Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(zakse @ 2010 02 28, 13:14)
o kaip gi mokinames smile.gif na bent jau as bandau tai daryti smile.gif

Ja, det gjør jeg også. Hver dag! I dag har jeg lest 12. kapittel av Stein på stein.
Atsakyti
wow smile.gif as tik siaip pratimukus dariau,ir per diena max 2skyrius pasimokinu,na mazokai smile.gif bet kitaip nelabai ir iseina smile.gif
Atsakyti
Jus tai saunuoles, as vis ruosiuos prisest ir neprisedu. kaip ne kaip du vaikuciai daug laiko atima g.gif 4u.gif , na zinoma, teisinuosi, bet smile.gif
Atsakyti
na mano irgi pasiteisinimas du vaikuciai,tai kai miega pietu ir prisedu :)bet zinau kad labai pasistengus galeciau ir ilgiau vakare pasimokint,bet kazkaip kai viena namie mokinies,sunkoka prisiverst...
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 02 28, 23:04)
Jus tai saunuoles, as vis ruosiuos prisest ir neprisedu. kaip ne kaip du vaikuciai daug laiko atima g.gif  4u.gif , na zinoma, teisinuosi, bet smile.gif

Man ir nelabai gaunasi mokytis db sunelis,kelione ir siaip kol adaptuosiuos kitoj saly... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 01, 00:15)
Man ir nelabai gaunasi mokytis db sunelis,kelione ir siaip kol adaptuosiuos kitoj saly... doh.gif

Labas rytas, bet tu sy menesi isleki, ar ne taip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 03 01, 08:31)
Labas rytas, bet tu sy menesi isleki, ar ne taip tongue.gif

Labas rytas 4u.gif Taip jau islekiu uz 19d. thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,as noreciau paprasyti,kad man kas padetu, ar galetumete atsiusti norvegu kalbos knyga ir diska,nesvarbu kokia,labai reikia,prasau 000189.gif scare.gif mano skype akwiwa ,aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akwiwa: 03 kovo 2010 - 16:37
Laba smile.gif Jau taip is karto? biggrin.gif Bent jau pabendrautum pradziai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas. Aš naujokė ax.gif Visiškai žalia biggrin.gif

Man neaišku kada ždžiuose raidę (o) tarti O ,o kada U
Ar čia yra kokie spec žodžiai kuriuos tiesiog reikia išmokti mintinai g.gif
Atsakyti
dazniausiai taria U, dabar tikrai nepasakysiu kada tariama O kaip O ax.gif reikia tarimo taisykles ziureti smile.gif
Atsakyti
o kaip lengviau ismokt asmenuotes?tarkim as -einu,tu- eini,jis ji-eina.gal turi kokias spec galunes budingas tai asmenuotei,nes man teko sakyt sakiny,tai lietuviskai gautusi pasakiau :as eiti namo. g.gif
Atsakyti