Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 06, 23:28)

neisizeiskite, bet geriau nesimokyti visai kalbos savarankiskai ir kitus klaidinti, nei mokytis sitaip. Norvegai tokiu fraziu neturi ir net nesuprastu, ka norite pasakyti. Verciate su google?

na kam taip kategoriskai mirksiukas.gif juk galima tiesiog pasakyti kur klaidos, paaiskinti kas ne taip 4u.gif

QUOTE(artemide23 @ 2010 02 07, 00:01)
su google geriau neversti sakiniu, nes daznai isvercia keistai, nebent povienius zodzius galima versti. O del sakyniu, tai geriau: praeinat pvz. pirma tema is på vei, ir sakynius rasyti panasius i tuos kurie yra knygoje, po to praeinat antra tema, ir sakynius panasius kurti i tuos, kurie ten yra. tada greiciau isiminsite ir gramatikos taisykles ir naujus zodzius 4u.gif bent jau taip man atrodo  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 02 07, 10:23)
Aciu,kad paaiskinote thumbup.gif  as su zodineliu verciu,bet matau,kad nieko gero neiseina... schmoll.gif  mamtyt reik NO mokytis norvegu kalbos... db mano vyras mokosi tai visai nebrangu 2500kr. bigsmile.gif  beveik tas pats kaip pas mus...

cia irgi noreciau nesutikti mirksiukas.gif jei rimtai imsies kalbos, tai ir pati gali ismokti. pvz. as pirmas 6 pamokas pati ismokau (su artemides23 uzduociu taisymo pagalba 4u.gif ). bet reikia mokintis nuo...iki ka buvo imetus artemide23 I temoje. pradeti viska nuo pirmos pamokos, daryti uzduotys, gilintis i gramatika (galima su Mikucionio pagalba). viskas per viena diena nesigaus. reikia daaaaug daryti pratimu rastu, kitaip nieko nebus 4u.gif plius, paciu svarbiausia, mokintis zodzius, ju rasyma bei tarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2010 02 07, 11:44)
na kam taip kategoriskai mirksiukas.gif juk galima tiesiog pasakyti kur klaidos, paaiskinti kas ne taip 4u.gif
drinks_cheers.gif
cia irgi noreciau nesutikti mirksiukas.gif jei rimtai imsies kalbos, tai ir pati gali ismokti. pvz. as pirmas 6 pamokas pati ismokau (su artemides23 uzduociu taisymo pagalba 4u.gif ). bet reikia mokintis nuo...iki ka buvo imetus artemide23 I temoje. pradeti viska nuo pirmos pamokos, daryti uzduotys, gilintis i gramatika (galima su Mikucionio pagalba). viskas per viena diena nesigaus. reikia daaaaug daryti pratimu rastu, kitaip nieko nebus 4u.gif plius, paciu svarbiausia, mokintis zodzius, ju rasyma bei tarima 4u.gif

Auksines mintys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 06, 23:45)
har lest boka
har våknet
hva skal du i helga? eller Hva skal du gjøre i helga?
jeg er glad i helger nenaudojama kaip "as megstu savaitgalius".
cia ryskiausios klaidos...

