sveikos mergaites,
ieskau vyrui norvegu mokytojos, taciau Vilniuje niekur nerandu. gal kas nors is Jusu pazistat ar galit parekomenduot?
Labukas moksliukes
Gal galit pasakyti ka reiskia "genitiv"?
Gal galit pasakyti ka reiskia "genitiv"?
QUOTE(rugilytes @ 2010 02 18, 11:29)
parasykit koki sakini su siuo zodziu
genitiv yra kilmininko linksnis
Kas is to, kad per 2-3 savaites praejau 8 temas, uztat dabar niekaip negaliu prisiversti prisesti prie knygu jau ir taip save ikalbineju, ir kitaip, niekaip nesiklausau
Kas is to, kad per 2-3 savaites praejau 8 temas, uztat dabar niekaip negaliu prisiversti prisesti prie knygu jau ir taip save ikalbineju, ir kitaip, niekaip nesiklausau
Hei, jus man paguodete. As jau buvau net panikoje, tiek sedziu prie tu knygu norvegu ir atrodo jau tuos zodzius ismokstu, o paskui aaa aaa ir jau sudeliot ka nebeiseina. Va, bet jus teisingai sakot, kai buni ten tai tada jau nedingsi, prisiminsi viska arba bent tiek kad siektiek iseis ka pasakyt. Mokytoja sunku rasti, labai jau uzimti visi. Viena studente buvau rades, siek tiek lankiau bet db sesija, apleidau
Sveikos,
Aš irgi užsimaniau išmokti norvegiškai. Rugsėjį pradėjau eiti į kursus (pasiėmiau universitete kaip laisvąjį). Tačiau sunkiai sekėsi man tas paskaitas lankyt, nes prisidėjo darbai ir tinginystė. Egzui pasiruošiau per keturias dienas (perėjau 8 På vei temas). Tačiau noriu rimtai imtis šitos kalbos, o ne prabėgom pereiti. Turiu atsišvietusi ir På vei abi knygas. Jei kam nors labai reiks, galėsiu "papirataut" ir atskanavus sudėt į pdf.
Taip pat pradėjusi ruoštis egzui supratau, kad be pagalbos kai kurių gramatikos vingrybių nesuvoksiu, tad nusipirkau vieną knygą, kuri, mano manymu, yra bene geriausia šita va: http://www.knygeta.l...cd-pack-lt.html Ten labai gerai paaiškinta viskas. Tad griebsiuos På vei ir Teach yourself vienu metu mokintis. Gal su jūsų pagalba pavyks prasilaužt.
O pabaigai, viena man labai patikusi norvegiška daina, pavadinimu Drammenas lietuje http://www.youtube.c...player_embedded
Har det bra!
Aš irgi užsimaniau išmokti norvegiškai. Rugsėjį pradėjau eiti į kursus (pasiėmiau universitete kaip laisvąjį). Tačiau sunkiai sekėsi man tas paskaitas lankyt, nes prisidėjo darbai ir tinginystė. Egzui pasiruošiau per keturias dienas (perėjau 8 På vei temas). Tačiau noriu rimtai imtis šitos kalbos, o ne prabėgom pereiti. Turiu atsišvietusi ir På vei abi knygas. Jei kam nors labai reiks, galėsiu "papirataut" ir atskanavus sudėt į pdf.
Taip pat pradėjusi ruoštis egzui supratau, kad be pagalbos kai kurių gramatikos vingrybių nesuvoksiu, tad nusipirkau vieną knygą, kuri, mano manymu, yra bene geriausia šita va: http://www.knygeta.l...cd-pack-lt.html Ten labai gerai paaiškinta viskas. Tad griebsiuos På vei ir Teach yourself vienu metu mokintis. Gal su jūsų pagalba pavyks prasilaužt.
O pabaigai, viena man labai patikusi norvegiška daina, pavadinimu Drammenas lietuje http://www.youtube.c...player_embedded
Har det bra!
Hei! Hvordan har du det?
På vei, man atrodo jau visi turetu tureti cia yra geros kokybes internete, galima laisvai parsisiusti Del kitos neprisimenu, as atrodo turiu, nezinau kaip kiti
Kai yra bendraminciu, lengviau mokintis
Har det bra!
På vei, man atrodo jau visi turetu tureti cia yra geros kokybes internete, galima laisvai parsisiusti Del kitos neprisimenu, as atrodo turiu, nezinau kaip kiti
Kai yra bendraminciu, lengviau mokintis
Har det bra!
QUOTE(netarsiu @ 2010 02 19, 02:45)
Har det bra!
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 19, 02:58)
Har det bra!
Ha det bra
taip as zinau, kad ha det bra, tiesiog pamaciau kad kiti raso kitaip tai ir pati pradejau taip rasyti, galvojau gal as blogai prisimenu
Papildyta:
Jauciu, kad siandien prisesiu prie norvegu kalbos vadovelio
Papildyta:
Jauciu, kad siandien prisesiu prie norvegu kalbos vadovelio
Sveikos Visai neturejau laiko prisesti prie knygu sunelis neleidzia tenka naktim,bet taip norisi miego tad turbut viska mokisiuos NO,nes kovo 20-26dienomis isvykstam,ten ir mokysiuos dar sunelis pades,nes eis i darzeli ten
QUOTE(Gucci XX @ 2010 02 18, 09:19)
sveikos mergaites,
ieskau vyrui norvegu mokytojos, taciau Vilniuje niekur nerandu. gal kas nors is Jusu pazistat ar galit parekomenduot?
As Ziniu gausoj i kursus einu, o be to maciau, kad skelbiasi korepetitoriai www.skelbiu.lt