Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

eh doh.gif
jums rusiskai paaiskinti ar angliskai? biggrin.gif
kai uzsiregistruojat, spaudziat kairej pusej "Norwegian" ten ieskot norima knyga, kai rasite, spauskite ant "read all", jis buna kiekvienos knygos apacioje desinej pusej, o ten pamatysite nuorodas is kur siustis mirksiukas.gif kartais nurodo slaptazodzi, kuri reiketu ivesti pries isarhyvuojant, bet jis buna gan retai reikalingas.
Atsakyti
va as toki radau diska http://www.patogupir...N=9789955617419
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 02 02, 23:11)

sita ir as zadu pirkti, tik savo mieste ziurejau knygyne nerandu tei teks pirkt per interneta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 23:03)
eh  doh.gif
jums rusiskai paaiskinti ar angliskai?  biggrin.gif
kai uzsiregistruojat, spaudziat kairej pusej "Norwegian" ten ieskot norima knyga, kai rasite, spauskite ant "read all", jis buna kiekvienos knygos apacioje desinej pusej, o ten pamatysite nuorodas is kur siustis  mirksiukas.gif kartais nurodo slaptazodzi, kuri reiketu ivesti pries isarhyvuojant, bet jis buna gan retai reikalingas.

atsiprasau is kart uyz izuluma ir bukuma bet norejau paklsust ar nemokamu knyguciu nera? nes nezinau ar vertos pinuigeliu ten tu tos knygytes doh.gif
Atsakyti
Klausk viska, kas tik domina mirksiukas.gif ten viskas nemokama, na tame adrese, bet lietuvisku tikrai nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 23:33)
Klausk viska, kas tik domina  mirksiukas.gif ten viskas nemokama, na tame adrese, bet lietuvisku tikrai nera  schmoll.gif

niu niekaip neiseina parsiusti doh.gif noriu angliska knyga norvegu per diena 10 min nors pasiusk niekaip neparsiuncia veltui praso baksu g.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labutis, nenoriu buti blogu pranasu, bet kiek pastebejau tame puslapyje su nemokamu parsisiuntimu atsirado keblumu g.gif
siunciantis per rapidshare - tikrai praso pinigeliu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziwa: 02 vasario 2010 - 21:47
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 18:18)
Sveika prisijungus  4u.gif
Parsisiusk "På vei" knyga is kurios as rasau cia medziaga, ir nereikes CD pirkti. Nes LT ju man atrodo nera  ax.gif o is Norvegijos pirkti labai brangiai kainuoja.
Papildyta:
Ne, ne, as prie italu dar nesedu, iki norvegu pabaigos dar tolokai, tai italu tiesiog ramiai laukia savo vietoje  ax.gif

aciu, ramiau pasidare. kazkaip galvoju nu kalba ismokti gi nera taip lengva, o dar visos taisykles g.gif . na bet kita vertus, kai forume (lietuviai NO), tai ten taip atrodo visi viska zino, vercia merginos thumbup.gif thumbup.gif . na zinoma- vieniem lengviau, kitiem sunkiau. kad ir cia, paskaicius tokius paprastus jusu bendravimo sakinukus, atrodo supranti, bet paciai suregsti saki lotuliukas.gif ni, tai patikekit
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2010 02 02, 22:20)
sita ir as zadu pirkti, tik savo mieste ziurejau knygyne nerandu tei teks pirkt per interneta 4u.gif
Papildyta:

atsiprasau is kart uyz izuluma ir bukuma bet norejau paklsust ar nemokamu knyguciu nera? nes nezinau ar vertos pinuigeliu ten tu tos knygytes doh.gif

Man ir nesigauna parsisiusti ir praso pinigeliu doh.gif As dar neziurejau savo knygyne,bet ryt busiu mieste tai paziuresiu,gal rasiu kokiu kitu geru knygu mokytis... rolleyes.gif Pagal komentarus paskaiciau,kad gera knyga...
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 02 03, 00:03)
aciu, ramiau pasidare. kazkaip galvoju nu kalba ismokti gi nera taip lengva, o dar visos taisykles g.gif . na bet kita vertus, kai forume (lietuviai NO), tai ten taip atrodo visi viska zino, vercia merginos thumbup.gif  thumbup.gif . na zinoma- vieniem lengviau, kitiem sunkiau. kad ir cia, paskaicius tokius paprastus jusu bendravimo sakinukus, atrodo supranti, bet paciai suregsti saki lotuliukas.gif ni, tai patikekit

Man tas pats su sakinias,bet norvegu kalba labai panasi i vokieciu,o ja as mokiausi vidurinej 10metu tai viska bandau per ja dar prisiminti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 19:16)
nagi, kas nors spirkit man i ....... Juk reikia 11 temos uzduotis parasyti  doh.gif Kaip tik laiko turiu  doh.gif
Papildyta:
As pradejau mokytis Norvegu kalba kai buvau LT, o dabar jau sedziu 6 men NO  smile.gif

O siandien galima lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 02 03, 00:10)

Man tas pats su sakinias,bet norvegu kalba labai panasi i vokieciu,o ja as mokiausi vidurinej 10metu tai viska bandau per ja dar prisiminti... rolleyes.gif

Tau dar gerai, vokieciu mokinais, o mes tai prancuzu, tai isvis valio, niekur nepritaikau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 02 03, 00:22)
O siandien galima lotuliukas.gif
Papildyta:

Tau dar gerai, vokieciu mokinais, o mes tai prancuzu, tai isvis valio, niekur nepritaikau lotuliukas.gif

O tada tau sunkiau doh.gif Man db nors pagrindus ismokti,o NO ten poto girdesiu ir mokysiuos... thumbup.gif
Atsakyti
cia radau puslapiuka http://www.knygeta.l...rveg-kalba.html
http://www.euroknyga.lt/lt/leidykla

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *@ukselio*mamyte*: 03 vasario 2010 - 00:02
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 02 02, 22:11)

didesnes nesamones uz sita cd nemaciau,kas pazenge,(zino atsakyma i Hvordan går det?)nepirkit ismesit i bala litus tik.ten idetas tik 6 lapeliu knygute blink.gif
noriu paklausti:gal kas turit Pa vei knyga ,bet ne ta kur Artemide raso ,o kt leidimo,sutrumpinta?
Atsakyti