Aciu uz pataisyma smile.gif
KAdangi mokinuosi tik menesiukas (is På Vei ir kitu saltiniu) , todel net ir negeda uz klaidas. Verciu tikrai ne su google translator smile.gif
Beje, noreciau paklausti, kada naudojame naudojame sakinyje Preterimtum, o kada Pefektum laikus. Tarkim mano sakinyje (As skaiciau knyga iki triju val. , kodel reikia ne paprasto butojo laiko, jei turime tikslu laika praeityje?)
Savaitgalio issireiskimas tai tikrai jau matau, kad nupjoviau gryba ax.gif
Bet labai aciu uz pataisyma. Beje, visada norejau, kad kas nors tai padarytu, nes pats gi galvoji, kad darai gerai, kas yra nesamone tokioma lygmenyje smile.gif
drinks_cheers.gif
Visi pradejom nuo tokiu "grybu", bet dirbsime smile.gif
Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
Perskaičiau , beveik visą seną temą... Pagalvojau, kad tuo viskas ir pasibaigė. Visi (visos) grižo į kasdienybę ir beliko tik gražūs prisiminimai kaip mokėsi norvegų kalbos. Savo nuostabai pamačiau naują temą, joje rašo senbuvės ir naujos studentės. Žaviuosi JŪSŲ užsispyrimu ir noru išmokti šią kalbą. Aš žengiu pirmus žingsnius, JŪSŲ užsispyrimas mane įkvempia.... bla bla.
Kodėl išdrįsau parašyti? Matau jūs mokotės pagal vieną vadovėlį. Manau tai labai gerai ir nėra ko blaškytis. Bet tos kurios tik pradeda mokytis, tikriausia norėtų susipažinti ir kitais vadovėliais. Tuo ir galėčiau jums padėti. Esu parsisiuntęs keleta vadovėlių ir kursų:
[Simons M.D.] Teach Yourself Norwegian Conversation pdf+3CD Audio
[Simons.M.D.]_Teach.Yourself.Norwegian pdf+ 4cd Audio
Batanin_Uchebnik_lav.pdf
Bo i Norge pdf+mp3
Colloquial_Norwegian pdf+mp3
eurotalk_norwegskiy cd_iso
Hoye_niva mp3
Klar for Norge 1,2,3
Ny i Norge pdf+mp3
Ny i Norge. Lytteforstaelse pdf+3cd mp3
Stein pa stein pdf+mp3
Stor Norsk-Russisk Ordbok (ZODYNAS)
Karpushina- Uchebnik_norwezhskogo_jazyka djvu+mp3
Kolesnikov - Norvezskij jazyk djvu+mp3
Berkov_V_P_Russisk_Norsk_Ordbok_2_utg.pdf
heile_grammatikken_1.pdf
kratk_sprav_norw_berkov.djvu
Norwegian_Linguaphone_ mp3
Pa vie - Arbeidsbok.pdf
Saa snakker vi norsk.pdf
Sporsmal om grammatikk.pdf
Viso 4GB arba 1 DVD.
Jeigu kam nors ko nors ar visko reikėtų galėčiau kažkaip atsiųsti ar perduoti.
Aišku viskas yra pasisiųsta iš interneto platybių, galit parsisiųsti ir pačios..
Sekmės moksluose.
Atsakyti
candelita, o siųstum el.paštu, ar kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2010 02 07, 12:44)
Aciu uz pataisyma smile.gif
KAdangi mokinuosi tik menesiukas (is På Vei ir kitu saltiniu) , todel net ir negeda uz klaidas. Verciu tikrai ne su google translator smile.gif
Beje, noreciau paklausti, kada naudojame naudojame sakinyje Preterimtum, o kada Pefektum laikus. Tarkim mano sakinyje (As skaiciau knyga iki triju val. , kodel reikia ne paprasto butojo laiko, jei turime tikslu laika praeityje?)
Savaitgalio issireiskimas tai tikrai jau matau, kad nupjoviau gryba  ax.gif
Bet labai aciu uz pataisyma. Beje, visada norejau, kad kas nors tai padarytu, nes pats gi galvoji, kad darai gerai, kas yra nesamone tokioma lygmenyje smile.gif
drinks_cheers.gif
Visi pradejom nuo tokiu "grybu", bet dirbsime smile.gif
Aciu  drinks_cheers.gif

iki Perfecto dar nedaejau, tai kolkas nelabai galiu padeti ax.gif
bet galima pabandyti esamuoju laiku pasakyti ka tu darai iki trecios val.

