eh
jums rusiskai paaiskinti ar angliskai?
kai uzsiregistruojat, spaudziat kairej pusej "Norwegian" ten ieskot norima knyga, kai rasite, spauskite ant "read all", jis buna kiekvienos knygos apacioje desinej pusej, o ten pamatysite nuorodas is kur siustis kartais nurodo slaptazodzi, kuri reiketu ivesti pries isarhyvuojant, bet jis buna gan retai reikalingas.
va as toki radau diska http://www.patogupir...N=9789955617419
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 02 02, 23:11)
sita ir as zadu pirkti, tik savo mieste ziurejau knygyne nerandu tei teks pirkt per interneta
Papildyta:
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 23:03)
eh
kai uzsiregistruojat, spaudziat kairej pusej "Norwegian" ten ieskot norima knyga, kai rasite, spauskite ant "read all", jis buna kiekvienos knygos apacioje desinej pusej, o ten pamatysite nuorodas is kur siustis kartais nurodo slaptazodzi, kuri reiketu ivesti pries isarhyvuojant, bet jis buna gan retai reikalingas.
atsiprasau is kart uyz izuluma ir bukuma bet norejau paklsust ar nemokamu knyguciu nera? nes nezinau ar vertos pinuigeliu ten tu tos knygytes
Klausk viska, kas tik domina ten viskas nemokama, na tame adrese, bet lietuvisku tikrai nera
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 23:33)
Klausk viska, kas tik domina ten viskas nemokama, na tame adrese, bet lietuvisku tikrai nera
niu niekaip neiseina parsiusti noriu angliska knyga norvegu per diena 10 min nors pasiusk niekaip neparsiuncia veltui praso baksu
labutis, nenoriu buti blogu pranasu, bet kiek pastebejau tame puslapyje su nemokamu parsisiuntimu atsirado keblumu
siunciantis per rapidshare - tikrai praso pinigeliu
siunciantis per rapidshare - tikrai praso pinigeliu
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 18:18)
Sveika prisijungus
Parsisiusk "På vei" knyga is kurios as rasau cia medziaga, ir nereikes CD pirkti. Nes LT ju man atrodo nera o is Norvegijos pirkti labai brangiai kainuoja.
Papildyta:
Ne, ne, as prie italu dar nesedu, iki norvegu pabaigos dar tolokai, tai italu tiesiog ramiai laukia savo vietoje
Parsisiusk "På vei" knyga is kurios as rasau cia medziaga, ir nereikes CD pirkti. Nes LT ju man atrodo nera o is Norvegijos pirkti labai brangiai kainuoja.
Papildyta:
Ne, ne, as prie italu dar nesedu, iki norvegu pabaigos dar tolokai, tai italu tiesiog ramiai laukia savo vietoje
aciu, ramiau pasidare. kazkaip galvoju nu kalba ismokti gi nera taip lengva, o dar visos taisykles . na bet kita vertus, kai forume (lietuviai NO), tai ten taip atrodo visi viska zino, vercia merginos . na zinoma- vieniem lengviau, kitiem sunkiau. kad ir cia, paskaicius tokius paprastus jusu bendravimo sakinukus, atrodo supranti, bet paciai suregsti saki ni, tai patikekit
QUOTE(mimuliuke @ 2010 02 02, 22:20)
sita ir as zadu pirkti, tik savo mieste ziurejau knygyne nerandu tei teks pirkt per interneta
Papildyta:
atsiprasau is kart uyz izuluma ir bukuma bet norejau paklsust ar nemokamu knyguciu nera? nes nezinau ar vertos pinuigeliu ten tu tos knygytes
Papildyta:
Man ir nesigauna parsisiusti ir praso pinigeliu As dar neziurejau savo knygyne,bet ryt busiu mieste tai paziuresiu,gal rasiu kokiu kitu geru knygu mokytis... Pagal komentarus paskaiciau,kad gera knyga...
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 02 03, 00:03)
aciu, ramiau pasidare. kazkaip galvoju nu kalba ismokti gi nera taip lengva, o dar visos taisykles . na bet kita vertus, kai forume (lietuviai NO), tai ten taip atrodo visi viska zino, vercia merginos . na zinoma- vieniem lengviau, kitiem sunkiau. kad ir cia, paskaicius tokius paprastus jusu bendravimo sakinukus, atrodo supranti, bet paciai suregsti saki ni, tai patikekit
Man tas pats su sakinias,bet norvegu kalba labai panasi i vokieciu,o ja as mokiausi vidurinej 10metu tai viska bandau per ja dar prisiminti...
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 19:16)
nagi, kas nors spirkit man i ....... Juk reikia 11 temos uzduotis parasyti Kaip tik laiko turiu
Papildyta:
As pradejau mokytis Norvegu kalba kai buvau LT, o dabar jau sedziu 6 men NO
Papildyta:
As pradejau mokytis Norvegu kalba kai buvau LT, o dabar jau sedziu 6 men NO
O siandien galima
Papildyta:
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 02 03, 00:10)
Man tas pats su sakinias,bet norvegu kalba labai panasi i vokieciu,o ja as mokiausi vidurinej 10metu tai viska bandau per ja dar prisiminti...
Tau dar gerai, vokieciu mokinais, o mes tai prancuzu, tai isvis valio, niekur nepritaikau
QUOTE(airius @ 2010 02 03, 00:22)
O siandien galima
Papildyta:
Tau dar gerai, vokieciu mokinais, o mes tai prancuzu, tai isvis valio, niekur nepritaikau
Papildyta:
O tada tau sunkiau Man db nors pagrindus ismokti,o NO ten poto girdesiu ir mokysiuos...
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 02 02, 22:11)
didesnes nesamones uz sita cd nemaciau,kas pazenge,(zino atsakyma i Hvordan går det?)nepirkit ismesit i bala litus tik.ten idetas tik 6 lapeliu knygute
noriu paklausti:gal kas turit Pa vei knyga ,bet ne ta kur Artemide raso ,o kt leidimo,sutrumpinta?