Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(artemide23 @ 2010 02 03, 22:58)

biggrin.gif Ikke vær sjenert! Den er sannheten smile.gif

Nå leser jeg på en interessant blogg for norsk studenter her smile.gif .
Ikke smile mye at min norsk, vær så snill 4u.gif
Mano naktiniai kliedesiai norvegiskai, atsiprasau, jei kam rezia aki.
Tik tik pradejau mokytis. Todel zodynas er min beste vennen nå tongue.gif

Lykke til og god natt! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lori: 04 vasario 2010 - 01:22
QUOTE(Lori @ 2010 02 03, 23:38)
Dar visai neblogas puslapiukas visai nuo pradziu besimokantiems bokmål. http://www.ielanguag...norwegian1.html

Labai geras kaip man puslapiukas thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 02 04, 13:25)
Labai geras kaip man puslapiukas thumbup.gif  blush2.gif

ir as sutinku pilnai dabar spausdinuos visa medziaga is siop puslapiuko 4u.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2010 02 04, 14:47)
ir as sutinku pilnai dabar spausdinuos visa medziaga is siop puslapiuko 4u.gif  dekui

man ir reikia atsispausdinti ir mokytis bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad patiko. Man stimulas toliau dalintis tuo, ka randu biggrin.gif
Galiu pasidalinti, tuo, ka dabar su mano dvieju metuku pusiau norvegaite ziurim smile.gif

Her er en sang av Løvenes konge på norskmed norsk og engelsk tekster. Du kan å høre og å leser sammen.
Norvegiskai igarsintas Liutas Karalius, su dviem titrais kartu - angliskais ir norvegiskais. Girdite norvegiska tarima, skaitote tuo pat metu norvegiskus ir angliskus zodzius. Beje muzika grazi.
Ten yra ir daugiau tokiu nuorodu 4u.gif
Lykke til! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lori: 04 vasario 2010 - 14:17
as tAI KUR ta nuorodele atsispausdinau dabr klasuaus tarimo ir uzsirasau palei save prie to zodzio kaip ji tarti reikia na kai susirasysiu viska tada kalsiu atmintinai TUSEN TAKK lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2010 02 04, 15:40)
as tAI KUR ta nuorodele atsispausdinau dabr klasuaus tarimo ir uzsirasau palei save prie to zodzio kaip ji tarti reikia na kai susirasysiu viska tada kalsiu atmintinai TUSEN TAKK lotuliukas.gif

Chm, o kaip klausaisi tarimo? Ten lyg ir nera g.gif MAtyt kazko nezinau.

O anksciau paminejusi pamirsau ideti nuoroda i norvegiska liuta Karaliu Her doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2010 02 04, 17:29)
Chm, o kaip klausaisi tarimo? Ten lyg ir nera  g.gif MAtyt kazko nezinau.

O anksciau paminejusi pamirsau ideti nuoroda i norvegiska liuta Karaliu Her doh.gif

Man ir labai idomu kur galima pasiklausyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 02 04, 20:18)
Man ir labai idomu kur galima pasiklausyti? g.gif

as ne per ten ta nuoruoda klausaus, as per cia http://www.acapela-g...ctive-demo.html 4u.gif parasau zodi ar sakini ir klausaus koki 5 kartus kol suprantu kaip ten tart lotuliukas.gif doh.gif nu nierkiap neisieina ismokt istart zodzius kur yra pirma raide H pvz : HVA, HVOR,HVORDAN... doh.gif IR GAL KAS GALIT PASAKYTI KAIP TARIASI RAIDE TOKIA DVIGUBA RAIDE ASU E SUJUNGTA doh.gif NZN AR SUPRASIT KA AS PEIZEJU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2010 02 04, 14:15)

Her er en sang av Løvenes konge på norsk med norsk og engelsk tekster. Du kan å høre og å leser sammen.

Du kan høre og lese sammen.
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2010 02 04, 19:26)
as ne per ten ta nuoruoda klausaus, as per cia http://www.acapela-g...ctive-demo.html  4u.gif  parasau zodi ar sakini ir klausaus koki 5 kartus kol suprantu kaip ten tart lotuliukas.gif  doh.gif  nu nierkiap neisieina ismokt istart zodzius kur yra pirma raide H pvz : HVA, HVOR,HVORDAN... doh.gif  IR GAL KAS GALIT PASAKYTI KAIP TARIASI RAIDE TOKIA DVIGUBA RAIDE ASU E SUJUNGTA doh.gif  NZN AR SUPRASIT KA AS PEIZEJU lotuliukas.gif

Va ir man ta pati problema su ta H doh.gif Reikia paklausyti tavo duoti nuoroda...
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2010 02 04, 18:29)
Chm, o kaip klausaisi tarimo? Ten lyg ir nera  g.gif MAtyt kazko nezinau.

aciu uz nuoruoda i liuta karaliu dabar sedziu ir dainuoju kartu su tais liutukais norvegiskai thumbup.gif lotuliukas.gif na zinoma akiu nuleist i apacia paziuret ka angliskai raso neturiu laiko nes skaitau norvegiskai, bet jau kelis zodzius ismokau tart ir isiminiau jau ir malonu ir naudinga lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimuliuke: 04 vasario 2010 - 19:00