Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

sveikos mergaites,
ieskau vyrui norvegu mokytojos, taciau Vilniuje niekur nerandu. gal kas nors is Jusu pazistat ar galit parekomenduot?
Atsakyti
Labukas moksliukes 4u.gif
Gal galit pasakyti ka reiskia "genitiv"? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
per 2savaies wow artimide 23 tu tikra saunuole smile.gif ech kad man kas duotu tokia gera galva ant peciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugilytes @ 2010 02 18, 11:29)
Labukas moksliukes 4u.gif
Gal galit pasakyti ka reiskia "genitiv"?  doh.gif  blush2.gif

parasykit koki sakini su siuo zodziu g.gif
Atsakyti
genitiv yra kilmininko linksnis smile.gif

Kas is to, kad per 2-3 savaites praejau 8 temas, uztat dabar niekaip negaliu prisiversti prisesti prie knygu doh.gif jau ir taip save ikalbineju, ir kitaip, niekaip nesiklausau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 18 vasario 2010 - 14:33
Hei, jus man paguodete. As jau buvau net panikoje, tiek sedziu prie tu knygu norvegu ir atrodo jau tuos zodzius ismokstu, o paskui aaa aaa ir jau sudeliot ka nebeiseina. Va, bet jus teisingai sakot, kai buni ten tai tada jau nedingsi, prisiminsi viska arba bent tiek kad siektiek iseis ka pasakyt. Mokytoja sunku rasti, labai jau uzimti visi. Viena studente buvau rades, siek tiek lankiau bet db sesija, apleidau sad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš irgi užsimaniau išmokti norvegiškai. Rugsėjį pradėjau eiti į kursus (pasiėmiau universitete kaip laisvąjį). Tačiau sunkiai sekėsi man tas paskaitas lankyt, nes prisidėjo darbai ir tinginystė. Egzui pasiruošiau per keturias dienas (perėjau 8 På vei temas). Tačiau noriu rimtai imtis šitos kalbos, o ne prabėgom pereiti. Turiu atsišvietusi ir På vei abi knygas. Jei kam nors labai reiks, galėsiu "papirataut" ir atskanavus sudėt į pdf.
Taip pat pradėjusi ruoštis egzui supratau, kad be pagalbos kai kurių gramatikos vingrybių nesuvoksiu, tad nusipirkau vieną knygą, kuri, mano manymu, yra bene geriausia šita va: http://www.knygeta.l...cd-pack-lt.html Ten labai gerai paaiškinta viskas. Tad griebsiuos På vei ir Teach yourself vienu metu mokintis. mirksiukas.gif Gal su jūsų pagalba pavyks prasilaužt.

O pabaigai, viena man labai patikusi norvegiška daina, pavadinimu Drammenas lietuje http://www.youtube.c...player_embedded

Har det bra!
Atsakyti
Hei! Hvordan har du det? 4u.gif

På vei, man atrodo jau visi turetu tureti cia smile.gif yra geros kokybes internete, galima laisvai parsisiusti 4u.gif Del kitos neprisimenu, as atrodo turiu, nezinau kaip kiti ax.gif

Kai yra bendraminciu, lengviau mokintis mirksiukas.gif

Har det bra! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(netarsiu @ 2010 02 19, 02:45)
Har det bra!

QUOTE(artemide23 @ 2010 02 19, 02:58)
Har det bra!  mirksiukas.gif

Ha det bra wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KibirVibir: 19 vasario 2010 - 09:49
taip as zinau, kad ha det bra, tiesiog pamaciau kad kiti raso kitaip tai ir pati pradejau taip rasyti, galvojau gal as blogai prisimenu biggrin.gif doh.gif
Papildyta:
Jauciu, kad siandien prisesiu prie norvegu kalbos vadovelio thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Visai neturejau laiko prisesti prie knygu doh.gif sunelis neleidzia schmoll.gif tenka naktim,bet taip norisi miego doh.gif tad turbut viska mokisiuos NO,nes kovo 20-26dienomis isvykstam,ten ir mokysiuos ax.gif dar sunelis pades,nes eis i darzeli ten smile.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2010 02 18, 09:19)
sveikos mergaites,
ieskau vyrui norvegu mokytojos, taciau Vilniuje niekur nerandu. gal kas nors is Jusu pazistat ar galit parekomenduot?

As Ziniu gausoj i kursus einu, o be to maciau, kad skelbiasi korepetitoriai www.skelbiu.lt
Atsakyti