Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(mazoji feja @ 2010 02 03, 14:05)
didesnes nesamones uz sita cd nemaciau,kas pazenge,(zino atsakyma i Hvordan går det?)nepirkit ismesit i bala litus tik.ten idetas tik 6 lapeliu knygute  blink.gif
noriu paklausti:gal kas turit Pa vei knyga ,bet ne ta kur Artemide raso ,o kt leidimo,sutrumpinta?

Na as nusipirkau nzn reik man nors isgirsti ta tarima,nes be jo niekaip neismoksiu... schmoll.gif o kitu nera pirkti..
Atsakyti
Hei alle sammen smile.gif Hvordan har du det? smile.gif)
Noreciau prisijungti prie besimokanciu norsk språk 4u.gif
Pradejau pries dvi savaites lankyti n.kursus Vilniuje, bet ir pati ieskau kitokiu budu paivairinti metodus biggrin.gif
Permeciau abi temas, daug puikiu nuorodu ikelusios merginos. Lyg ir nemaciau tokios nurodos, todel imetu - http://norwegianlanguage.info/. Man patiko. Yra skyrelis su veiksmazodziu pamokelemis bei ju angliskais vertimais ir aiskinimais. Ir siaip nuorodu daug.
Beje, dar daug info radau facebook.com (daugumos susitikimu vieta smile.gif. Grupiu paiekoje radau tokia grupe pavadinimu Learning Norwegian. Ten profesionalus mokytojai dalina patarimus ir daugybe siaip idomiu linku susijusiu su kalbos mokymusi. Zinokit verta smile.gif Vakar pati uzsikabinau ten uz tokios norvegu muzikines grupes ale seno roko dainos norvegiskai biggrin.gif Dainele Visai smagu.
Sekmes visiems studentams. thumbup.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie jūsų, o paskui kartu ir į italų kalbos temą keliausiu, nes kolkas ten kaip supratau nėra aktyvių žmonių. unsure.gif O prmoje temoje sudėtų užduočių atsakymai yra? ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Atsakymu nera, bet gali klausti cia, jeigu del ko nors abejoji, kasnors tikrai patars mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lori @ 2010 02 03, 15:25)
Hei alle sammen smile.gif Hvordan har du det? smile.gif)
Noreciau prisijungti prie besimokanciu norsk språk  4u.gif
Pradejau pries dvi savaites lankyti n.kursus Vilniuje, bet ir pati ieskau kitokiu budu paivairinti metodus  biggrin.gif

Hei 4u.gif Jeg har det bra, takk smile.gif Har du det bra? mirksiukas.gif
Atsakyti
As db paklausiau kompakta tai supratau ju tarima... thumbup.gif truputuka lengviau nei vokieciu kalba... rolleyes.gif
Atsakyti
meget bra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 03, 20:25)
meget bra  thumbup.gif

Takk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 03, 19:07)
Laba  4u.gif Atsakymu nera, bet gali klausti cia, jeigu del ko nors abejoji, kasnors tikrai patars   mirksiukas.gif
Papildyta:
Hei  4u.gif Jeg har det bra, takk  smile.gif Har du det bra? mirksiukas.gif

Veldig bra, takk. biggrin.gif Norsk er morsomt, ikke sant? smile.gif
Jeg tror at du er flink i norsk smile.gif

Tiesa, ka tik bandziau siustis is Uz-translations.net
Viskas veike man. Siunciau knygute is Rapidshare. Palauki kaip nemokamas klientas duotas sekundes ir atsiunte. rolleyes.gif Gal tik ne su visais failais taip.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lori: 03 vasario 2010 - 20:47
Oh, jeg er ikke flink i norsk biggrin.gif Apleidau as norvegu kalba blush2.gif bandau prisiversti toliau mokintis, as uzstrigau ant 8 pamokos doh.gif tai kad, cia yra kurie moka norvegu kalba daug geriau uz mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 03, 21:41)
Oh, jeg er ikke flink i norsk  biggrin.gif Apleidau as norvegu kalba  blush2.gif bandau prisiversti toliau mokintis, as uzstrigau ant 8 pamokos  doh.gif tai kad, cia yra kurie moka norvegu kalba daug geriau uz mane  smile.gif

Na, visada yra geriau mokanciu, arba blogiau tongue.gif . ( for eksempel - Jeg )
Bet tu esi sios temos dvasia ir ikvepeja smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar visai neblogas puslapiukas visai nuo pradziu besimokantiems bokmål. http://www.ielanguag...norwegian1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lori: 03 vasario 2010 - 22:40
blush2.gif 4u.gif
Atsakyti