Ka atsisiuntei? knyga?
Papildyta:
va cia daug vadoveliu http://www.uz-translations.su/
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 19:04)
na turbut net nzn..
aisku, kad nieko neaisku pasiziurek ta nuoroda kur paskutini karta rasiau, ten reikia uzsiregistruoti ir gali siusti ka tik nori
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 19:10)
aisku, kad nieko neaisku pasiziurek ta nuoroda kur paskutini karta rasiau, ten reikia uzsiregistruoti ir gali siusti ka tik nori
aha reikia pabandyti viska is naujo
o jus pacios gyvenat NO ar LT ir mokotes?
nagi, kas nors spirkit man i ....... Juk reikia 11 temos uzduotis parasyti Kaip tik laiko turiu
Papildyta:
As pradejau mokytis Norvegu kalba kai buvau LT, o dabar jau sedziu 6 men NO
Papildyta:
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 19:16)
nagi, kas nors spirkit man i ....... Juk reikia 11 temos uzduotis parasyti Kaip tik laiko turiu
Papildyta:
Papildyta:
Ir kokiame mieste gyveni?
Netoli Halden miesto. Bet tai laikinai, dabar va, ieskau vyrui kita darba, po visa Norvegija, tai kur atsidursime neisivaizduoju
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 19:20)
Netoli Halden miesto. Bet tai laikinai, dabar va, ieskau vyrui kita darba, po visa Norvegija, tai kur atsidursime neisivaizduoju
Mano vyras Froja saloj 160km nuo Trondheimo... O tu kur atsiuntei paskutini ten rusu kalba...
yra velevele, kad anglu kalba viskas butu, jeigu rusiskai nesupranti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 19:25)
yra velevele, kad anglu kalba viskas butu, jeigu rusiskai nesupranti
suprantu ir rusiskai ir angliskai,bet siaip geriau reiktu pasitobulinti ir anglu kalba...
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 20:04)
as jau gavau spury i uzpakali bet bukit geros pasakykit palei si adresa gali9ma parsisiusti knyga? kompiuterinime variantr? nes prisiregistravau bet niekaip neisieina man ten padaryt
QUOTE(mimuliuke @ 2010 02 02, 21:18)
as jau gavau spury i uzpakali bet bukit geros pasakykit palei si adresa gali9ma parsisiusti knyga? kompiuterinime variantr? nes prisiregistravau bet niekaip neisieina man ten padaryt
Vat ir man nesigauna