Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai

Jungiuosi ir aš prie jūsų. smile.gif Ankščiau paskaitinėdavau pamokas, bet man vis kyla daug problemų su tarimu doh.gif Kaip jūs išmokote tarimą? unsure.gif
Atsakyti
pries akis pasidedu tekstus ir klausausi mp3 smile.gif
Atsakyti
O man sakes su artikeliais...
Atsakyti
Na, su jais, man atrodo, tik laikui begant galima susidraugauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 01 31, 20:15)
Na, su jais, man atrodo, tik laikui begant galima susidraugauti  g.gif

Mokytojas man aiskina,kad nera jokiu taisykliu ,atpazint artikeli...is pradziu maniau, gal pagal gimine, pasirodo ne.

Aciu Artemide uz idetas pamokas, as daznai cia uzsuku smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo husmor: 31 sausio 2010 - 19:30
Dziaugiuosi, kad kazkiek padedu 4u.gif
Papildyta:
Bandau savo vyra priversti mokintis norvegu kalba, tai pradziai pagal CD Euro talk, ten kaip vaikams paruostos pamokeles, tai jam pradziai kaip tik biggrin.gif Tikiuosi uzsikabins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 01 31, 20:37)
Dziaugiuosi, kad kazkiek padedu  4u.gif
Papildyta:
Bandau savo vyra priversti mokintis norvegu kalba, tai pradziai pagal CD Euro talk, ten kaip vaikams paruostos pamokeles, tai jam pradziai kaip tik  biggrin.gif Tikiuosi uzsikabins  doh.gif

Jis, turedamas tokia mokytoja, turetu ismokt lengvai, kalbek namie su juo norvegiskai smile.gif
Atsakyti
jis zino zodzius: ikke, bra, god jul, nytt år, ir dar pora kazkokiu biggrin.gif
Atsakyti
beje paciai jau reikia prisesti toliau mokintis, o tai apleidau mokslus. Noriu greiciau ismokti norvegu ir uzsiimti kita kalba (italu - mano svajoniu kalba biggrin.gif ), kuri laukia eileje, buvau susirinkusi daug medziagos, ir jau pradejusi mokintis, o cia vat, prireike norvegu kalba ismokti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 01 31, 21:15)
beje paciai jau reikia prisesti toliau mokintis, o tai apleidau mokslus. Noriu greiciau ismokti norvegu ir uzsiimti kita kalba (italu - mano svajoniu kalba  biggrin.gif ), kuri laukia eileje, buvau susirinkusi daug medziagos, ir jau pradejusi mokintis, o cia vat, prireike norvegu kalba ismokti  doh.gif

Kai jau moki nauja kalba, sekancia nauja mokintis yra lengviau..
Atsakyti
lengviau jeigu tos kalbos bent kazkiek panasios smile.gif zinau lenku, anglu, rusu, truputi suprantu vokiskai, tai norvegu tik kelis zodzius lengviau buvo ismokti, del to, kad beveik kaip vokiski, ir norvegai, kaip ir vokieciai, sujungia zodzius ir padaro viena labai ilga doh.gif o gramatika panasi i anglu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas
sakykit merginos, kai mokinates NO kalba is vadoveliu, kaip zinot ar teisingai tari. vienintelis variantas- tai (acapela), bent jau man, kito pasirinkimo neturiu. ka jus darot blush2.gif
Atsakyti