Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(artemide23 @ 2010 01 31, 21:15)
beje paciai jau reikia prisesti toliau mokintis, o tai apleidau mokslus. Noriu greiciau ismokti norvegu ir uzsiimti kita kalba (italu - mano svajoniu kalba  biggrin.gif ), kuri laukia eileje, buvau susirinkusi daug medziagos, ir jau pradejusi mokintis, o cia vat, prireike norvegu kalba ismokti  doh.gif

Aš dabar vis neapsispredžiu ar norvegų pirmiau imtis ar italų doh.gif Italų trubūt būtų truputį lengviau, nes šiek moku ispaniškai, o norvegiškai vasarą iš čia šiek tiek mokiausi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 02 01, 09:17)
Labas rytas
sakykit merginos, kai mokinates  NO kalba is vadoveliu, kaip zinot ar teisingai tari. vienintelis variantas- tai (acapela), bent jau man, kito pasirinkimo neturiu. ka jus darot blush2.gif

galiu ir cia padeti mirksiukas.gif
Papildyta:
italu ir pas mane sekanti eileje wub.gif
Atsakyti
Reiskias po norvegu kalbos kelsimes i kita tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 01 31, 20:37)
...pradziai pagal CD Euro talk, ten kaip vaikams paruostos pamokeles...

Labas,
mes su dukra pradėjom lankyti norvegų kalbos kursus.Temoje įdėtos nuorodos labai praverčia gilinant žinias namuose. 4u.gif
Gal būtų galima ir Euro talk rasti kur nors nete? g.gif Manau dukrai gerokai palengvintų pamokėles,nes truputuką sunkoka jai su suaugusiais.
Atsakyti
Euro Talk pirkau (turiu 2 lygius: pradedantiesiems ir pazengusiems), nes niekaip internete neradau. galeciau irasyti i CD ir atsiusti, bet as ne LT g.gif
Atsakyti
nu sakes merginos clap_1.gif , jusu tempo galima pavydeti. ismokot viena kalba, jau mokinates kita. as tai laiko neturiu, prisedu prie kompo prabegom, jei mokintis, tai kai vaikai miega. o vakare ir tel norisi pasiziuret. dabar turiu didele paspirti mokintis, nes jlclove atsiunte medziagos mokintis, aciu jai, tai dabar kaip sakoma su vejeliu. vyras NO eis i kursus kalbos, as bandysiu LT neatsilikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 01, 16:32)
Euro Talk pirkau (turiu 2 lygius: pradedantiesiems ir pazengusiems), nes niekaip internete neradau. galeciau irasyti i CD ir atsiusti, bet as ne LT  g.gif

Parašyk,prašau man į až savo adresiuką.Paprašysiu,kad tau atsiūstų voką su ženkliukais ir,jeigu nesunku,persiūsi Norvegijoje.O po to jau ir iki manes atsiūs. 4u.gif Taip pat parašyk,kiek pinigėlių įdėti-pervesti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu jungtis prie jusu kompanijos-pradedu moktis norvegu kalbos,nes po 3men isvykstu i Norvegija pas vyra.. Labai noriu,kad man padetumet,nes noriu isiguti CD norvegu kalba tik nzn kur ju galima pirkti,i kursus negaliu eiti,nes turiu maza suneli.. blush2.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus 4u.gif
Parsisiusk "På vei" knyga is kurios as rasau cia medziaga, ir nereikes CD pirkti. Nes LT ju man atrodo nera ax.gif o is Norvegijos pirkti labai brangiai kainuoja.
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 02 01, 21:17)
nu sakes merginos  clap_1.gif , jusu tempo galima pavydeti. ismokot viena kalba, jau mokinates kita. as tai laiko neturiu, prisedu prie kompo prabegom, jei mokintis, tai kai vaikai miega. o vakare ir tel norisi pasiziuret. dabar turiu didele paspirti mokintis, nes jlclove atsiunte medziagos mokintis, aciu jai, tai dabar kaip sakoma su vejeliu. vyras NO eis i kursus kalbos, as bandysiu LT neatsilikti lotuliukas.gif

Ne, ne, as prie italu dar nesedu, iki norvegu pabaigos dar tolokai, tai italu tiesiog ramiai laukia savo vietoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 18:18)
Sveika prisijungus  4u.gif
Parsisiusk "På vei" knyga is kurios as rasau cia medziaga, ir nereikes CD pirkti. Nes LT ju man atrodo nera  ax.gif o is Norvegijos pirkti labai brangiai kainuoja.
Papildyta:
Ne, ne, as prie italu dar nesedu, iki norvegu pabaigos dar tolokai, tai italu tiesiog ramiai laukia savo vietoje  ax.gif

ok kur ja galima rasti ta knyga? blush2.gif
Atsakyti
Sioje temoje kazkur buvo nuoroda 4u.gif jeigu rasiu parasysiu smile.gif
o pas mane va sitas CD http://eurotalk.com/...CFQUK3godlH5Wcw
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 02 02, 18:39)
Sioje temoje kazkur buvo nuoroda  4u.gif jeigu rasiu parasysiu  smile.gif
o pas mane va sitas CD http://eurotalk.com/...CFQUK3godlH5Wcw

atsisiunciau,bet ten kazkokie jeroglifai nesupantu?
Atsakyti