Sveikos dziaugiuosi kad radau norvegiu bureli
norejau paklausti, gal kuri is jusu istojo i Olso Universiteta magistranturos arba bakalauro studijas? kaip sekasi mokytis? ar sunku istoti? ar labai dideli konkursai buna i si universiteta? ar sunku mokytis?
as daviau dokumentus magistranturos studijoms ir lauksiu rezultatu, bet kazkaip neramu
as bandziau, bet vieno dokumento neissiunciau, tai neistojau, galvoju gal dar siais metais pabandyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 12 21, 15:39)
as bandziau, bet vieno dokumento neissiunciau, tai neistojau, galvoju gal dar siais metais pabandyti
O kokiu dokumentu reikia? kokio neissiuntei?
as tikiuosi as viska issiunciau
blogai, kad jie nepranesa, jeigo kazko jiems neissiuntei, jeigu pranestu, tai galima butu issiusti ka pamirsai, o taip nieko nezinai ir sedi lauki
as pamirsau issiusti mokyklinio atestato prieda (kopija ir vertima), nes as nelaikiau TOEFL testo, o mokykloje 11 metu anglu mokinausi, tai is mokyklos pazyma jiems issiunciau, o koks egzo paz. pamirsau issiusti.
Dokumentai: paso kopija; diplomo, priedo vertimas ir kopija; TOEFL testo rezultatai; laiskas 1-2 lapu (kodel nori studijuoti pas juos ir t.t. taip pat paaiskinti kaip ruosiesi isgyventi, uz kokius pinigus, kol studijuosi); jeigu pakeista pavarde, santuokos liudijimo vertimas ir kopija... atrodo viskas
as pamirsau issiusti mokyklinio atestato prieda (kopija ir vertima), nes as nelaikiau TOEFL testo, o mokykloje 11 metu anglu mokinausi, tai is mokyklos pazyma jiems issiunciau, o koks egzo paz. pamirsau issiusti.
Dokumentai: paso kopija; diplomo, priedo vertimas ir kopija; TOEFL testo rezultatai; laiskas 1-2 lapu (kodel nori studijuoti pas juos ir t.t. taip pat paaiskinti kaip ruosiesi isgyventi, uz kokius pinigus, kol studijuosi); jeigu pakeista pavarde, santuokos liudijimo vertimas ir kopija... atrodo viskas
QUOTE(artemide23 @ 2009 12 22, 00:03)
blogai, kad jie nepranesa, jeigo kazko jiems neissiuntei, jeigu pranestu, tai galima butu issiusti ka pamirsai, o taip nieko nezinai ir sedi lauki
Na va, santuokos liudijimo vertimo ir kopiju nesiunciau ir man mokykla jokios pazymos nedave, sake kad atestate visos valandos yra rasomos anglu kalbos pamoku as siaip buvau paciame oslo universitete ten klausynejau tai man tik dave ta anketa kurioje viskas buvo surasyta ko reikia, na as viska ir atidaviau universitete, niekur nieko nesiunciau na lauksiu... bet kazkaip neramu tikrai labai negerai kad jie nepranesa ko truksta...
na va sunerimau dabar del santuokos liudijimo vertimu ir kopiju... o negalima butu ju dabar kaip nors atiduoti...
manau galima jiems nuvezti turetu priimti. man reikejo nes mokyklinis atestatas ir diplomas viena pavarde, o dabar pas mane kita pavarde, tai 100% reikejo santuokos liudijimo
QUOTE(artemide23 @ 2009 12 22, 02:46)
manau galima jiems nuvezti turetu priimti. man reikejo nes mokyklinis atestatas ir diplomas viena pavarde, o dabar pas mane kita pavarde, tai 100% reikejo santuokos liudijimo
Pas mane irgi taip pat. Atestatas bei diplomas viena pavarde, o dabar kita pavarde na pabandysiu issiaiskinti del sito
God Jul!!!
sveiki,gal kas galetu man atsiust kokius mokomuosius mp3? kur mokytu kaip tart zodzius norvegiskai,kur gali pats kartoti. is anksto aciu skype maximuz19
Godt nytt år!