H raide pries raide V tiesiog nesitaria (Hva tariasi Va)
O raide æ dazniausiai tariama kaip lietuviska e arba lietuviska ia
QUOTE(mimuliuke @ 2010 02 04, 20:58)
aciu uz nuoruoda i liuta karaliu dabar sedziu ir dainuoju kartu su tais liutukais norvegiskai na zinoma akiu nuleist i apacia paziuret ka angliskai raso neturiu laiko nes skaitau norvegiskai, bet jau kelis zodzius ismokau tart ir isiminiau jau ir malonu ir naudinga
kai pramoksiu biski tarimo na bent po biski gaudytis pradesiu ir zodziu ismoksiu ir kai rasiu gera norvegu anglu ar norvegu-.... kokia kita kalbos zodyna kibsiu i artemide23 uzduotis sudetas
Papildyta:
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 04, 21:10)
aciukas o norejau paklausti ar norvegu kalboj daug tokiu zodziu na kaip pavz:skumringsoyeblikket na jauciu cia keli zodziai sudurti, bet leizuvi tikrai galima nusilauzt
QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 04, 18:41)
Du kan høre og lese sammen.
Tusen takk for hjelpen
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 04, 20:10)
Aciu uz info
As ir greitu laiku bandysiu kibti i tavo duotas uzduotis...
gal kas turite zodyna? nes pradejau daryti artemide23 uzduoteles, bet mano norvegu kalbos zodziu zodynas visiaki tuscias tad manu pirma reiktu pasimokinti zodziu paskui pradeti
QUOTE(mimuliuke @ 2010 02 04, 21:35)
gal kas turite zodyna? nes pradejau daryti artemide23 uzduoteles, bet mano norvegu kalbos zodziu zodynas visiaki tuscias tad manu pirma reiktu pasimokinti zodziu paskui pradeti
As neturiu,bet ir pastebejau,kad reikia jo,nes be jo neiko gero... tik nzn koki isigyti?
as buvau pradejusi su norvegu-anglu, anglu-norvegu zodynu programele, o Norvegijoje nauduoju rusu-norvegu zodynu ir norvegu-rusu, jie tokie labai, labai dideli bet jie ne mano, tai man, kaip tik uzvakar parveze norvegu-lietuviu, lietuviu-norvegu zodyna Ugnio Mikucionio Zodynas programele mazai uzima, tai galiu atsiusti kam reikia
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 04, 23:05)
as buvau pradejusi su norvegu-anglu, anglu-norvegu zodynu programele, o Norvegijoje nauduoju rusu-norvegu zodynu ir norvegu-rusu, jie tokie labai, labai dideli bet jie ne mano, tai man, kaip tik uzvakar parveze norvegu-lietuviu, lietuviu-norvegu zodyna Ugnio Mikucionio Zodynas programele mazai uzima, tai galiu atsiusti kam reikia
jei nesunku gal man gali atsisusti el pastas mimuliuke@gmail.com o jei nevarginu gal galetum atsisuti norvegu- lietuviu ir norvegu- anglu aciu aciu is anksto
lietuviu-norvegu, norvegu-lietuviu popierinis zodynas
o programele jau turetu buti tavo paste
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 04, 23:23)
lietuviu-norvegu, norvegu-lietuviu popierinis zodynas
kolkas nera, bet dar palauksiu
laiska man grazino, nebent per skype galiu atsiusti
Sveikos
As tai bandau verstis su google vertejo pagalba. zinoma pjauna gryba , sakini vienaip vercia, atskirai ta pati zodi kitaip, bet kai nieko neturi, tai vis kazkas
As tai bandau verstis su google vertejo pagalba. zinoma pjauna gryba , sakini vienaip vercia, atskirai ta pati zodi kitaip, bet kai nieko neturi, tai vis kazkas