Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

O gal žinote kokių programėlių, kurias būtų galima parsisiųsti (nors nebūtinai), kad mokytis norvegų kalbos? ax.gif
Atsakyti
Euro Talk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 21, 18:56)
Euro Talk  4u.gif

O gal žinai iš kur būtų galima parsisiųti? blush2.gif
Atsakyti
as savo pirkau ax.gif o siaip gali paieskoti uz-translations.su smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 21, 20:52)
as savo pirkau  ax.gif o siaip gali paieskoti uz-translations.su  smile.gif

sitas jau neduoda siusti (bent man)
Atsakyti
QUOTE(mazoji feja @ 2010 02 22, 16:25)
sitas jau neduoda siusti (bent man)

neduoda db niekam as ir bandziau ir nieko doh.gif
Atsakyti
Na, man raso, kad "rapidshare apkrautas, bandykite veliau", o is kito tai siuncia, be jokiu problemu g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Kaip sekasi mokslai? smile.gif
Beje, kazkieno ikelta vaikiska dainele Ole Brumm superine thumbup.gif Atsisiunciau is torrentu visa "packa" tokiu vaikisku, tai dainavom su mano mazaja savaitgali biggrin.gif . Apkabinetos sienos dainu zodziais smile.gif Beje, vaikiskos daineles geras budas pradzioje mokantis, labai aiski tartis ir paprasti zodziai biggrin.gif
O cia ikeliu nuoroda i viena superini rusu foruma skirta norvegu kalbai. Kas skaito rusiskai, ras daug info. Ten galima rasti labai daug, tik aisku, reikia ieskoti. Ir siuntimai neveikiantys buna vis atnaujinami. Iseitis butu, kol nesiuncia is uztranslation. Nuoroda Cia
Cia viena is temu, bet virsuje matysite kitas. 4u.gif
Lykke til og ha det bra!
Atsakyti
Pries pora metu, si foruma, pas save kompe issaugaujau butent ant sios temos biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,o gal zinot kokiu internetiniu psl,kur butu galima pabendraut su paciais norvegais ?na tarkim kaip lietuviskas one.lt. Beje ar cia tik man atrodo ar tik man taip papuola,teko bendraut su norvegu seima,jie labai greit sneka,nepagaunu kur zodzio pradzia kur galas smile.gif tai paprasiau kad leciau sneketu biggrin.gif
Atsakyti
jie visi greitai kalba, as irgi visada sakau, kad leciau kalbetu biggrin.gif

pabendrauti galima cia => http://www.polyglot-...n-language.com/
Atsakyti
Nagi, tarkite zodeli (norvegiskai) biggrin.gif kiek jau Jusu randates Norvegijoje? mirksiukas.gif Darom susirinkima biggrin.gif tada ir kalba bus lengviau mokintis thumbup.gif

Ha det bra! mirksiukas.gif
Atsakyti