pries akis pasidedu tekstus ir klausausi mp3
O man sakes su artikeliais...
Na, su jais, man atrodo, tik laikui begant galima susidraugauti
QUOTE(artemide23 @ 2010 01 31, 20:15)
Na, su jais, man atrodo, tik laikui begant galima susidraugauti
Mokytojas man aiskina,kad nera jokiu taisykliu ,atpazint artikeli...is pradziu maniau, gal pagal gimine, pasirodo ne.
Aciu Artemide uz idetas pamokas, as daznai cia uzsuku
Dziaugiuosi, kad kazkiek padedu
Papildyta:
Bandau savo vyra priversti mokintis norvegu kalba, tai pradziai pagal CD Euro talk, ten kaip vaikams paruostos pamokeles, tai jam pradziai kaip tik Tikiuosi uzsikabins
Papildyta:
Bandau savo vyra priversti mokintis norvegu kalba, tai pradziai pagal CD Euro talk, ten kaip vaikams paruostos pamokeles, tai jam pradziai kaip tik Tikiuosi uzsikabins
QUOTE(artemide23 @ 2010 01 31, 20:37)
Dziaugiuosi, kad kazkiek padedu
Papildyta:
Papildyta:
Jis, turedamas tokia mokytoja, turetu ismokt lengvai, kalbek namie su juo norvegiskai
jis zino zodzius: ikke, bra, god jul, nytt år, ir dar pora kazkokiu
beje paciai jau reikia prisesti toliau mokintis, o tai apleidau mokslus. Noriu greiciau ismokti norvegu ir uzsiimti kita kalba (italu - mano svajoniu kalba ), kuri laukia eileje, buvau susirinkusi daug medziagos, ir jau pradejusi mokintis, o cia vat, prireike norvegu kalba ismokti
QUOTE(artemide23 @ 2010 01 31, 21:15)
beje paciai jau reikia prisesti toliau mokintis, o tai apleidau mokslus. Noriu greiciau ismokti norvegu ir uzsiimti kita kalba (italu - mano svajoniu kalba ), kuri laukia eileje, buvau susirinkusi daug medziagos, ir jau pradejusi mokintis, o cia vat, prireike norvegu kalba ismokti
Kai jau moki nauja kalba, sekancia nauja mokintis yra lengviau..
lengviau jeigu tos kalbos bent kazkiek panasios zinau lenku, anglu, rusu, truputi suprantu vokiskai, tai norvegu tik kelis zodzius lengviau buvo ismokti, del to, kad beveik kaip vokiski, ir norvegai, kaip ir vokieciai, sujungia zodzius ir padaro viena labai ilga o gramatika panasi i anglu
Labas rytas
sakykit merginos, kai mokinates NO kalba is vadoveliu, kaip zinot ar teisingai tari. vienintelis variantas- tai (acapela), bent jau man, kito pasirinkimo neturiu. ka jus darot
sakykit merginos, kai mokinates NO kalba is vadoveliu, kaip zinot ar teisingai tari. vienintelis variantas- tai (acapela), bent jau man, kito pasirinkimo neturiu. ka jus darot