språken.  thumbup.gif

O ar ne taip ax.gif Mannen min(norint nurodyti,kieno yra vienas ar kitas daiktas, pirma pasakoma daiktavardis, o tada reikalingas ivardis) begynte(butasis l.) å lære(bendratis) norsk(kursuose mus moke, kad nereikia sakyti norsk språk, , tik norsk). Na, gal ir neteisingai pataisiau ax.gif , pati mokausi, tai gal ir klystu.
Gerina, matau , kad esi, pataisyk, jei kas ne taip ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelle: 18 kovo 2010 - 20:53
Butent sita sakini, tai as rasyciau:

Mannen min begynte å lære norsk. (kaip Nelle ir sakei!)
Dar manau galima sakyti:
Min mann begynte å lære norsk språk.

Bet butasis laikas ir bendratis butini. Juk net lietuviskai taip pat sakytume: pradEJO mokyTIS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerina: 18 kovo 2010 - 21:00
Aciu 4u.gif
Pastebejau, kad, kai kas nors, paraso su klaidom, daug zmoniu atsiranda cia biggrin.gif Reikia dazniau rasyti su klaidom ax.gif
Kaip jums visiems sekasi? 4u.gif

O su gramatika, ir ypac su laikais, man reikia dar pasedeti, jau seniai neziurejau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gucci XX @ 2010 03 18, 19:19)
Sveika,
gal patarsi kokia geriausia mokymosi metodika. vyras ismoksta viena capitel i diena, kita diena klauso ir daro pratimus. o kaip rekomenduojama daryt...? ax.gif

Na mokiausi taip: perskaitau teksta, pasiklausau mp3, issiverciu zodzius, kuriu nezinau, tada dar karta perskaitau ir klausausi mp3 (jau suprasdama apie ka ten kalba biggrin.gif ) o tada darydavau uzduotis, siaip jeigu tema nesunki, nedaug teksto, tai ta pacia diena darydavau uzduotis smile.gif
O maniskis, perskaito, as jam isverciu biggrin.gif tada pasiklauso mp3, o kita diena daro uzduotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 19 kovo 2010 - 00:37
QUOTE(artemide23 @ 2010 03 19, 00:41)
Pastebejau, kad, kai kas nors, paraso su klaidom, daug zmoniu atsiranda cia  Reikia dazniau rasyti su klaidom 
Kaip jums visiems sekasi? 
O su gramatika, ir ypac su laikais, man reikia dar pasedeti, jau seniai neziurejau

Joo, zinai kaip sako, geriau pasimokyt is kitu klaidu lotuliukas.gif , tai vat, as ir mokausi lotuliukas.gif .O jei rimtai, tai uzsuku cia,paskaitineju ir viskas. Mazokai rasoma temoj , aiskinimosi kas kam neaisku, ar kas kam lengviau sekasi, paaiskinti toms, kurios nesupranta.Na, gal supratai ka norejau pasakyt .
Pastebejau, kad man lengviau isimena zodzis, ar kokia gramatikos taisykle tada, kai man kalbant, as nezinau ka vienu ar kitu atveju vartot, tada grizus namo einu aiskintis butent to, ko nezinojau , tada man lengvai isimena thumbup.gif .
Atsakyti
sveikos,gryzau vel prie pamoku smile.gif labai jau greit prabego atostogos smile.gif gal kuri zinot: radau vienam forume kur parsisiust pavei rinkiny,parsisiunciau,cd paleidzia o uzduotciu ir teksto neatidaro,gal reikia kokios spec programos,kad paleistu?
Atsakyti
reikalingas adobe reader smile.gif
Atsakyti
Hi, jeg lærer norsk. Min det er vanskelig 4u.gif
Min mann prøver å lære norsk sammen biggrin.gif

Laba diena. turiu va nuorodėlę, nežinau ar čia buvo dėta, bet kaip pradedančiąjąm neblogai ax.gif nes su balsu viskas. tik kad nedaug

Abėcėlė, skaičiai, išsireiškimai
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Prasau pagalbos: gal kas turite Ny i Norge visus 3CD mp3? gal galetumet atsiusti per skype? Isnarsiau internete, na niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
sveika,vienam forume kazka panasaus radau.imesiu nuoroda tu pasidairyk
http://www_torrentre...0735/Ny.i.Norge
Atsakyti
QUOTE(zakse @ 2010 03 25, 15:04)
sveika,vienam forume kazka panasaus radau.imesiu nuoroda tu pasidairyk
http://www_torrentre...0735/Ny.i.Norge

aciukas uz nuoroda, bet matyt esu visai ziopla blush2.gif , cia man ir niekas nesigauna atsisiusti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugilytes @ 2010 03 25, 16:17)
aciukas uz nuoroda, bet matyt esu visai ziopla blush2.gif , cia man ir niekas nesigauna atsisiusti

Ar turi programa utorrent ar torrent?Jei ne, tada parsisiusk, isiinstaliuok ir siuskis mirksiukas.gif .O jei turi, tai tada tik spaudi Ny i Norge, ismes lentele, spausi Open, tada vel ismes lentele , spaudi ok ir siunciasi 4u.gif
Atsakyti