Jeg leser en bok till klokka tre.
Atsakyti
QUOTE(candelita @ 2010 02 07, 17:45)
Sveikos,
Perskaičiau , beveik visą seną temą... Pagalvojau, kad tuo viskas ir pasibaigė. Visi (visos) grižo į kasdienybę ir beliko tik gražūs prisiminimai kaip mokėsi norvegų kalbos. Savo nuostabai pamačiau naują temą, joje rašo senbuvės ir naujos studentės. Žaviuosi JŪSŲ užsispyrimu ir noru išmokti šią kalbą. Aš žengiu pirmus žingsnius, JŪSŲ užsispyrimas mane įkvempia.... bla bla.
Kodėl išdrįsau parašyti? Matau jūs mokotės pagal vieną vadovėlį. Manau tai labai gerai ir nėra ko blaškytis. Bet tos kurios  tik pradeda mokytis, tikriausia norėtų susipažinti ir kitais vadovėliais. Tuo ir galėčiau jums padėti. Esu parsisiuntęs keleta vadovėlių ir kursų:
[Simons M.D.] Teach Yourself Norwegian Conversation pdf+3CD Audio
[Simons.M.D.]_Teach.Yourself.Norwegian pdf+ 4cd Audio
Batanin_Uchebnik_lav.pdf
Bo i Norge pdf+mp3
Colloquial_Norwegian pdf+mp3
eurotalk_norwegskiy cd_iso
Hoye_niva mp3
Klar for Norge 1,2,3
Ny i Norge pdf+mp3
Ny i Norge. Lytteforstaelse pdf+3cd mp3
Stein pa stein pdf+mp3
Stor Norsk-Russisk Ordbok (ZODYNAS)
Karpushina- Uchebnik_norwezhskogo_jazyka djvu+mp3
Kolesnikov - Norvezskij jazyk djvu+mp3
Berkov_V_P_Russisk_Norsk_Ordbok_2_utg.pdf
heile_grammatikken_1.pdf
kratk_sprav_norw_berkov.djvu
Norwegian_Linguaphone_ mp3
Pa vie - Arbeidsbok.pdf
Saa snakker vi norsk.pdf
Sporsmal om grammatikk.pdf
Viso 4GB arba 1 DVD.
Jeigu kam nors ko nors ar visko reikėtų galėčiau kažkaip atsiųsti ar perduoti.
Aišku viskas yra pasisiųsta iš interneto platybių, galit parsisiųsti ir pačios..
Sekmės moksluose.

Labai noreciau,kad man persiustumete i el.pasta... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(candelita @ 2010 02 07, 16:45)
Sveikos,
Perskaičiau , beveik visą seną temą... Pagalvojau,
Esu parsisiuntęs keleta vadovėlių ir kursų:

Koks mielas pasiūlymas. Norėčiau pasinaudoti, jei būtų galima kaip nors susitarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lori: 07 vasario 2010 - 18:32
QUOTE(Babi* @ 2010 02 07, 17:57)
candelita, o siųstum el.paštu, ar kaip? ax.gif

El.paštu ar įdėti internete nelabai išeis nes pas mus erdviu internetas , labai lėtas išsiuntimas. Vienintelis būdas Lietuvos paštu arba kažkaip kitaip...
Jei yra kokių pageidavimų rašykit į el.paštą, kad neužkrauti temos, pranešimais ne į temą.
Atsakyti
Sveki
o kaip rasyti (einu miegoti)- går sover, dvale, ,sengs- visus vercia kaip miegoti. galiu rasyt su bet kuriuo ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 02 07, 22:09)
Sveki
o kaip rasyti (einu miegoti)- går sover, dvale, ,sengs- visus vercia kaip miegoti. galiu rasyt su bet kuriuo ar kaip g.gif

Jeg går å sove. (jei neklystu del gramatikos g.gif )
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 02 07, 22:09)
Sveki

På vei vadovelyje vartotas issireiskimas. Jeg legger seg (i sengen)..... Einu gultis.
Nors siaip sutikau daug kur fraze. Jeg går til sengs. Einu miegoti.
smile.gif bet tai mano - pradinukes - mintys biggrin.gif

God natt og ha en god mandag!
Atsakyti