Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(zakse @ 2010 03 04, 21:40)
o kaip lengviau ismokt asmenuotes?tarkim as -einu,tu- eini,jis ji-eina.gal turi kokias spec galunes budingas tai asmenuotei,nes man teko sakyt sakiny,tai lietuviskai gautusi pasakiau :as eiti namo. g.gif

NO kalboje ju paprasciausiai nera! Lietuviu kalba todel ir yra sena, kad veismazodi kaito pagal asmeni, laikai kur kas sudetingesni, yra nuosakos ir tt ir pan.
Atsakyti
gramatika cia http://kurs.lt/gramatika/veiksm.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 04 kovo 2010 - 21:52
dekui merginos,na atsisveikinu su jumis savaitelei atidedu mokslus,lekiam i LT atostogauti. biggrin.gif sunglasses2.gif .o jum geru mokslu,netinginiaukit tongue.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Artemide23, tavo sudėtos pamokos ir patarimai super thumbup.gif labai šauniai padirbėta...
Bet tarkim ar įmanoma, visiškai žaliam žmogučiui, pačiam imt ir pramokt bent kažkiek šios kalbos? 4u.gif Ar visgi geriau nueiti į kursus, kad poto lengviau galėtum dirbt su pamokom? 4u.gif
Pasakysiu atvirai, turiu kelis mėnesius, per kuriuos noriu pramokti šios ganėtinai sunkios kalbos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VyŠnĖ: 05 kovo 2010 - 12:42
blush2.gif Aciu mirksiukas.gif
Imanoma, as i jokius kursus nejau, mokiausi pagal På vei vadoveli, Jau kazkiek suprantu, galiu susikalbeti ir rasyti smile.gif Jeigu neuzleisciau mokslu, jau buciau, turbut, visas dalis praejusi biggrin.gif doh.gif

Beje as irgi vaziuoju i LT thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 05 kovo 2010 - 12:59
Ar neužmačiau, ar kažką praleidusi esu tiesiog, pvz, kaip pats tarimas, artikuliacija.. Kaip to ir kur išmokot? 4u.gif 4u.gif nu kad skaitai tai vienas dalykas, bet kaip išmokt taisyklingai skaityt doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VyŠnĖ @ 2010 03 05, 13:09)
Ar neužmačiau, ar kažką praleidusi esu tiesiog, pvz, kaip pats tarimas, artikuliacija.. Kaip to ir kur išmokot?  4u.gif   4u.gif  nu kad skaitai tai vienas dalykas, bet kaip išmokt taisyklingai skaityt  doh.gif   verysad.gif

Paskaitai pagrindinius gramatinius tarimo principus ir yra knygos įgarsintos. Klausai ir skaitai. Klausia radiją ir girdi kaip tariamas vienas ar kitas žodis.
Žingsnis po žingsnio ir nieko sunkaus smile.gif

Aš sėdėdama namuose visai normaliai pramokau. Klausau radiją, skaitau laikraščius, knygas ir suprantu 80 %.
Ir pakalbu kai reikia, nors nedažnai tenka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 05 kovo 2010 - 13:51
Šaunuolės jūs, kad gabios kalboms mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 03 05, 12:57)
blush2.gif Aciu  mirksiukas.gif
Imanoma, as i jokius kursus nejau, mokiausi pagal På vei vadoveli, Jau kazkiek suprantu, galiu susikalbeti ir rasyti  smile.gif Jeigu neuzleisciau mokslu, jau buciau, turbut, visas dalis praejusi  biggrin.gif  doh.gif

Beje as irgi vaziuoju i LT  thumbup.gif

O tą vadovėlį įmanoma LT nusipirkt?
Atsakyti
Lietuvos dar nepasieke man atrodo. Is interneto gali parsisiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 03 05, 15:21)
Lietuvos dar nepasieke man atrodo. Is interneto gali parsisiusti smile.gif

Bandžiau parsisiūst, bet heroglifus tekste tematau ax.gif Tai lieka tik internetinis variantas.
Atsakyti
QUOTE(VyŠnĖ @ 2010 03 05, 12:41)
Laba diena  4u.gif
Artemide23, tavo sudėtos pamokos ir patarimai super  thumbup.gif  labai šauniai padirbėta...
Bet tarkim ar įmanoma, visiškai žaliam žmogučiui, pačiam imt ir pramokt bent kažkiek šios kalbos?  4u.gif  Ar visgi geriau nueiti į kursus, kad poto lengviau galėtum dirbt su pamokom?  4u.gif
Pasakysiu atvirai, turiu kelis mėnesius, per kuriuos noriu pramokti šios ganėtinai sunkios kalbos  unsure.gif

Laisvai imanoma mirksiukas.gif as savarankiskai pirmas 6 pamokas is Pa vei ismokau. veliau kursus lankiau, tai tikrai padejo biggrin.gif tik va dabar vietoj vienos jau dvi panas turiu ir dar vyras NO, tai isvis be sansu. na bet nieko, ateis laikas ir tesim mokslus biggrin.gif
Atsakyti