Artemide, o tu kokiame Norvegijos mieste gyveni? gal Osle?
As Halden miestely gyvenu, iki Oslo apie 110 km
Mergaitės, gyvenančios No, norėjau jūsų paklaust koks yra pats pigiausias telefono ryšys? Na, kalbu apie papildymo korteles. Aš norgėj per metus gyvenu tik 3 mėn., bet telefoniniams pokalbiams išleidžiu labai nemažai. Naudojuosi NetCom. Bet gal yra kažkas pigiau?
QUOTE(artemide23 @ 2010 01 02, 18:20)
Tolokai. jei gyventum Osle tai butu idomu susipazinti, pabendrauti
QUOTE(mėlinytė @ 2010 01 02, 19:39)
Mergaitės, gyvenančios No, norėjau jūsų paklaust koks yra pats pigiausias telefono ryšys? Na, kalbu apie papildymo korteles. Aš norgėj per metus gyvenu tik 3 mėn., bet telefoniniams pokalbiams išleidžiu labai nemažai. Naudojuosi NetCom. Bet gal yra kažkas pigiau?
As naudojuosi LEBARA
QUOTE(Canana @ 2010 01 02, 20:59)
Tolokai. jei gyventum Osle tai butu idomu susipazinti, pabendrauti
Na, uz pora menesiu gal truputi arciau gyvensiu, bet ne Osle, nes ten brangokas pragyvenimas I Osla planuojame, kada nors, siaip nuvaziuoti, nes nebuvome nei karto O kaip gyvenasi Osle? Busto kainos, maisto? Kokia nuomos kaina uz buta ir kokia uz nama?
QUOTE(artemide23 @ 2010 01 02, 22:10)
As naudojuosi LEBARA
Na, uz pora menesiu gal truputi arciau gyvensiu, bet ne Osle, nes ten brangokas pragyvenimas I Osla planuojame, kada nors, siaip nuvaziuoti, nes nebuvome nei karto O kaip gyvenasi Osle? Busto kainos, maisto? Kokia nuomos kaina uz buta ir kokia uz nama?
Na man Osle patinka Mes nuomuojames buta dvieju kambariu tai nuomuos kaina apie 7000 nok, maisto kainos ivairios, kai kas pigiau kai kas brangiau, taip pat priklauso nuo parduotuviu,aisku buna visokiu akciju o kiek jus mokate uz nuoma, kaip ten maisto kainos?
QUOTE(artemide23 @ 2010 01 02, 17:20)
Jeg bor nær Halden, jeg bor i Fredrikstad .
mes kolkas nemokame uz gyvenama vieta ir uz maista, pataikem ant gero norvego kai kelsimes i kita vieta, tai kaip ziurejau nuomos kainas, tai yra skirtingu 3000-7000, o namai 5000-12000. Maistas, tai irgi kaip ir rasei priklauso nuo parduotuves ir nuo vietos. mes vazinejame i svedija, ten pigiau truputi, o cia, haldene tai galima rasti irgi nebrangaus maisto, irgi priklauso nuo akciju
Papildyta:
Jeg var i Fredrikstad en gang
Papildyta:
QUOTE(nelle @ 2010 01 02, 23:18)
Jeg bor nær Halden, jeg bor i Fredrikstad .
Jeg var i Fredrikstad en gang
QUOTE(artemide23 @ 2010 01 02, 22:10)
As naudojuosi LEBARA
Ačiū Girdėjau ir aš apie jį, bet kad šeimininkas norvegas nieko apie jį nežino , o ten kur gyvenu, kaip ir nesimato tokio papildymo
QUOTE(mėlinytė @ 2010 01 03, 11:41)
Ačiū Girdėjau ir aš apie jį, bet kad šeimininkas norvegas nieko apie jį nežino , o ten kur gyvenu, kaip ir nesimato tokio papildymo
O kurioje vietoje gyveni? I lietuva kainuoja 2,5 krona atrodo Papildyti galima ir internetu, o siaip pas mus visose benzokolonelese yra, tik reikia klausti
Gyvenu, tai netoli Oslo, Nesbru miestely (šiuo metu tai dar Lietuvoj). Atsidariau internetinį Lebaros puslapį ir matau, kad pasipildyti galima ir Meny, ir degalinėse, ir ICA, ir Rema1000. Na, kai nuvažiuosiu reiks pasižiūrėt, nes NetCom labai jau brangu. Ir žinutės jo brangios, o jau skambint tai košmaras